Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katka22

Pozbyłam się celluitu i rozstępów w 3 dni!!!

Polecane posty

Gość sysia100
co do wypowiedzi ze rezstepy nigdy do konca nie znikna to sie nie zgodze, gdy bylam w ciazy na posladkac i na udach pojawily mi sie rozstepy, urodzilam i po niedlugim czasie rozstepy mi zeszly i sladu po nich nie ma....

Gość dsfsafafaasfasd
Nie wierze zeby w 3 dni usunac rozstepy, ale da sie to zrobic wlasnie ta szczotk.a .wIEM BO MOJA KOLEZANKA MIALAM NA UDACH I POD KOLANAMI, PO PARU MIESIACACH "SZCZOTKOWANIA" i naoliwiania znikly calkiem, wogole nie ma po nich sladu, az sama sie dziwie ze nie wyblakly ale calkiem znikły. Ja niestety moje zaniedbalam i teraz sa za stare na takie zabiegi, bo takie szsczotkowanie to tylko na bardzo siweze rozstepy dziala.

Gość jjjjjjjjk
U większości „świeże „ rozstępy można skutecznie zniwelować. To fakt. Ale nie w ciągu zaledwie trzech dni. To raczej nierealne. Można czerwonych rozstępów pozbyć się za pomocą różnych metod. I to nie w trzy dni, ale w nieco więcej nawet w ciągu kilku tygodni. Najczęściej do usuwania czerwonych rozstępów używa się dobrych i sprawdzonych kosmetyków antyrozstępowych. Najlepsze są kremy. Wystarczy tego rodzaju specyfik wmasowywać dwa razy dziennie w ciało, by uzyskać pozytywne efekty. Warto też podczas aplikacji kosmetyku wykonać masaż. Jest on bardzo istotny - poprawia ukrwienie skóry, a ponadto wzmacnia ją i korzystnie wpływa na wchłanianie się kosmetyku. Poza tym - można też masować swe ciało suchą szczotką, gdyż pobudza to procesy regeneracyjne skóry, co pozwala na uniknięcie rozstępów. Ale trzeba wiedzieć, że nie zawsze kosmetyki zadziałają. Dlatego powinno się odwołać do innych sposobów na rozstępy. Jakie? Można zajrzeć na stronę http://rozstepyusuwanie.info.pl/2011/09/29/rozstepy-usuwanie-poradnik-dla-poczatkujacych-i-zaawansowanych/ by przeczytać o innych sposobach.

Gość lola bb
Rozstępy można usunąć w gabinecie kosmetycznym. Szczególnie te perłowe za pomocą lasera, bądź peelingów. A z kolei z cellulitem można walczyć. Tylko trzeba wiedzieć, ze ta walka nie potrwa te trzy dni. Niestety trochę więcej coś o tym wiem. Ale warto. Trzeba systematycznie wykonywać odpowiednie ćwiczenia, a ponadto masaże i kosmetyki antycellulitowe. To faktycznie pomaga. Ale oprócz tego trzeba uważać na to co się codziennie zjadać. Bo jest sporo takich produktów, które przyczyniają się do powstania „pomarańczowej skórki. Jak chcecie wiedzieć jak dokładnie zmniejszyć cellulit to polecam http://cwiczenianacellulit.info.pl/2011/10/24/wykorzystaj-zime-na-walke-z-cellulitem/

Gość Ewa__1981
Witam mam na imię Ewa od 3 tygodni uczestniczę w projekcie zwalczania rozstępów w Centrum Betula w Krakowie efekty widać było już po 1 masażu efekty możecie zobaczyć na fotoblogu http://centrum-betula.blogspot.com/ zachęcam do odwiedzania bloga i zadawania pytań

Gość anusiak00
http://shinybox.pl/?ref=4c8a51f - wejdz i zarejestruj sie na stronie SHINYBOX co miesiąc do zgarniecia za darmo pudełko pełne kosmetyków ;)

Gość edddyta90
To naprawdę gratuluje że trafiłaś na dobry zabieg. Ja zapisałam się we wrześniu- bo na marginesie jest tez tam promocja na zabieg usuwania rozstępów http://www.cec-efekt.pl/pl/Oferta/PROMOCJE. Przyznam że nie mogę patrzeć na moje uda i brzuch, a że jest też okazja bo jest taniej, to myśle, że to najlepszy moment na pozbycie sie tych okropnych kresek.

Gość romanka1
3 dni to mało możliwe, ale ja stosuje revitol stretch mark i stosuje się do rad z tej strony http://rozstepowo.pl/co-sprawdza-sie-na-rozstepy/ i powoli rozstępy stają się bardziej blade i mniej widoczne. dla mnie to najbardziej rozsądne rozwiązanie

Witam, ja również zmagam się z rozstępami, które powstały gdy g***townie schudłam. W tą opowieść o szorowaniu skóry jakoś nie chce mi się wierzyć a jeżeli już to w moim przypadku na pewno by to nie zadziałało. Żadne kremy mi nie pomagają, ale ostatnio dowiedziałam się, że w klinice medycyny estetycznej Triclinium są przeprowadzane zabiegi usuwania rozstępów frakcyjną radiofrekwencją mikroigłową, która pozwala na dogłębne wejście w głąb skóry i usunięcie nawet najgłębszych rozstępów. To chyba jedyny ratunek dla mnie, chociaż podobno boli i trzeba znieczulić miejscowo, ale chyba warto, prawda? :)

Gość upp
Nie da sie zlikwidować rozstępów w 100 procentach niestety:-( można troche zminimalizować to wszystko. One już zostaną na zawsze tka prawda.

Gość gość
p********z jak potłuczony

Gość gość
p********z jak potłuczony

Gość gość
Chodząc sobie po różnych forach trafiłam na dobre opinie o Centrum Betula- gratuluje wlascicielce "zyczliwych znajomych", a sam gabinet radze omijac szerokim lukiem, tutaj tez oczywiscie pojawil sie marekting szeptany. uwazam, ze to niepowazne. ODRADZAM CENTRUM BETULA !!!

Gość gość
Chodziłam do Centrum Betula w ciąży - fajny relaksik, nie puchły mi nogi i może to przypadek , bo mam genetycznie dobrą skórę , ale mam tylko jeden mini mini rozstępik :)

Gość lilka0
Moim zdaniem to są bzdury, albo nie miałaś wcale rozstępów :) Ja po ciąży niczym nie mogłam ich zwalczyć, dopiero laser pomaga. Jestem po pierwszym zabiegu laserowego usuwania rozstępów w Vici Clinic w Krakowie i rozstępy spłyciły się. Za miesiąc idę na kolejny zabieg. Optymalnie powinno się zrobić 3-5 zabiegów, ja zobaczę po drugim jak efekty i wtedy zadecyduję, ile będę dalej robić.

Gość mariolam
Nie da się tego pozbyć w trzy dni :) Ja chodziłam na zabiegi transdermalporacji wykonywane z wykorzystaniem urządzenia Dermation i po kilku zabiegach naprawdę pozbyłam się cellulitu i rozstępów. Są to bardzo fajne, bezinwazyjne i bezbolesne zabiegi, polegające na wprowadzaniu w głąb skóry substancji aktywnych za pomocą specjalistycznej głowicy. Warto się nimi zainteresować, efekty są super :)

Gość gość
wszyscy mówią ze nie rozstępów usunąć da się , a ja jednak jestem innego zdania. miałam duże rozstępy na pośladkach. walczę z nimi już od dłuższego czasu i już widzę polepszenia:) zaczęłam od zwykłych ćwiczeń, masażu z użyciem różnych kremów. Jednak mi zdecydowanie najbardziej pomogl derma roller, zalaczam linka gdzie kupilam (http://www.margotbeautysolutions.com/pl/sklep/derma-roller/). ale szczerze kobietki – nie ma nic lepszego, polecam. Jesli ktoras z was tez kupi dajcie znac czy wam tez tak pomogl jak mi! Jestem bardzo ciekawa.

Gość gość
a to jest możliwe, żeby tak szybko się pozbyć rozstępów? Mnie się wydaje, że żeby się skutecznie pozbyć rozstępów warto się wybrać do dobrego gabinetu na zabieg. Jeśli się zastanawiacie nad tym, jak się można ich pozbyć warto poczytać bloga dra Marka Wasiluka, on świetnie pisze na temat tego, jak skutecznie się można pozbyć rozstępów.