Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malena-

szklo kontaktowe kafeterii...

Polecane posty

wpisujcie jaki absurd naszej rzeczywistosci was ostatnio powalil.. zadawajcie nietypowe pytania ja juz mam jedno- kto sprzedaje marihuane i haszysz Holandii? Jakis LEGALNY dystrybutor? wrzucajcie smieszne teksty naszych ASOW z rzadu

Gość radek125
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' - jak w krajach gdzie prostytucja jest legalna wyglada kontrola BHP warunkow pracy..?

Gość lola///
podnosze z pytaniem jak obalic rzad?

Trzeba czekać na rozwój zdarzeń. Choć przyznam, że gotowa jestem dotrwać do końca kadencji zarówno rządu jak i głowy państwa. Polacy mają talent do jednoczenia się w sytuacjach krytycznych - przykładem niech będą powstania narodowowyzwoleńcze, walka o granice za czasów formowania II RP. Może zjednoczą się też przy następnych wyborach ...

Gość lola///
a co malpo rzekniesz o Partii kobiet? bo ja to zdecydowanie wolalabym Leppera zastapic Lidia Popiel w rzadzie wyniki w necie sa obiecujace 5% poparcia

Gość lola///
i pytanko- znalezli zwloki tej porwanej madeleine? ktos cos slyszal?

Gość lola///
,,pierwiastek albo smierc'' zaczyna mi sie podobac- jesli to smierc obecnej koalicji

Gość lola///
Drzyzga ma 2 malych dzieci, nie wyrobi sie.. a koszulke z marihuana mam wyrzucic do jasnej?

Romek niezle wykombinowal......... MUNDURKI tylko zapomnial kase na nie dac z budzetu- latwo sie siega do kieszeni innych. A takie dzieci rozna i co rok nowy mundurek... Pewnie nie wie ilu polakow zyje ponizej sredniej krajowej.. I gdzie dofinansowanie podrecznikow?! przeciez maja ceny bestsellerow... nie rozumiem czemu

Gość to ja*
no dobra, Romek dal 50 zl na mundurki wiec niech bedzie ale dlaczego wiekszym zagrozeniem jest dla niego propaganda gejowska niz np nikotynowa? ta druga zabija miliony a czesto skierowana jest do mlodziezy poprzez np filmy...

Gość to ja*
,,Większość zaczyna palić w wieku kilkunastu lat, ze względu na presję środowiska kolegów, rodzeństwa i rodziców. Młodzi ludzie czują się doroślejsi paląc papierosy, a to obiecuje sukces społeczny. Użycie tytoniu jest tak szeroko rozpowszechnione, że stanowi ono problem medyczno-społeczny.'' Religa sie nie popisal i przykladu dobrego nie dawal ale moze chociaz pomysli o innych ludziach -np tych pracujacych w kawiarniach- dopoki tam mozna palic, sa narazeni na raka poprzez bierne palenie...

Gość to ja*
jednym z czynnikow skutecznie zniechecajacych mlodziez do palenia jest podnoszenie ceny nie mam nic przeciwko temu zeby papierosy kosztowaly nawet 20 pln- bedzie kasa dla lekarzy i mniej ludzi z nalogiem. A nie jak kaczor - od razu do kieszeni najbogatszych- bo to i tak nie jego elektorat... :D