Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaciekawionyGosc

klamstwo czy ciaza

Polecane posty

Gość ZaciekawionyGosc

Witam. Mam pytanie, troche nietypowe. Jesli w tym tygodniu stwierdzony jest 7 tydzien ciazy... a zblizenie miedzy mna a partnerka nastapilo 12 tygodni temu, to jest mozliwe ze to ja jestem ojcem? Glupia sprawa, ale dlugo by sie nad nia rozpisywac, a mnie interesuje zeby dotrzec do prawdy. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość gapa - ona
Skoro jest w 7 tygodniu ciaży to zbliżenie powinno być 7 tygodni temu, a nie 12 :O

Gość ZaciekawionyGosc
Nie jestem kobieta wiec sie nie znam. Jednak slyszalem, ze sa sytuacje kiedy te tygodnie liczy sie jakos inaczej i stad moje pytanie. Pozdrawiam Cie i dzieki za odp

Gość naomi cambel
wg mnie nie jest to możliwe

Gość lakim
wiek plodu liczy sie od ostatniej miesiaczki czyli zblizenie musialo nastapic wczesniej niz 7 tyg

Gość taka sobiee
7tyg od okresu więc zbliżenie musiało być max. 9tyg.temu

Gość naomi cambel
skoro jest w 7 tc to zapłodnienie musiało być 7 tyg temu a od okresu bedzie liczone ze to 9 , to tak przypuszczalnie

dokladnie, zblizenie musialo nastapic ok4-5 tygodni temu, jesli jest w 7tyg to okres spooznia jej sie ok 3 tygodnie.

Gość cuda sie zdarzaja
Ale raczej na pewno nie. 7 tydzien ciazy to jest pi razy oko 5 tygodni od zaplodnienia, czyli jakies 5-6 tyg od wspolzycia. oczywiscie sa odchylki, ale raczej watpie ze partnerka ma cykle 3 miesieczne....

Gość naomi cambel
taka sobie odwrotnie jak ty piszesz

Gość ginekolozka
musisz dodac 2 tyg moze troche wiecej jak dziewczyna miala dluzsze cykle czyli 2+7=9 lub 3+7=10 :) mysle ze ty nie jestes szczesliwym tatusiem wiec nie gratuluje :) ps. musiala sie puscic 2 tyg po numerku z toba :) przypomnij sobie moze gdzies jezdzila po jakis imprezkach i teraz bidula nie pamieta :P

Gość taka sobiee
dokładnie odwrotnie jak napisałam:O

Gość ZaciekawionyGosc
Z tego co piszecie to praktycznie nic nie rozumiem:) tzn. ze to nie moze byc ciaza sprzed 12 tygodniowego stosunku, tak? prosze o prosta odpowiedz jesli mozna;)

Gość naomi cambel
hehehe nie nie jest możliwe abys to ty był ojcem :(

Gość tak czy inaczej
ojcem nie jestes :)

Gość Niestety..........
albo i stety. Jesli taki numer jej wywiniety, to lepiej wiedziec o tym odpowiednio wczesnie.. dzieki za odpowiedzi pozdrawiam serdecznie

Gość olalalalala
no mnie sie wydaje, ze to nie mozliwe. Gdybyscie mieli stosunek 9 max 10 tygodni wczesniej, to jeszcze mozna by przypuszczac, ze to prawda, ale 12???? Zaden plemnik tyle nie przezyje w ciele kobiety, no chyba, ze Ty masz jakies wyjatkowe ;) Najlepiej zapytaj sie ginekologa, z pewnoscia udzieli ci prawidlowej odpowiedzi.

k\'woli scislosci, te najbardziej zawziete plemniki sa w stanie przezyc max tydzien wiec jak na moj gust to i 10 byloby lekko naciagane :)

Gość ja powiem
ojcem nie jestes ...zmartwiony czy zadowolony?;P