Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie zenada

miss dzieciaczkow kafeterii, miss mamus - powalilo was doszczetnieP

Polecane posty

Gość do kolorowa jak...
powiedz mezowi, zeby o paznokcie zadbal fu :o

Gość kliknelam
nic nie zamiezam pisac...

Gość do Katis
to ty chyba nie wiesz co ze zdjeciami mozna zrobic i jak je sprytnie przerobic do roznych potrzeb

Do jakich potrzeb np.??? Na placu zabaw, na plaży też można zrobić obcemu dziecku zdjęcie i zrobić z nim, co się komu podoba.

Gość do Katis
tylko one podaja jak na tacy nie trzeba sie wysilac

Czy te dzieci są nagie, mają rozchylone nóżki, wulgarne pozy?- a chyba właśnie to najbardziej interesuje pedofilów. Nie szukaj dziury w całym. Ja nie widzę nic złego w tym, że matka ma zdjęcia swojego dziecka w stopce, a Tobie (wybacz dosadność) nic do tego.

Gość do Katis
daj spokuj ja nie krytykuje tych matek tylko powiedzialam ze ja bym tego nie zrobila i podalam argumenty a jezeli chodzi o nagosc to mozna tak zrobic zeby bylo nagie

Gość beznicku--
ło matko niedlugo wredne jadowite baby przeczepia sie ze pokazujecie w stopce ile lat ma wasze dziecko co was to obchodzi? twpoje zdjecia tam ktos pokazuje? nie wiec co sie wtracasz, i co zrobisz jak pani X ktos skopiuje zdj i wysle gdzies? NIC, reka nie ruszysz wiec nie rozumiem, szukanie dziury w calym.. ja mam w dupie to czy komus poidoba sie to co w stopce wstawiam czy nie jak zazdrossic to tez sobie cos wstaw.... zalosne sa co niektore baby, bo to tylko im wiecznie cos przeszkadza.....

a czy posiadanie linku w stopce - w której każdy użytkownik trzyma aforyzm ....suwaczek ...słowa ważne dla Niego ....-jest równoznaczne z tym ,że chcę aby Jego dziecko było \"miss dzieciaczków\"?:O rozumiem \"troskę\"gdyby zdjęcia były rozneglizowane .... ale bez przesady ....! nie chodz autorko na plaze - bo to tez forma eksibicjonizmu .... takie argumenty do mnie nie trafiają ~! ;)🖐️

Gość anula sikula
co innego pokazywać dziecko o co innego swoją grubą dupę. Jest tu na forum taka jedna mamuśka która na zdjęciach nie dość, że ma tyłek jak szafa to jeszcze szampon to chyba widziała ale w sklepie...

Gość kto to jest ta mamuska
z gruba d......?

Gość anula sikula
nie chcę pisać bo nie mam ochoty robić komuś przykrości

Gość nie zebym się czepiala
anula sikula---> Już zrobiłaś

Gość wkurzacie mnie
Mam gdzies pedofili, oni mogą na moje dziecko patrzeć, mogą walić konia do jego zdjęcia, ale żaden go nie tknie, chyba że nie upilnuje. Każda matka chce pochwalić się swoim dzieckiem. Na fotosika, bobasy, blogi o dzieciach i tak łatwo wejść, nie tzreba zamieszczać linkow w stopce. To znaczy, ze matki w ogóle nie powinny zamieszczac zdjec swoich dzieci w sieci?

a ja mam blog i co z Tego ? :D mam pisać pamietnik wklejac zdjęcia chociaz mam kompa i lubię pisać ....? uwieczniać chwile ....\"ulotne jak ulotka...?.\" /paktofonika/ a że lubię chwalić się moim dzieckiem..?.:) cóż kocham Ją :) a pedofil może się ujawnić nawet w parku ..piaskownicy ....ma plazy - wszedzie :O a ja nie zamieszczam na blogu treści erotycznych....niemoralnych .... nawet lekko rozbieranych ilustracji nie ma :) zgorszonym paniom proponuję siedzenie w domu \"bo jeszcze wyjdziemy ....i cegła na głowę spadnie ...? \"

Gość o matko boska
powidzcie mi dlaczego wy zawsze odbieracie jako atak na wasza osobe gdy ktos ma inne zdanie niz wy robcie sobie co chcecie przeciez nikt wam nie karze tego zmieniac awy sie tak strasznie bulwersujace aaa i jeszcze zawsze uwazacie ze kazdy jest o wsztstko zazdrosny przeciez logiczne ze jak mam swoje dziecko to ono jest dla mnie najwazniejsze wiec o co mam niby byc zazdrosna o wasze dzieci bo nie rozumiem

ja nie widze nic zlego w tym, ze ktos umieszcza swoje foto i foto dzieci na kafe.(ew. blogi, strony www , albumy wirt.) ja lubie po przeczytaniu czyjejs wypowiedzi zerknac kim jest ta osoba, jak wyglada dziecko, jak ona sama.. a te wybory miss niczemu nie sluza..zreszta szczerze mowiac tylko jeden temat tego typu zauwazylam ;)

aha, jesli chodzi o pedofili, to ZAPEWNIAM was ze zagrozenia dla dziecka kryja sie gdzie indziej...pilnujcie maluchy, nie zostawiajcie samych i od najmlodszych lat mowcie na co powinny uwazac i jak maja sie w razie czego zachowac. nighdy nie jest za wczesnie na wpajanie tego typu podstaw dzieciom.umieszczanie zdjec dzieci raczej nie stwaza dla nich zagrozenia, o ile nie podaje sie np. swojego adresu...

-ACHA- ja tez chce takiego kotkaaa!! :):) sliczny :P na dzieci jestem jeszcze za cienka w uszach ;P

to ,że bronimy własnego zdania na ten temat 0nazywasz \"bulwersacją\" ? :O no to wice wersa ....co się tak wkręcasz ...? podwójna mamo🌻:)

Gość do kolorowej jak
ale masz fajnego grubaska:)

Bambooszek Kotek przez bliskie spotkania jest lekko zahukany:D:D🖐️ a dzieci są fajniejsze niż kotki:P:)

pomaranczowe .......ogarnijcie sie troszeczke!!!!!naprawde to jest chore co wy tu wypisujecie. a tak poza tym to dlaczego nie jestescie na swoich nickach tylko sie ukrywacie pod pomaranczowym????czyzby strach,a moze wstyd ze jestescie takie puste????

Gość poprostu
nie mam czarnego nika :) poniewaz udzielam sie na tym forym bardzo rzadko i nie jest mi do niczego potrzebny i nie wiem dlaczego uwazacie ze wszystkie pomarancze maja rowniez czarne nicki

Gość werkaa
anita wstydzic to ty sie powinnas za ten kretynski tatuaz ja nie wstydze ze tego ze mam pomaranczowy nikc bo niby czemu

to nie anita27 powinna wstydzić się .... ani Jej mąż tatuażu... ani my umieszczania ...lnków do zdjęć,blogów..... tylko zawistne osoby zacofane na maxxxxxxa ! :O