Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

do ktorego m-ca wasze dzieci budziły sie w noc na butle?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Gość gyr
moja przestała jeść w 10 miesiącu, sama przestała się budzić, jadła dopiero rano po wstaniu.

Gość Aneeeek
Moja mala od momentu kiedy skonczyla miesiac, a teraz ma 5 miesiecy, nie obudzila sie w nocy ani razu, zasypia ok 21 i budzi sie ok 6 .

moj zaczal jak mial 4- 6 miesiecy, ale czasami zdazylo mu sie obudzic o 4 nad ranem-spac chodzil o 18-tej jak mial 8 mies to juz spal na dobre cala noc :)

Gość do evi
na tym zdjeciu to ty ?????????? przerazona jestem dziewczyno zrób cos z soba albo choc nie umieszcaj swoich zdjec wygladasz jak pani z hamburga przepraszam za szcerosc ale zawsze mwoie co mysle

Gość Aneeeek
do "do evi" ale ten temat akurat nie dotyczy tego kto jak wyglada, wiec daruj sobie takie komentarze, moze czas jest zebys zajela sie czyms pozytecznym, a nie przesiadywala tu caly dzien nasmiewajac sie ze zdjec innych ludzi.

Gość do evi
nie siedze tu cały dzien

Gość podpowiedzcie
ej ej ej temat zalozyłam o budzeniu sie w nocy na jedzenie wiec moze trzymajcie sie tematu,co? Evi_21 pozdrawiam i dziekuje za odp do evi moze sie wypowiesz na temat?czy taka pusta jestes?

Gość do evi
do ktorego m-ca wasze dzieci budziły sie w noc na butle? do 6 miesiecy zadowolona?

A moja córcia 9 czerwca skończyła 3 miesiące i już prawie od miesiąca przesypia całą noc bez pobudek na jedzenie :) Idzie spac o 23.00 a wstaje ok.7.00 a czasem nawet ok.9.00 ale wtedy karmię ją ok.7.00 na śpiąco :)

A moja corka ma 16 miesiecy i cagle sie budzi.Dzisiaj tez sie budziła ale jej nie dałam. Jestem tak zmeczona ze brak mi słow. Zazdroszcze tym mama co dzieci tak pieknie przesypiaja noce. Moja przespała tylko pare nocek całych.Na palcach u dwóch rak by policzyl. Dostaje kolacje popija mlekiem z kleikiem i idzie spac.Takze glodna nie jest.Robi to z przyzwyczajenia.

Gość wref
moja ma 2 lata 5 miesiecy i tez sie budzi na nocne mleczko. nawyk.