Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość południowadziewczyna

Ja chce męża

Polecane posty

Jestem blondynką, mam 32 lata, z dorobku dziecko w wieku 7 lat, stała praca, mieszkanie, ogólnie niczego mi nie brakuje. A chłopa jak ni ma tak ni ma.

dalej nic ;(

Gość przestarzala i z bachorem
naiwniaka szukasz czy jak :O ?

Gość nikt nie chce
wychowywać cudzego dzieciaka

Gość a ojciec dziecka
się nie nadaje?

jesteście beznadziejni, tyle Wam powiem. A dziecko to nie bachor to po pierwsze, więc ani słowa więcej bo dostaniesz w ryj palancie.

Gość przestarzala i z bachorem
powodzenia w szukaniu :O 🖐️ bo ci się przyda (i jeszcze zgryźliwa jak to już w tym wieku bywa:O )

Gość nikt nie chce
sama jesteś beznadziejna że nikt cię nie chce...tylko na forum się ogłaszasz...żaden facet nie będzie utrzymywał dzieciaka o którego się postarałaś...umiałaś się postarać o dziecko a o męża już nie umiałaś...i kto tu jest beznadziejny? tylko i wyłącznie TY

Gość .zimny Romek.
napisal ci prawde...wy chcecie dobrze dla potomstwa...faceci nie chca wychowywac nie swoje dziecko...ciezko zrozumiec?

jak im zycie dokopie to inaczej bedą piszczeć cwaniaczki. Ale niewazne, ich zycie ich sprawa. Jak nie macie co pisać to sie wyładujcie w innym poscie.

zabawny jesteś nikt nie chce. Pewnie jakas trauma z kobietami że taką nienawiścią pałasz i wyzywasz się niewiadomo po co . Nic nie wiesz i podejrzewam że niczego więcej w swoim nudnym zyciu się nie dowiesz. Nie pisz mi tu więcej.

Gość nikt nie chce
chociaż by mi kiedyś dokopało to na pewno nie będę się ogłaszać na forum...ale widocznie ty jesteś taka zdesperowana że obojętne ci gdzię sie ogłaszasz

Zimny Romku uwazam że dziecko nie jest problemem, ale jak się ma jakieś kompleksy ze sie wychowuje nie swoje dziecko to juz Twoja sprawa. Ja nie widze problemu w wychowywaniu dzieci z innego związku. Jak się kocha to sie akceptuje i tyle, z całym bagażem. Tak ciezko zrozumiec?

Gość .zimny Romek.
pokaz mi gdzie napisalem nieprawde? czy widzialas w naturze by samce zwierzat zajmowali sie nie swoim potomstwem ? nie pisze tego by ci dokopac tylko przedstawic sytuacje...

Gość nikt nie chce
to dlatego każdy szuka kobiety ''bez bagażu''

co ty z tym zdesperowaniem nikt nie chce. Po cholerę wogóle tu zajrzałeś. Sam jestes zdesperowany pisząc takie banały.

samce zwierząt zimny romku :))))) a zaliczasz się do homo sapiens czy moze do tchórzofredek kotku???

Gość do nikt nie chce
A może to Ciebie głąbie nikt nie chce i się na dziewczynie wyżywasz?! :P

Gość nikt nie chce...
ale ja przynajmniej się tu nie ogłaszam...a tak poza tym to ty nie będziesz mi mówić gdzie mogę zaglądać a gdzie nie...

Gość do nikt nie chce
południowadziewczyna - nie przejmuj się głupkami, nie wiesz kto najczęściej przesiaduje na kafe? To prymitywni gówniarze:P

Gość nikt nie chce...
dla twojej wiadomości jestem kobietą z 4 letnim stażem małżeńskim

zdędne dyskusje. Dalej szukam sobie męża, a komu nie pasuje to niech zmieni topic.

Gość do nikt nie chce
nikt nie chce... - to może znudziłaś się mężowi i cię już nie chce...

to dlatego taka cwaniula jesteś nikt nie chce, 4 letni staż nonono. Wszystkie małżeńskie rozumy zjadłaś jak widzę. Jak ci stary rogi przyprawi to wtedy pogadamy. Albo i nie bo z Tobą nie ma o czym.

Gość .zimny Romek.
czlowiek tez jest zwierzeciem, i mamy podobne instynkty, dlaczego kobieta majac wybor miedzy biednym i bogatym wybiera drogiego ? bo jej dzieci nie beda glodowaly... ty dbasz o dobro dziecka , faceci maja inne podejscie.... sa ludzie ktorym to nieprzeszkadza, ale czesto maja podobne doswiadczenia zyciowe... mozesz mnie teraz zabic ale ja niechcialbym kobiety z dzieckiem..a dlaczego ? nie pytaj mi sie bo sam nie wiem...tak jest poprostu

Gość nikt nie chce....
nie martw się ...nie znudziłam mu się

Gość do nikt nie chce
południowadziewczyna - omijaj posty zakompleksionych panienek, które na kafe odreagowują swoje kompleksy. Pannie pewnie życie się pieprzy i tylko czeka jak innym dokopać, żeby im też było przykro...

Gość do nikt nie chce
nikt nie chce.... - no to czemu przy czteroletnim stażu jesteś tak zgorzkniała jak stara panna po 40-tce?

dzieki za wsparcie ;) przyda się żeby walczyc z ta bandą małolatów. napisałam ze mam dziecko a to wzbudza od razu takie kontrowersje. Bez sensu.

Gość nikt nie chce....
nie pozjadałam wszystkoch rozumów ani życie mi się nie pieprzy....wprost przeciwnie mąż świata poza mną nie widzi.....i nie jestem tu po to żeby ci dokopać...mówię jak jest...faceci nie chcą kobiety z dzieckiem ,no taka prawda....zresztą nie tylko ja ci to mówię