Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakajakaja...

Mój facet nie....................................................

Polecane posty

Gość jakajakajakaja...

pociaga mnie fizycznie, w sumie to od poczatku naszego zwiazku tak bylo, ale sobie myslalam-nie warto patrzec na wyglad bo on przeminie, najwazniejszy jest charakter... spadlo mi ogromnie libido, tzn. nigdy nie bylo zbyt wysokie ale teraz to juz wogole... co robic... jak nabrac checi na seks... ? chodzi mi tylko o jego cialo, moze namowic go na silownie ;) ? bo teraz nie mam ochoty go schrupać... no, nie mam :(

Gość ruuudzia
no ja mysle ze takie zwiazki na dluzsza mete nie maja szans. ja moje ciasteczko ciagle bym chrupala mniami :P

Gość jakajakajakaja...
no bez przesady, nie obrzydza mnie ale wiesz nie czuje tego pozadania a jestem z nim dopiero 1,5 roku! dlatego go nie pieszcze,nie lize po prawie calym ciele itp:P a wiem,ze moja natura jest inna ;)

Gość wiecej rozumu
Nie rozumiem was.Po co byłyscie,jestescie z tymi mezczyznami ktorzy was nie pociagaja fizycznie.Postawcie sie na ich miejscu,ze to wy jestescie nie pożadane .Moze kiedys wams ie takie cos przydazy,nawet wam zycze tego,bo dla mnie to głupota byc z kims i go nie pragnac.

Gość a jajaj
tez myslę, ze ten zwiazek nie przetrwa... co to za sex z facetem, ktory cie nie pociaga fizycznie... mnie tez malo ktory facet pociąga ale moj byly mimo ze nie byl za piekny to mnie bardzo pociagal, moze dlatego ze mial duzego... :p

Gość jakiej rady oczekujesz
Mamy cię rozbudzić?

Gość a jajaj
a le czemu cie nie pociaga, jest jakis gruby, brzydki czy co?

Gość jakajakajakaja...
ale kocham go przeciez... jakby zmnienil sie troche, poszedl na silownie, nabral troche masy miesniowej bylo by inaczej :)

Gość bleeeeke
widziały gały co brały

Gość jakajakajakaja...
chodzi o to,ze jego cialo mnie nie pociaga... na nim mi zalezy- kocham go bardzo :)

Gość jakajakajakaja...
jest chudy, bardzo chudy...

ale wiesz jesli wy rzadko sie kochacie to on wkoncu sobie kogos przygrucha zeby zaspokoic wlasne potzreby, tacy sa juz faceci

Gość super gość
to dziewczyny się puszczają

Gość jakajakajakaja...
tego sie obawiam... ale gdyby tak cos ze soba zrobil... moze sie opalił, przybral na masie -zeby bylo co zlapac podczas seksu (prosze bez skojarzen)a on taki chudy... ja sie staram, cwicze , opalam dbam o siebie chce byc dla niego sexy ale chyba przestane bo on ma na mnie chec a ja na niego - nie... :(

Gość super gość
szukałem dziewczyny która się nie puszcza i nie znalazłem :p

hmm to chudy czy gruby jest??? jesli gruby to cie rozumie jesli chudy to cie nie rozumiem moj tez jest troche za chudy ale ciasteczko pyszne do schrupania jest mniam az mi slinka pociekla :P

Gość jakajakajakaja...
chudy... ja nie wiem moze przyczyna tkwi gdzie indziej... tylko gdzie?

Gość bleeeeke
Rozumiem jak ktos jest w długotrwałym zwiazku to moze przestac sie podobac,bo np.o sibie nie dba trak jak nalzeyy.Ale zeby byc ze soba tak krotko i nie miec pociagu do drugiej osoby.To co ty widziałas w tym chłopaku,z ez nim zaczełas chodzic?Przeciez widziałas jaki on jest .Na pewno od poczatku nie pociagał cie fizycznie.

Gość jakajakajakaja...
nie podszywac mi sie tu ! moze chodzi o to,ze jego charakter tez mnie oststnio irytuje :P i to sie przeklada na seks...

Gość bleeeeke
A moze ty po prostu chwyciłas sie tego chłopaka bo nie miałas innych

Gość bleeeeke
Ale przeciez jak go zapoznałs to charakteru nie znałas tylko wizualnie wiadziałs jaki on jest,ze jest szczupły itd.

Gość wróżbita Rudin
Ja widzę a kartach, że ona ma za malego penisa i to Ci tak przeszkadza. Niestety nie widze przyszlosci dla tego związku. Niedlugo poznasz nowego chlopaka z większym penisem i on sie okaze miloscia twojeo zycia.

no to moze byc problem, mialam kiedys chlopaka ktory mnie pociagal, po miesiacu spotykania sie zaczal mnie troche denerwowac, jego charatker zachowania i juz moj pociag seksulany do niego zniknal ;)

Gość bleeeeke
Jak mnei sie ktos nie podoba to na pewno z nim nie bede i tyle ,ale chyba co niektorzy musza byc w takich zwiazkach bo alternatywy nie maja

Gość jakajakajakaja...
bardzo lubie sie z nim calować :) ale to wszytsko :P

Gość bleeeeke
Pierwsze co widzimy to sylwetke ,twarz ogolny wizualny wyglad