Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana hanka

byłam tylko jego paninką do łóżka, to tak boli, pomózcie!!!!

Polecane posty

Gość horencjusz
nie chcesz wytlumaczyc bo sama nie wiesz o co chodzi w tej mysli. taka prawda :D

Gość zalamana hanka
mary...23 ------------- na pewno mu sie podobałam, przynajmniej tak mysle, inaczej by tyle czasu ze mną nie spędzał. Ale on kiedys był inny, mówił o związku, mówił ze jestem dziewczyna inna niz spotykał do tej pory, ze nie latam po dyskotekach, nie pije, nie, pale, ze mysle powaznie o zyciu i ze warto ze mną wiązać plany. Jednak nagle po tym stwierdzeniu zmienił zdnie. pewnie jak zobaczył ze jestem w nim zakochana - stwierdził ze nie ma juz o co walczyc bo mnie ma. Bo przeciez chodzi o gonienie króliczka... mika_xx --------- nie, ja nigdy go nie szantazowałam, o nie :). nie biegam juz za nim, odpusciłam. Ale Twój chłopak nie szuka z nia kontaktu a ten mój sam pisze do mnie. jakby nie wiedział czego chce. Jak dziecko i jak pies ogrodnika. pewnego razu zaobaczył mnie jak stoje i rozmawiam z kolega - od razu zaczął dzwonic i mówic ze ten koles to idiota, zebym dała sobie spokój i ze co ja w ogole z nim robie. horencjusz----------- wiem, to toksyczny facet, zawsze zrobił tak ze myslałam ze to ja jestm winna itd. Dałam sie wykorzystac ale nie mysle o tym w ten sposób. Ja chciałam go, chciałam go tak bardzo ze byłam gotowa zrobic dla niego wszystko... ruda---------------- fajnie to napisałas :) hehe dobre :)

Gość mika_xx
a to on z Tobą wiazał plany a to kłamczuch :|| mój niczego jej nie obiecał, niczego

Gość mika_xx
horencjusz a Ty taki mądry jestes, że wyzywasz osoby, których nawet nie znasz brawo :)

Gość horencjusz
tak sie sklada, ze lubie prowokowac :p :D

Gość mika_xx
flamer:P

Gość zalamana hanka
mika_xx -------- on o tych planach mówił jeszcze długo przed seksem. Mówił cudownie, patrzył w oczy, zakochałam sie. Po naszym pierwszym razie w łóżku - było oki, nadal sie spotykalismy. Nie moge powiedziec ze zaliczył mnie i koniec. Bo to nie było tak. Ale później tak z dnia na dzien praktycznie zmienił sie o 180 stopni. On był dziwny. Czasami sie nie odzywał, a po jakims czasie tak duzo pisał, zapraszał na spotkanie, pisal ze smutno mu jak sie nie odzywam. Ja zaczynałam na nowo - a on olewał wtedy. I tak sie ciagnęło to wszystko. I teraz tez utrzymuje kontakt, on czesto pisze, pyta co słychac. A mi jest jeszcze gorzej. Twój całkiem zerwał z nią kontakt? szkoda mi tej nowej dziewczyny, bo ona zapewnie nie wie ze on pisze do mnie. Wydaje mi sie ze on leciał na dwa fronty (albo wiecej). ja byłam ta pewna, co zawsze bedzie czekac. W miedzyczasie "rwał" inna, nie wiedział czy mu wyjdzie. I tak to wygląda. Bo jak wytłumaczyc to ze czasami był taki dobry a czasem nic, jakby był obcym człowiekiem?

Gość do hanki_ olej horancjusza
czy jak mu tam i tego drugiego dupka. zreszta na bank widac ze to jedna osoba. po prostu ignoruj te denne wypowiedzi jakby ich nie było. człowiek zakochany robi wiele głupot, ty zrobiłas głupote owszem i widac ze sama dobrze o tym wiesz. łatwo wymądrzać sie na forum, ale jak dochodzi co do czego to madrośc szlag trafia. hanka jedyne co teraz mozesz zrobic to olewać tego typa - nie ostentacyjnie jak królewna bo poniekąd sama doprowadziłas do takiej sytuacji...trzeba było sie wycofać odrazu jak zorientowałas sie ze twoje uczucie nie jest odwzajemnione. ale mówi sie trudno i teraz łatwo prawić morały. badz chłodno-uprzejma jesli juz bedziesz narażona na kontakt z nim, ale musisz go unikac. zmień numer telefonu - to nie jest trudne. odetnij sie od niego. nie wdawaj sie z nim w rozmowe, bo takie typy lubią jeszcze PO mydlić oczka - np tak jak napisałas " ładnie dzis wyglądałas". powiem ci szczerze - upokorzyłas sie juz przed nim wystarczająco i teraz zrób wszystko aby pokazać mu ze jednak nie miał cie w garści jak mu sie wydawało. jesli juz ten duperk bedzie cie napastował jakimis telefonami to psytaj złośliwie - jak tam jego laska i czy wie ze podczas spotkań z nią sypiał z tobą. powinno go to utemperowac chyba, ze tamata tez traktuje tylko do łóżka. nie rób z siebie przed nim ofiary. zoabaczysz ze szybko poznasz kogoś kto będzie ciebie traktował poważnie.

Gość horencjusz
Co za debil :o Brzydzę sie takimi facetami. weź zapomnij o nim jak najszybciej i zablokuj smsy od niego :)

Gość horencjusz
tak naprawde to jestem facetem i zaliczam jedna panienke za druga i mam w dupie czy sie we mnie zakochuja czy nie

Gość mika_xx
tak zerwał, ledwo mu się udało ona podcinała żyły i w ogóle tyle, że on jej niczego nie obiecał i przestrzegał, że nie chce związku poważnego teraz jest ze mną i wiem, że jest wartościowym facetem, myślę, że mimo całej sytuacji zachował się dobrze tylko no żal mi jej, chora psychicznie jest, naprawdę... a co do Ciebie to on ma jakieś problemy z nawiązywaniem relacji, sam nie wie chyba czego chce raz Cie olewa a jak Ty zaczniesz go olewać to on wtedy chce zwracać na siebie uwagę coś z nim nie tak może napisz tej jego dziewczynie prawde o nim, ze wciaz szuka z Toba kontaktu, bo moze on wobec niej jest tez nie fair? sama nie wiem moze nie ladnie sie wtracac ale jesli on do Ciebie pisze dwuznaczne smsy-a nie zwykle kolezenskie to powinna ona o tym wiedziec

Gość zalamana hanka
do hanki_ olej horancjusza ----------------- tak, upokozyłam sie przed nim juz wystarczająco. I mądrze piszesz, nie chce sie zachowywac jak obrazona księzniczka. jest tak jak piszesz, doprowadziłam do tej sytuacji... Mogłam go olac wczesniej. Ale własnie, człowiek zakochany jest ślepy. Mi wszystkie kolezanki mówiły zebym dała sobie spokój, ze nie jest mnie wart itd. Ale wiesz jak jest, tego sie nie widzi. Myslałam sobie wtedy ze musze dac mu troche luzu, ze wtedy bedzie dobrze itd. Nie wyszło, zdarza sie. Nie chce sie juz upokażac, jzu wystarczajaco zrobiłam z siebie kretynke.

Gość do hanki_ olej horancjusza
pamietaj faceci w wiekszosci chca miec ta czego nie mogą - jesli zaczniesz im okzywać uczucie, byc za dobrą to tylko to wykorzystaja i potem zlewka. nie możesz dać sobie wejść na głowe facetowi - to podstawowy błąd który robi wiekszość kobiet - sa za dobre, za uległe, za miłe. wczoraj sie dowiedziałam ze znajomi sie rozwodzą, bo ONA jest za miła! prawda jest taka, ze faceci lubią suki, choc sami sie nie przyznaja do tego. moze oczywisice nie wszyscy. facet miał cie wa garśći- uznał ze cie zdobył i mu sie znudziło. trzeba umieć walnąć w stół kiedy coś ci nie pasuje - taka prawda. i albo facet to usznauje albo niech spierdala. ot cała filozofia, ale u mnie sie sprawdza w 100% .

Gość horencjusz
podszyw. :o

Gość zalamana hanka
mika_xx ------------- jak powiem jej jaki on jest to wyjdzie to tak ze chce ich skłócic... On potrafi swietnie manipulowac ludzmi, powie jej cos - jestem pewna ze uwierzy. Mi "zyczliwi" tez mówili ze go z kims widzieli, ze on jest taki i taki - ja nie wirzyłam, on tak pieknie zakrecał wszystko. Wiec odpada, nie moge jej powiedziec bo nie chce zeby pomyslał ze ze chce ich skłócic. A ta była Twojego chłopaka.... współczuje jej szczerze, ale Wam tez. Ja nigdy nie ponizyłabym sie do tego stopnia. Zreszta to przynosi odwotny skutek...

Gość horencjusz
masz rację, ja też będę juz wredną suką, juz nigdy nie będę miła dla żadnego faceta. ja mam rządzić i koniec. poza tym mój znak zodiaku to lewa więc wiadomo :p

Gość zalamana hanka
do hanki_ olej horancjusza ------------------- wiem, juz kilka razy ktos mi powiedział ze nie mozna byc za dobra. Bo to chodzi o gonienie króliczka.... Taka jest prawda. I mało tego, nawet u niektórych dziewczyn jest podobnie. Jak zobacza ze facet jest powaznie zainteresowany - tracą zainteresowanie....

Gość mika_xx
al wiesz, szkoda tej jego obecnej dziewczyny:| pokaz jej telefon z smsami, przeciez widac z jakiego numeru pisze a co do tej byłej mojego faceta to tez mi jej zal i czasem to bardzo mam nadzieje,ze dziewczyna znajdzie faceta z ktorym bedzie umiala stworzyc normalny zwiazek wiesz ona strasznie meczyła mojego kochanego, wyzywala go, była wulgarna a on mimo to byl dla niej mily, tylko czasem juz nie wytrzymywal i powiedzial jej cos, zas ona wtedy go szantazowala, nie dawala mu pracowac, ciagle dzwonila, wysylala maile, na gg pisala i meczyla go soba on chcial sie z nia przyjaznic, tylko przyjaznic ale ona nie potrafiła i ciagle miala do niego pretensje,ze jej nie szanuje itp a tak naprawde to ja po przeczytaniu tej zachowanej czesci ich kontaktow doszlam do wniosku,ze on w ogole dziwne,ze to wytrzymywal

Gość do hanki_
mam przystojniaka i na bank nie jestem jedną z wiele wiec twoja teoria jest do bani.

Gość fircyk podlotek
niestety brzydale też czesto nie sa lepsi :)

Gość zalamana hanka
mika_xx ----------- to tak jak w "Fatlnym zauroczeniu". Widziałas ten film? Tacy ludzie mogą byc niebezpieczni. To chore. No ale szkoda jej, pewnie cierpi.

Gość horencjusz
Tobie sie tylko wydaje ze on jest przystojniakiem a tak naprawdę jest brzydki.

Gość huehuehhuee
horencjusz fajny znak zodiaku "lewa" :D pasuje pasuje;) a Summaries wlsnie przyznal ze nie dosc ze jest ograniczony to jeszcze paskudny:D :P

Gość mika_xx
na szczescie to juz przeszlosc Ty tez sobie ulozysz zycie z wartosciowym facetem,zobaczysz:)

Gość horencjusz
hueheuehe - ciekawe jak ty wyglądasz. pewnie sam/a jestes paskudna :D

Gość Summaries ma chyba
kompleks malego czlonka hehhehe

Gość Summaries ma chyba
i kompleks na pukcie swojego pochodzenia... :P

Gość zalamana hanka
Summaries ma chyba------------- hehe dobrze napisałas :) Ja Wam mówie ze to jakis zakompleksiony prawiczek. Dla niego przystojny facet od razu jest zły, seks po ślubie itd. Potrafi tylko krytykować.

Gość horencjusz
same macie kompleksy glupie puste idiotki i lafirydny :)

Gość horencjusz
zalamana hanka----> odczep sie do Summarisa, zajmij sie lepiej swoję pochwą a nie jego prawictwem.