Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość południowadziewczyna

Ja chce męża

Polecane posty

Gość nikt nie chce.........
czytam czytam sikam sikam ---i tu się mylisz....mój mąż bardziej dążył do małżeństwa niż ja

Gość no wlasnie jakie
czytam czytam sikam sikam nikt nie chce........ liczy siexxxxxxx dziewczyny, dziekujcie Bogu ze ktoś was zechciał, bo po pierwsze widać innego celu w życiu nie miałyście a po drugie nie wiem jakim cudem wam się to udało, jedno jest pewne, wasz poziom idealnie komponuje sie z tym forum. żal, a wręcz czarna rozpacz 22:24 liczy siexxxxxxx tez tak mialam---bo mezczyzni wola wolne,piekne kobiety bez zobowiazanz ktorymi moga zaplanowac przyszlosc a nie nianczyc cudze dzieci i zajmowac sie nii,wspolczucia ________________________________________________________ Bo was to nawet bez dzieciaczkow nikt nie chce same jestescie zalosne ...

Gość liczy siexxxxxxx
porazka,dla Twojej wiadomosci mam wieksze cele niz produkcja dzieci a potem szukanie meza w necie,pracuje ,studiuje ,realizuje sie i zal mi takich starych ciot ktore najpierw z byle kim zrobily dziecko a potem na gwalt szukaja faceta wychodzac z zalozenia"byle jaki byle byl"...

DOBRA IDĘ STĄD ZOSTAWIAM PRYMITYWÓW PRYMITYWOM, GNOMY-GNOMOM ITP HEHEHE Południowadziewczyno - znajdziesz faceta, ale od tych pawianów z kafe trzymaj się na dystans nikt nie chce... - z moim M. obchodziliśmy w tym roku 10 rocznicę ślubu, ale ty ze swoim tego nie doczekasz jak nie wyzbędziesz się kompleksów - BYE!

Gość czytam czytam sikam sikam
kobito, cokolwiek napiszesz oczywistym jest, że będziesz dopasowywać post do sytuacji, z twoich wypowiedzi jasno wynika, że masz kisiel w gaciach na sam dźwięk słowa ślub i skoro ci bez ślubu są dla ciebie przegrani, co dość łatwo można z twoich postów zrekonstruować, to raczej masz mózg wielkości ping ponga, naprawdę nie musisz się tak uparcie nam tłumaczyć jak do tej pory to robisz, bo tu i tak nikogo to specjalnie nie obchodzi, tylko się ośmieszasz

zastanawiam się jakie to ogromne doświadczenieżyciowe mają kafeteryjni krytykanci? Moim skromnym zdaniem niewielkie, bo z reguły ludzie którzy sporo przeżyli i dużo widzieli nie są aż tak szybcy w wydawaniu osądów jak niektóre tutaj :P

Gość nikt nie chce.........
jakich kompleksów o czym ty wogóle mówisz? tak,masz rację idz już stąd bo głupoty gadasz

Gość --- nikt nie chce
strasznie głupia baba

Gość nikt nie chce........
czytam czytam sikam sikam --- nie tłumaczę się nikomu tylko mówię jak jest...ale ty to sobie odbieraj jak chcesz......i jeszcze jedno-tłumaczyć się takiej zazdrośnicy jak ty..nie rozśmieszaj mnie

Gość liczy siexxxxxxx
glupie baby to te co szukaja meza w necie

Gość realnie i rozsadnie
syn siostry mojej zony, zakochal sie i ozenil z dziewczyna, z dzieckiem choc mogl miec piekna bez zobowiazan, przynajmniej mial pewnosc ze urodzi mu piekne zdrowe dziecko jak przybrany syn i co powiecie na to glupie trole?

Gość nikt nie chce.......
liczy siexxxxxxx---wiesz ludzie to z zazdrości wszystko powiedzą i cieszy mnie że też masz takie realistyczne podejście do życia jak ja :)

Gość beznadziejnavvvvv
nie popadajmy w skrajnosci,jak ktos nie moze w realu znalezc polowki to z nim cos nie tak i szuka w necie

Gość tez tak mialam
mysle ze te ktore sie wypowiadaja negatywnie to jakies maszkary olac je i zamknac z mocherowymi beretami!!!!

Gość liczy siexxxxxxx
wlasnie,zazdrosc....a o faceta to te baby oczy by wydrapaly z zawisci

Gość one juz sa moherami ...babory

Gość beznadziejnavvvvv
te z dziecmi szukajace mezow to nizsza polka

ja bym polemizowała z teorią, że tylko nieudacznicy szukają połówek w necie. Wydaje mi się, że po studiach krąg znajomych sie zawęża, przybywa obowiązków i zostaje net. Dlatego autorko cierpliwości! na pewno znajdziesz kogoś wartościowego!

Gość eurydyta
a ja życzę autrce topiku żeby znalazła drugą połówkę, każdy ma takie samo prawo do szczęścia i do miłości nikt nie chce--> dziwi mnie twój sposób rozumowania, skoro sama jestes szczęśliwa w małżeństwie to tym bardziej powinnaś życzyć tego szczęścia innym osobom

Gość nikt nie chce.....
ale ja życzę szczęścia innym osobom...no ale pannie z dzieckiem na pewno będzie trudniej znaleść męża niż komuś bez dziecka....no taka prawda

Gość one juz sa moherami ...babory
widac musi byc cholernie szczesliwa ona na kafe on przed tv niczym keipski z browarem w garsci :D

Gość wlasnie czytam jak zyczysz
tego szczescia

Gość nikt nie chce..........
jest koło mnie i czyta co wy wypisujecie i śmieje się z waszej naiwności

Gość wlasnie czytam jak zyczysz
przy tobie nie mozna sie smiac co najwyzej zyly ciąc

Gość nikt nie chce........
to szkoda ze cie przy mnie nie ma..przynajmniej bys się pocieła i jednej idiotki było by mniej

Gość twetii
realnie i rozsądnie -masz 100% racji ale ona tego nie musiała robić przez netbo ją ktoś chciał była pewnie miła ładna itd itp .a nie sfrustrowana której już nikt w mnieście nie chce (może wszyscy już ją mieli );-))

Gość lo matko......................
nikt nie chce........ - cos sie tak przysraala do tego topiku idz sie z mezem kochac jak wam tak dobrze i daj zyc innym :)

Gość 222333
A ja poznalem dziewczyne z dzieckiem... i nie przeszkadza mi to...