Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie zenada

miss dzieciaczkow kafeterii, miss mamus - powalilo was doszczetnieP

Polecane posty

a ja jednak mysle ze z nas dwoch to ty bardziej jestes zlosliwa i mocniejszych slow uzywalas...

noe a ja mam co robic w domu i mam zdjecia ;) ty nie dyskutuj tylko szykuj sie w odwiedziny:D- tylko wyzdrowiejemy:) 1.Piszecie z przekazujecie zdjecia mailem. mam rodzicow ktorzy ciut znaja sie na komputerze ale poniewaz niedawno sobie kupili wiec ta wiedza nie jest ogromna. podam im strone i oni ogladaja zdjecia. nie maja maila. po 2 na skrzynke mailowa tez sie prosto wlamac(ci co potrafia). 2. nie widze przeciwskazan na umieszczanie zdjec w necie. uwazacie ze zdjecia dzieci na reklamach , w gazetach(z imieniem, nazwiskiem i podanym miastem), w tv-superniania(gdzie dzieci pokazywane sa na golasa - oczywiscie z \"zamazanymi\" czesciami intymnymi - tez jest obnazaniem sie? 3.nie wystawiam zdjec pod ocene innych. komus sie podobaja zdjeci , dzieci- napisze - Dziekuje🌻, ktomus sie nie podobaja- ma prawo do wlasnego zdania. Wiec nie rozumiem tej klotni!!!o co? o wlasne zdanie. wy macie takie ja mam inne. I koniec. jestem przeciwniczka wstawiania zdjec rozneglizowanych. puszczania nago dzieci po plazy .....itp Ale zdjecia bede wstawiac- moj wybor, moja przemyslana decyzja, moje zycie. \"nik ci nie moze mowic jak masz zyc, bo nikt za ciebie nie umrze\"

witaj !wiem znajoma ze masz co robic tyle wody do wylania z domu:):) łądnie zalało nas wczoraj:):)

20 powodów, dla których warto mieć dzieci 1. Dzieci są przyszłością świata. 2. Dzieci otwierają wiele drzwi. 3. Wprawdzie wszystkie dzieci są nasze, ale w kapitalizmie liczy się tylko to, co własne. 4. Lepiej mieć źle wychowane dziecko niż dobrze wychowanego psa. 5. Im więcej dzieci poczniesz, tym lepiej, bo one są czwartym, najważniejszym filarem twojej emerytury. 6. Udowodnisz, że życie poczęte to nie tylko domena księży. 7. Zrozumiesz, co to znaczy ponosić długotrwałe konsekwencje krótkotrwałej przyjemności. 8. Mając dzieci, może zaczniesz wreszcie być dorosły. 9. Kiedy twoja kobieta powróci po porodzie do smukłej figury, odkryjesz na nowa jej urodę. 10. Kiedy twoja kobieta już urodzi, zajmie się dzieckiem i wreszcie przestanie zajmować się tobą. 11. Skończą się nocne balangi z kolegami, co tylko wyjdzie ci na zdrowie. 12. Zacznie się czuwanie nad łóżeczkiem, co uczyni z ciebie lepszego człowieka. 13. Znowu będziesz mógł bawić się kolejką. 14. Nauczysz się chować przed dziećmi lekarstwa, prezerwatywy i wiertarki, nauczysz się porządku. 15. Będziesz dumny, gdy jajko okaże się mądrzejsze od kury. 16. Poznasz uczucie szczęścia, gdy dziecko dostanie w szkole szóstkę, co tobie nigdy się nie zdarzyło. 17. Poznasz uczucie nieszczęścia, gdy dowiesz się, że za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają rodzice. 18. Rosnące lawinowo wydatki na dzieci wybawią cię od udręki, jak zainwestować oszczędności. 19. Posiadanie dzieci, to najlepsza szkoła przetrwania. 20. Dorosłe córki i dorośli synowie mają fajne koleżanki.

noe naszczescie mieszkam na gorce wiec cala woda znajduje sie przystanek ode mnie:) ja sprzatam platki kukurydziane bo jakas sasiadka wytrzepuje chyba koc i wszystko wlatuje mi na balkon. jeszcze nie wiem ktora- jak sie dowiem to kupie jej mleko:)

Gość ttttttttt
hahahahahahahahahahahahahahaha dobre znajoma👄

noe -witaaaaaj🖐️😘 dawno cię nie było ] znajomo ujęłas samo sedno !!!

Gość frontera
na jakim forum udziela sie ta "agais" bo chce zobaczyc jej zdjecia :)

do -acha- >> prosze wykasowac ostatnia pozycje w stopce . Link do wikipedii jest zarezerwowany dla moderatorow jako informacyjny dla wszystkich uzytkownikow forum. Jezeli klotnie w temacie nie ustana , topik bedzie skasowany.

Ja tez lubie \"znac\" osobe,ktorej czytam wypowiedzi.\"Znam \"Ache,znajomą.kolorową i mnostwo innych mam,choc tak naprawde wcale nie znam:) Ale to jest fajna sprawa,takie wirtualno-wizualne znajomosci sa swietne,nawet jesli jednostronne,bo oczywiscie najlepiej znamy sie wszystkie na naszym topiku-LUTY 2007.Pozdrawiam wszystkie jawne i przesympatyczne mamy oraz ich przesliczne dzieci!BAJ!

Gość okropny ale imie fajne
najlepsza jest jedna matka co ma w stopce zdjecie swojej dorastajacej (bodajze 15-letniej) corki :O chyba bym sie pochlastala na jej miejscu i zrobila matce dzika awanture :O:O:O

Gość Iza..
Do Kasi C.- masz naprawdę zachwycająco śliczne dziecko!Myślę, że tylko zazdrośnice albo dziewczyny mające nieurodziwe dzieci mogą stweirdzić , że Twój brzdąc nie ejst ładniutki.Cudny:)

Gość visbar
iza przeciez nikt nie mowi ze kasia C nie mam ladnego dziecka

Gość Iza..
Ja nie twierdzę, że ktos z kafeterii tak napisał.Napisałam o zazdrości i ewentualnych uszczypilowściach zapobiegliwie wiedząc, że zarowno w zyciu realnym lub wirtualnym mogą znależć się złosliwcy.

Pani cenzor- wolasnie, czemu!!!! wikipedia jest ogulnodostepnym serwisem. uzywanie linkow do internetowejencyklopedii nie jest zadnym bluznierstwem. to tak jakby zakazac nam formulowiczom uzywania slowa cenzor, ocenzorowane, moderator itp bo sa to slowa zarezerwowane. Nie ma rezerwacjii!!! jezeli jest to w regulaminie(nie doczytalam) to chyba jest to niezgodne z prawem. nie wiem!!!-doczytam!!!

No własnie zadałam to pytanie po przestudiowaniu ...regulaminu bo myslałam ,że może faktycznie \"naginam prawo\" po podaniu przez moderatora rzeczowych argumentów USUNE link - jednak proszę o argumentację .....bo żadnych niecenzuralnych tresci link nie zawiera a to że jest to odnosnik inf.dla forumowiczów od moderatorów - nie dociera do mie ... poniewaz kazdy - powtarzam KAZDY ma dostęp do wikipedii nie tylko użytkownicy kaffe...