Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43543543

Co sądzicie o seksie z niepełnosprawnym mężczyzną?

Polecane posty

Gość gość
jak może zasikrzyć jak niepełnosprawne, powykręcane ciało po prostu nie pociąga seksualnie?!

Gość gość
no chyba, że fetyszystę czy innego zboczeńca, w końcu nekrofile też są na świecie...

Gość gość
tak szczerze nie dałabym rady, znam małżeństwo, on bez rąk, mają troje dzieci,w takim związku obawiałabym się, że przejmę obowiązki faceta, że będę utrzymywać dom, pomagać w higienie, to nie dla mnie

Gość gość
a ten facet, który jest sparażliwony od szyi w doł to pewnie jakieś prowo, jak można w tej sytuacji pytać o seks, pewnie ten pan jest w pieluchach, dla mnie to nie jest seksowne kochać się z gumową lalką, no bo przecież się nie rusza, w dodatku z penisem, który na co dzień jest w pieluchach

Gość gość
Kogoś może pociągać piękny umysł. Chorobliwie otyli też nie mają pięknych ciał, a nie są niepełnosprawni, więc nie rozumiem komentarza. Wolałabym z niepełnosprawnym niż z tłuściochem.

Gość gość
Możliwe że to prowo. Jak sparaliżowany, to czym pisze?

Gość gość
Ten pan od szyi w dół mógłby coś więcej o sobie napisać, praca, zainteresowania, hobby... może jest interesującym człowiekim kto wie, może warto mu dać szansę i z nim popisać.

Gość gość
"usta.gif 4 you ( wiesz za co...) " to dla Niego a nie dla kogoś z forume (sorry ;) )

Gość AlladinSurender
Zależy co mu "na dole" jeszcze nie działa...

nie to, ze chce koniecznie tu namotac... ale chyba nie jest tak zle, skoro pisze na forumie. oczami chyba tego nie robi? .. albo wolna, niepokorna mysla? ;)

Gość andiwrak
Kochani moi,piszecie o mnie i jestescie w bledzie.Pampersa nigdy nie widzialem u siebie,uwierzcie mi.Pamietajcie ze nawet niepelnosprawni sie czyms roznia.Normalny niepelnosprawny z porazeniem od szyi w dol nie powinien miec wzwodu,ja mam lecz go nie kontroluje.Mysle ze moze to dar dla kobiety i dla mojego umyslu.No coz,zycie jest zawile.

Gość andiwrak
Zapomnialem ze macie problem jak ja pisze.Proste,mam kompa z ekranem dotykowym i klawiatura na pulpicie.

Gość gość
jaki to dar dla kobiety skoro sama musiałaby się obsłużyć to już lepiej wibrator przynajmniej po użyciu nie trzeba mu tyłka podcierać ... no i nie opadnie w niekontrolowany sposób w trakcie :p

Gość gość mini
Ludzie to że jesteście anonimowi nie uprawnia was do chamstwa. Andwirak wydaje się sympatycznym facetem. Czasem to wystarczy. Prawda jest taka, że nie jeden "zdrowy" nie potrafi zaspokoić swojej partnerki - egoiści w łóżku itp. Andwirak ma wzwody - czyli ma możliwość odbucia stosunku.. A jeśli trafi na dziweczynę, która nie jest kłodą i lubi być aktywna - mogliby razem robić wiele miłych rzeczy. Pozdrawiam

Gość andiwrak
Dziekuje mini,Ty to rozumiesz,ale baranow jest tu wielu,nie bede wiecej pisal,pozdrawiam.