Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkkkkkkkkka

ginekolog prowadzący ciążę Kraków

Polecane posty

Gość elkkkkkkkkka

błagam, polećcie mi takiego. jestem w 10 tc a jeszcze nie mam prowadzącego... nie znam tu nikogo, a chciałabym dobrego

Nie wiem ja nie mam jeszcze dzieci, sama szukam lekarza w krakowie (też nie jestem stad). Potrzebuje kogoś kto przygotuje mnie i poprowadzi moją ciąże. Słyszałam dobre opinie o http://www.gemelli.pl/niepodl.html i o lekarzach tam pracujących. A i na stronie www.lekka.pl są wymienieni i ocenieni lekarze (ale niestety w większości prywatni).

Polecam lekarzy ze szpitala na kopernika. prywatnie przyjmują (niektórzy) na placu szczepańskim 3. tam jest klinika płodnośći. polecam sama tam prowadziłam ciąże i jestem super zadowolona. niestety to kosztuje ale maja dobrą aparature i w ogóle jest miło i przyjemnie.jesli jestescie w stanie przeznaczyc troche kasy to polecam. ja płaciłam ok 80 zł za wizyte,jak z usg czy ktg koło 100.ale warto było:)

Gość elizaaaa
Ja chodziłam do przychodni przyszpitalnej przy szpitalu na siemieradzkiego do dr Pieniążka i bardzo sobie chwaliłam. Na początku ciązy znalazłam sie w tym szpitalu i poinformowano mnie o mozliwosci prowadznia ciązy przez tamtejszych lekarzy.

Gość elizaaaa
Z kliniką płodnosci niestety była niedawno dosć głośna afera. Miałam tam kilka wizyt przed ciążą i nie byłam za bardzo zadowolona. Na samym początku ciązy też tam sie udałam dla sprawdzenia czy fkatycznie jestem w ciązy. Potem praktycznie z ulicy z silnymi krwawieniami odwieziono mnie do najblizego szpitala na siemieradzkiego. Trafiłam tam przypadkiem i leżałam 2 razy a potem byłam prowadzona juz przez dr Pieniązka. Usg na bardzo dobrym sprzęcie, wszytkie badania na miejscu. I o dziwo za nic nie placiłam. Stac mnie na prywatne leczenie dlatego bardzo mnie zdziwił wysoki poziom usług na tzw książeczke zrowia. Usg polecam u lekarza tamtejszego szpitala dr Chostowskiego. Juz wczesniej polecała mi go koleżanka. Usg trwa u niego 0k 40 min, opis badania to 2-3 strony szczególowego opisu. Wymierzy każdą kosteczkę i kazdy narząd. Byłam raz na ugs na ujastku dla porównania. NIestety wypadło blado.

Urodziłam w grudniu 2006, moja ciąż była zagrożona, miałam cukrzycę, niedoczynność tarczycy 9 W CIĄŻY BO WCZEŚNIEJ NIE) I TO WSZYSTKO NIE WPŁYNĘWŁO ŹLE NA MOJE DZIECKO, JEST ZDROWE, ŚLICZNE.......DR TOMASZ MILEWICZ Z KOPERNIKA, PRZYJMUJE PRYWTNIE NA SADOWEJ 9, WIZYTA 50 ZŁ, WIĘC W PORÓWNANIU DO PLACU SZCZEPAŃSKIEGO DUŻO TANIEJ, POLECAM, DOSKONAŁY LEKARZ, CHOCIAŻ MIEWA RÓŻNE NASTROJE :-)

Gość elkkkkkkkkkkkkkka
bardzo wam dziękuję! może jeszcze macie jakieś rady

Gość gigi123
do rodzenia polecam SZPITAL ŻEROMSKIEGO!!!!!!!!!i najle[iej znaleźć lekarza z tamtąd!!!

dr Peszek z Promedisu. Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia w ciazy!!! Polecam

Gorąco polecam dr Radecką, przyjmuje na Bronowickiej tel. 6383434, oprócz tego pracuje w szpitalu Rydygiera. Babeczka przemiła, pytać można dosłownie o wszystko a co najważniejsze jest bardzo kompetentna (a trochę lekarzy już przerobiłam ;)). Prywatna wizyta kosztuje 45 zł, więc jak na ceny krakowskie całkiem przyzwoicie. :)

polecam Tomasza Milewicza- najlepszy lekarz. Przyjmuje na sadowej, Kraków. NZOZ gabinety specjalistyczne.

Gość gość
Odświeżam temat, dziewczyny proszę piszcie który lekarz sie sprawdził lub komu zaufalyscie? bardzo zakezymi żeby ktoś kto poprowadzi moja ciąże był przy porodzie(oczywiście jestem gotowa zapłacić)

Gość gość
Któraś ma doświadczenia z dr . Inga Ludwin, bo zastanawiam sie nad nią, pracuje na Kopernika ??

Gość gość
Chodziłam prywatnie do L. Kołodziejskiego. On pracuje na Kopernika. Byłam z niego bardzo zadowolona, a i potem w szpitalu miałam świetną opiekę.

Gość Gościł
A rodziłam w koperniku?? Ma niby fatalne opinie ale ja mam wrażenie ze tam są najlepsi lekarze?!

Gość Gościł
Miało być rodziłas ??

Gość gość
Tak rodziłam w Koperniku, ale nie narzekam. Miałam świetną opiekę, moje dziecko również.

Gość wiktoria741
Hej kobitki! Czy któraś z was chodziła w ciąży do Pani doktor Anny Knafel z http://www.macierzynstwo.com.pl/ ? Jestem w 10 tygodniu ciąży a mój dotychczasowy lekarz okazał się... delikatnie mówiąc niekompetentny. Dlatego zastanawiam się nad zapisaniem się do Pani Knafel. Słyszała, że to bardzo dobry lekarza a w Centrum Macierzyństwa można liczyć na najlepszą opiekę medyczną. Pls o opinie.

Gość gość
W Krakowie mam sprawdzonego dr Tomasza Łabiaka. Wiedza, podejście, profesjonalny gabinet na Podkowińskiego. Warto sobie sprawdzić też jego facebooka - www.facebook.com/GabinetLabiak. Są opinie innych pacjentek, także można sobie porównać z tym co ja piszę;-)

Gość gość
Ja też chodze do dr Łabiaka, jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Dr Grazyna Bogutyń- super i sprawdzona!

Gość gość
Dobrze oceniam pana Łabiaka. Sympatyczny, kulturalny człowiek, a przy tym duża wiedza i taktowne podejście do pacjentki. Jeżdżę do niego do gabinetu przy Podkowińskiego. Nie ma problemów z rejestracją, można sobie dopasować dzień i porę do swojego rozkładu dnia.

Gość gość
Dobrzy lekarze są w Sofimed przy Norymberskiej http://sofimed.pl/ na różnych tam trafiałam, ale wybrałam do prowadzenia ciąży panią Annę Totko. Szalenie miła, delikatna, bardzo kontaktowa i przede wszystkim fachowa pani doktor, dobrze się mną zajmuje, dzięki niej jestem spokojna jeśli chodzi o ciążę a nerwowy ze mnie typ.

Gość gość
Również polecam ten gabinet - z http://sofimed.pl nie ma się czego obawiać. Dzięki temu, że pracują tam doświadczeni lekarze,wszystkie macie pewność, że będziecie pod stałą i profesjonalną opieką :) Moim zdaniem warto!

Gość gość
Ja już moją drugą ciąże poprowadzę u ginekologa z Prima Med. Jestem bardzo zadowolona ze sposobu prowadzenia przy pierwszej. Lekarz chętnie udzielał porad i był bardzo miły. Szczerze polecam każdej kobiecie w ciąży.