Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIXI DIXI 22

Watpliwosci 4 miesiace przed slubem - co zrobic?

Polecane posty

Gość PIXI DIXI 22

Jestem ponad rok po slubie cywilny teraz ma byc koscielny - za 4 miesiace. W sumie mam juz suknie, sale restauracjezespol alkohol, goscie zaproszeni a ja mam ochote uciec gdzies daleko, ten rok po cywilnym byl nawet udany, ale ostatnio wszystko jest nie tak zyje ze swiadomoscia moze robie blad ze moze lepiej wszystko odwolac, albo wziasc ten slub i potem sie rozwiesc... nie potrafimy sie doagadac wogle ostatnio, aniw zyciu ani w lozku mam dosc czasem mysle zeby uciec, nie wiem czy odwolac ten slub najwyzej bedzie wstyd czy brnac w to dalej byl ktos w takiej sytuacji???

Gość hhhhhhhhhhhh777
zawsze sa watpliwosci..., mina

Gość zwiewająca
ja zwątpiłam też cztery miesiące przed ślubem, i zrezygnowałam, po prostu z dnia na dzień odwołałam wszytko. I NIE ŻAŁUJE, to byłby największy błąd mojego życia. Teraz mam męża i dwójkę dzieci a o tamtym człowieku nawet nie myślę. Przy decyzji na ślub z obecnym mężem nie wahałam się ani chwilę. Jeżeli już teraz maż wątpliwości to lepiej na pewno nie będzie.

Gość zwiewająca
nie maż tylko masz :P

Gość jasne myszka jest
juz mezatka to moze "radzic" innym. watpliwosci sa zawsze, lepiej ze pred niz po. ja mialam ale juz mi przechodzi , a slub tez za 4 miesiace mam. to chyba jakas epidemia, zagladnijcie na topic wesele w pazdzierniku ;)

Gość do pixi
znam historoie dziewczyny która sie nie wycofała z koscielnego ( a tez rok mieszkali po cywilnym i było miedzy nimi nie zaciekawie, kłótnie on jeszce popijał z kumplami), teraz sa juz 2 lata po rozwodziem ułożyli sobi e nowe zycie oddzielnie. Mi na śluboie koscielnym zalezy cywilny mi nie jest potrezbny wiec pozniejsze rozstanie po slubie koscielnym dla mnie nie wchodzi w grę, ale sa osoby którym to zwisa to nie wiem co mają robic, ja np bez chodzenia do komuni spowiedzi nie czułabym sie dobrze. A przed ślubem tez miałam wątpliwosci- bo takie zawsze są- nie mieszaliśmy razem nie bzykaliśmy sie, wiec ta czesc zycia nie miała wpływu. MOze być tez tak ze po zamieszkaniu razem wychodzi wiecej rzeczy my teraz tez sie czesto kłocimy ale to normalne, ale sie kochamy i wiem ze z nikim nie byłabym szczesliwsza niz z moim męzem.

Gość ciasto z truskawkami
ja nie odwołałam bo co ludzie powiedza bardzo tego załuje mam juz za soba rozwód pomysl moze nie warto się jeszcze rozstawać moze narazie wczymaj się ze slubem

Gość przecie 4 miechy
to jeszcze kupe czasu! jakby to bylo jutro, to moze i moglaby sie wstrzymac (nie "wczymac" jak pisze przedmowczyni)