Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze wiem...

Wejdźcie i potwierdzajcie moje przypuszczenia!

Polecane posty

Gość dobrze wiem...

mój facet nie odzywał sie przez trzy dni . tak bez powodu. Dziś napisał mi koło 16.00 , ze wieczorem porozmawiamy na gg i nic. Nie ma go. Nie zalezy mu na mnie , prawda?

Gość beznadziejnaaa
zadzwon i wyjasnij , bedziesz wiedziala moze ma problemy a moze cie olewa...zadzwon

Gość dobrze wiem...
przeciez on tez ma telefon , przez trzy dni nie mógł go uzyć? dziś wysłałam mu smsa czy zyje , odpisał mi na gg , że będzie wieczorem i nie ma go. mam dość. Nie jestem głupia...

Gość beznadziejnaaa
ale tu chodzi o to, ze facet powiedzial ze bedzie o 16 wiec on nie jest fair

Gość mala222
napisz mu sms, że jak mu zależy to ma natychmiast z Tobą porozmawiać i wyjaśnić a jeśli mu nie zależy to żegnasz

Wiem o co chodzi, nie dzwoń. Nauczysz go tym samym, że jeśli ktoś umawia się na konkretną godzinę, wypada [jeśli nie ma czasu o tej porze] zadzwonić i przeprosić. Jeśli jednak zadzwonisz, jak zawsze w takich wypadkach, nauczysz go tylko tego, że może Cię olewać ile zechce, a Ty i tak zadzwonisz pierwsza. 🖐️

Gość pupilupi
dokładnie, nie ma nic gorszego niż niesłowny facet... wrrr..też sobie obiecuję, że się pierwsza nie odezwę, że by to on zrobił pierwszy krok... ale jestem słaba i po 2 godz piszę smsa...

Gość dobrze wiem...
zostawie go , chociaz go kocham , to nie pierwszy taki raz...mam dośc . Tak na serio mam dość

Gość jak to co
ja wtedy wyłączam telefon zupełnie i wychodzę zostawiając go w domu, zeby mnie nie kusiło.. :) działa:)

Gość dobrze wiem...
pojeb