Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelaa

=ĆWICZENIE NA POPRAWĘ WYGLĄDU NÓG!!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny może znacie jakieś wypróbowane sposoby lub ćwiczenia na to,aby choć troszkę utyć w nogach....ja osobiście mam bardzo chude nogi,które są moją zmorą bo jestem naprawdę ładną dziewczyną,ale co z tego skoro moje nogi wyglądają okropnie.....:( na dodatek jak złącze nogi mam taka przerwę pomiędzy nimi,nieco powyżej kolan....wygląda to strasznie..wiem że ludzie mają większe problemy,ale to nie daje mi żyć. Tak bardzo chciałabym założyć miniówke,ale z takimi nogami nie moge...... Może znacie jakieś ćwiczenia na zbyt chude albo krzywe nóżki??? tylko bardzo proszę o mądre wypowiedzi,liczę na to że są na tym forum osoby które mi pomogą.....i nie tylko mi......:) pozdrawiam wszystkie chudzinki:*:*:*:*

Gość i na biust tez sie przydadzą

Gość kwiatuszekkk2
no własnie też mnie to zastanawia....niech ktoś pomoże pleasss!!!!!

Gość nie chce mi sie poprawiac haha
ja tez mam taki problem:(za chude łydy

Gość mariolka z torunia
ja tu opisalam ostatnio watek ze marze o zalozeniu mini tez i wiekszosc mnie wyzywala :(

Jeśli nie masz problemów ze stawami, to polecam stepper. Ćwiczenia na nim powinny ładnie ukształtować masę mięśniową, jednak aby zapobiec nadmiernej muskulaturze;) lepiej ćwiczyć na średnim obciążeniu. Ważne jednak, abyś miała w pełni zdrowe stawy, mnie stepper niestety zaszkodził, więc trzeba uważać.

Gość ciekawsssska
a bieganie ???