Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość południowadziewczyna

Ja chce męża

Polecane posty

Gość tweti
no prosze i jest powód i wina też pewnie jego ???? hahhahahahwiesz po mojemu złapałaś jednego frajera na dupe lub dziecko a teraz szukasz drugiego no to masz newsa :frajerzy wigineli z mamutami

Gość Lola22
Poludniowa dziewczyno, dla mężczyzn dziecko to zbyt duże wyzwanie, oni by sobie nawet z chomikiem nie poradzili, niestety takie sieroty i nieudacznicy teraz na tym świecie, jak zawsze wolą iść na łatwizne bo jak jest sytuacja trochę trudniejsza, to uciekają gdzie pieprz rośnie..

Gość potencjalny maz
ja bym cie wzial jakbys byla dziewica, ew. jakby te dziecko bylo slubne, z bylego malzenstwa, splodzone juz po slubie, a nie bekar. wiec odpadasz

tweti kolejna frajerko albo frajerze.. Wypad stąd.

hmm...mysle, ze ta Pani nie zalozyla topiku po to, zeby ktos na nia naskakiwal...;/ o co wam chodzi ludzie? cos sie nie podoba, to wypad z tego tematu i szukac takiego, w ktorym macie cos do powiedzenia, a co nie ejst zadnym moralizowaniem, bo to zalosne, a pomyslcie tez o tym, ze denerwujecie kobiet. po chuja? beznadziejni sa niektorzy tu ludzie i dalej sie wyklocaja..heh bedac samotna matka zapewne nie ma sie latwo, jelsi jest sie bez meza i moglibyscie chociaz to uszanowac, ze tej Pani moze byc ciezko.

bękart mówisz? a masz chociaz jedno idioto? jak bedziesz miał swoje to zobaczysz jak mozna obrazic człowieka mówiąc o jego dziecku bękart. Dobrze że nie ma cie w poblizu cwaniaczku z miodem w uszach.

Gość nikt nie chce.....
tweti---jeśli to do mnie było to nie złapałam go na dziecko bo nie byłam w ciąży przed ślubem....na dupę też nie bo pierwszy raz kochaliśmy się dopiero po zaręczynach

Listopadowa jesteś kolejna kobieta na poziomie. Szacunek wielki dla Ciebie.

Gość potencjalny maz_
Jestem rozwodnikiem. Dziecko mam, ale z malzenstwa

ale ja cie nie chcę potencjalny meżu, podejrzewam ze to kolejny internetowy koniobijca. Uch.. zmęczyłam sie ;)

Gość a ja odpowiem
szukasz frajera?wspolczuje bo szanse masz praktycznie zerowe,moja kolezanka wpadla (miala jednorazowa przygode),facet wyzwal ja od najgorszych i teraz szuka meza...z miernym skutkiem,faceci nie chca kobiety z "bagazem",jest tyle pieknych ,wolnych kobiet ze szkoda zycia na zajmowanie sie cudzymi dziecmi ,tylko wspolczuje

południowadziewczyno - nie od dzisiaj wiadomo, że niektórzy szukają na kafe tylko jakiegoś \"lepszego\" tematu, na którym mają pole do popisu i mogą się \"wykazać\". Wiesz kto na Ciebie najeżdża? 1.Małoletni gówniarze, którym się nudzi wieczorami 2.Zakompleksione panny, których nikt nie chce 3.\"Małżonki\", którym się w małżeństwach nie układa, a które wmawiają sobie, że mąż poza nimi świata nie widzi (bo mu go pewnie przesłaniają całą swoją pulchniutką figurką:P )

Moja matka niedawno wyszla za mąż po raz 2:) Oprocz mnie ma jeszcze mojego mlodszego brata, wiec jednak nie kazdy mezczyzna jelsi patrzy, ze kobieta ma dziecko/dzieci to je dyskfalifikuje. Dodam jeszcze, ze mezczyzna mlodszy od matki i jest im bardzo dobrze. przynajmniej nie palant, jak niektorzy tu.

Gość niewazne czy masz dziecko
nie wydajesz sie byc miłą osobą ,pomijajac kwestię Twojego wygladu ,ktory nie jest pewnie zniewalający,jestes po prosru odstreczajacą babą.Czasami nie lubimy kogos juz po prau minutach rozmowy, ja tak mam po przeczytaniu paru Twoich postow

Gość potencjalny maz_
I nie nazywaj siebie dziewczyna, bo stare prochno juz z ciebie. I jeszcze panna z dzieckiem. Ciekawe czy chociaz skonczylas studia

Gość twetii
coś mi sie wydaje że facet miał poważny powód skoro poszedł w tany i nie mów że nie ma w tym twojej winy bo bankowo jest a że duma twa urażona , no cóż cza było o tym wcześniej myśleć

odstręczającą babą? szkoda ze więcej osób na mnie nie napadło bo byłabym jeszcze gorsza. Zachowujecie się skandalicznie i to na forum gdzie wydawałoby sie przebywają ludzie na poziomie. Żenada. I wierz mi, będę jeszcze gorsza jak nie wyniesiesz sie z tego topiku.

Gość do listopadowa
ale ty jesteś dorosła a twoja mama jest już ''starsz'' więc jej mąż nie musi utrzymywać ciebie i twojego brata...co innego jest jak dziecko jest małe

żyjcie w swoich małych zapchanych kompleksami światkach ;)

południowa dziewczyno a ja Ci powiem, kto Cię atakuje: 1. Małoletnie gówniarze 2.Zakompleksione stare panny których nikt nie chce 3. \"Małżonki\" którym się w życiu pieprzy, a które wmawiają sobie, że mąż poza nimi świata nie widzi (bo mu go pewnie przysłaniają swoją pulchniutką osobą - ukłon w stronę \"nikt nie chce\" :P )

a ja odpowiem - jest tyle pieknych wolnych mlodych inteligentnych i mozna by wymieniac mnostwo cech wspanialych jeszcze, ale co jesli zakochasz sie w takiej z bagazem?:) wtedy bedziesz srał za przeproszeniem na to, czy ma dziecko, czy nie. Autorko topiku!! Moze to i szczescie..bo jesli szukasz milosci a nie palanta, ktory bedzie myslal tylko o tym, zeby sobie poruchac, to wlasnie taki przy Tobie bedzie. Znajdziesz Go na pewno. Jestes mloda i nie sluchaj opinii tych debili. Poprawka do wczesniejszej rzeczy, ktora napisalam: Mam brata* jest mlodszy duuuzo i mieszka jeszcze z moja matka.

Nikt mnie nie musi utrzymywac bo mam dobra stała pracę i nie po to szukam faceta. Zarabiam więcej niz mogłoby sie Wam wydawać kochani rozmówcy ;)

Gość twetii
sfrustrowany babsztyl i tyle niedziwota że facet poszedł w długą zawczasu

Gość nikt nie chce....
i tu się mylisz..jestem szczupła

Gość to moze zrob portret
psychologiczny autorki topicu...:O

Gość a ja odpowiem
niestety ale tak jest,kto teraz chce wychowywac cudze dziecko?takie czasy,ze ludzie skupiaja sie na pracy,rozwoju,rodzinie a nie na zajmowaniu sie podstarzala panna z dzieckiem

Gość to moze zrob portret
ale szukasz w necie,o czymś to jednak świadczy...

Nie szukaj miłości...ona znajdzie Cię sama!!! Mężczyźni sami są czasami jak małe dzieci, którymi trzeba się opiekować i chyba dość duża część obawia się odpowiedzialności nie tyle w stosunku do swojego dziecka co do dziecka dla nich obcego. Zauważ, że każdy użyje brzydko \"samiec\" ubiegając się o Twoje względy, tak naprawdę będzie musiał zdobyć też sympatie i aprobate twojego dziecka a to jest naprawdę trudne, bo maluchy mają swoje wymagania. Czytajac twoje wypowiedzi myślę, że i ty masz \"charakterek\" a kobiety silne, ceniące siebie, samodzielne i tym samym zaradne życiowo są dla mężczyzn nie lada wyzwaniem - z tego powodu rezygnuja już na samym starcie... Nadejdzie dzień, w którym poznasz tego jedynego, właściwego, pamiętaj jednak, że nic na siłe...daj sobie i swojemu dziecku czas...Pozdrawiam.

Całuski dla Ciebie Listopadowa i tej osoby odpierającej ataki nikt nie chce. Na szczęscie mam duzo wiary w ludzi i umiem wybierać perły pomiedzy zwykłym szlamem ;)