Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katka22

Pozbyłam się celluitu i rozstępów w 3 dni!!!

Polecane posty

Gość eksperyment
oczywiscie ze niemozliwe!!! zadna skora nie wytrzyma 3 godzinnego nacierania szorstka powierzchnia i zadne miesnie nie wytrzymaja gdy nagle zaczyna sie cwiczyc po 3000 razy;-P jak ktorejs z was przyjdzie do glowy cos takiego zrobic to mam nadzieje ze instynkt samozachowawczy nie pozwoli jej wytrwac w czyms takim..

Gość kurde_blade
I to wszystko przez 3 dni? :D:D:D Wydaje mi się, że przy tym szorowaniu pozbyłaś się też resztek mózgu. Ciężka sprawa, bo jakkolwiek cellulit może powrócić, tak w przypadku utraty mózgu sprawa wydaje się przesądzona. :D

Gość Takie kity to tylko w erze
Dziewczyno, jak możesz takie bzdury pisać, jeszcze ktoś spróbuje, przecież to tylko krzywde idzie zrobić, nawet nieodwracalną, zastanów się nad sobą ... Poważnie ...

Gość ale bzdura no nie moge
co za banialuki rozstepy to zmiany na poziomie skory wlasciwej dziweczyno po prostu nie da rady zetrzec sa gleboko.

od sorowania gabka to tylko naczynka moge popekac.potem cale nogi bedziecie mialy w pajaczkach.

biora takie kretynki?powiedz droga autorko lepiej skad sie biora takie kretynki? pewnie masz brzydkie nogi i chcesz zeby reszta dziewczyn oszpecila swoje? wiesz najsmutniejsze jest ze jaies mlode dziewczyny moglyby ci uwierzyc

Gość co za .......
ty masz nie tylko chora ambicję ale jesteś po prostu chora psychicznie i to nie z powodu twoich domniemanych "wyczynów " ale że wogóletakie brednie piszesz. Idź do psychiatry, może jeszcze nie za późno!!!!!

Gość Gibcia
ja ci w to wierze , wypróbuje to bo mam sama z tym problem.Wstydze sie pokazac mojemu chlopakowi.: )

Gość do gibciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tylko nie zapomnij napisać tu jak ci poszło, w sensie, czy przeżyłas ok? :) ja wiem, ż to nierealne, co ona pisze, ale skoro juz zdecydowałaś się spróbować, to chociaz podziel się wrażeniami - co ci porobi ze skórą, naczynkami itd. najlepiej dzień po dniu - to jest bardziej obrazowe, jak pamiętniki dietowe - lepiej widać ewentualne efekty :) aha, faceci rzadko kiedy wiedzą że to co oni mają za ponętny tyłeczek ukochanej to cellulit na cellulicie, więc głowa do góry :)

Gość a czy ona

Gość sciema
ta w rozstepach ci sie skora od tego odnowila......

Gość a czy sa jakies

Gość tak oczywiście
po 3 godzinach tarcia gąbka starłabys sobie skóre i miała jedna wielką krwiawiącą ranę...i napewno w ciagu 3 dni by ci to nie zeszło... wiec nie fanzol dziołuszko...:O:O

Gość w życiu nie zastosowałabym się
do twoich porad!! To straszne! Dziewczyno. Jesteś chyba chora na głowę. Mózg sobie wymasuj! :O Chociaż tu kilka godzin to chyba za mało.

Gość Shanghai
:((((((((((((( boze, odkrylam ten topic jakies 4 dni temu i tez postanowilam sprobowac, teraz to chyba sie zabije..... rycze od przedwczoraj do po kilku godzinach szorowania wieczornego rano sie nie poznalam, po prostu tragedia, chyba sie zabije bo moja babka z zylakami ma lepsze niz ja teraz:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( co mnie skusilo?? a ta pi*zda autorka mowi ze 3 dni bez przerwy? jakbym dorwala to nie wiem, dziewczyny nawet nie czytajcie tych glupot, ja jestem chyba ostatnia glupia

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość kinia1829
Wlasnie zrobilam to co ona napisala.. Wyszorowalam rozstepy na biodrze szczotka do paznokci .. Robilam to przez jakies 10 minut nie szorowalam mocno .. Przeczytalam druga strone wypowiedzi wasze to przyznam teraz troche sie boje co z tego wyjdzie .. Ale poczekamy zobaczymy ..

a ja na cellulit sprobuje uzywam roznych kremow tanszych i drozszych i skutek gow*iany w dodatku mam gruba skore :/ jak juz szczotka szorowanie nie pomoze to nic nie pomoze wiec czemu nie sprobowac a lato wkrotce !!

elu-siaaaa - na mnie też żadne kremy nie pomagały, ani masaże jakie robiłam pod prysznicem, ani peelingi. Ale polecam masaż ręczny u profesjonalnej masażystki. Jestem po 14 zabiegach i efekty są widoczne - nie tylko mniejszy cellulit, ale i szczuplejsze uda :-) Nigdy same nie jesteśmy w stanie zrobic sobie takiego masazu jak to zrobi druga nam osoba. Ale ostrzegam - mogą wyleźć mega siniaki. Ja po pierwszym razie miałam przez kilka dni całe fioletowe uda - byłam przerażona. Teraz już znacznie lepiej, ale po każdym zabiegu nadal jakieś siniaki wychodzą, więc nóg gołych pokazywać się i tak nie da, ale na razie i tak mamy zimno i chodzę w spodniach :-)

Gość nooowa
Ja spróbwałam ;) szorowałam szczotką, boolałoo.. Ale nie przestałam. Biore lodowate prysznice. I pije cały czas woode. Wydaje mi się że to pomaga. Ale zobaczymy za pare dni.

o rany ale intrygujący tytuł wątku. Też chciałabym się pozbyć cellulitu i rozstępu w trzy dni. Chciaż w zasadzie jest to chyba możliwe jeśli poddamy się na przykład takim zabiegom http://www.iqmedica.pl/fraxel,p153.html a wy próbowałyście pozbyć się rozstępów za pomocą takich metod?? jestem ciekawa opinii ;)

Gość wszystko aby się pozbyć
też myślę, że to niemożliwe. w trzy dni pozbyć się tego główna, niektóre dziewczyny kupują najdroższe specyfiki, które i tak nic nie dają. wspomniałaś o oliwce. też próbowałam tego sposobu, jedynie ujędrniła mi pośladki i piersi (bo właśnie tam mam rozstępy) ale nadal je mam.

Gość katunia
ja też wątpię, żeby to mogła być prawda, ale NIE WYKLUCZAM tego. może dziewczyna po prostu miała delikatne te rozstępy i cellulit. czasem od szybkiego odchudzania robią się rozstępy i one nie są przeważnie duże (no chyba, że ktoś chudnie z 50kg na raz), a rozstęp np. po ciąży to jest co innego. także przestańcie się rzucać na tą dziewczynę, bo jeśli ona miała to wszystko delikatne , to może i jej się wygładziło. co prawda nie sądzę, żeby wygładziło się całkowicie, bo to naprawdę jest niemożliwe, ale trochę mogło. poza tym każdy rodzaj skóry reaguje inaczej. może ona ma grubą skórę (dla idiotów, którzy nie umieją czytać - GRUBA SKÓRA NIE OZNACZA, ŻE JEST SIĘ GRUBYM, bo słyszałam jak ktoś walnął takim tekstem ostatnio) i tarcie czymś szorstkim nie robi jej jakiejś strasznej krzywdy. niefajne jest , że obrzucacie dziewczynę błotem nie wiedząc co jej tak naprawdę pomaga, jaki ma typ skóry, wytrzymałość na ból i w ogóle. i myślę, że duża część tych dość niekulturalnych osób właśnie poleciała spróbować tej metody, mimo że tutaj na dziewczynę nabluzgała. poza tym, kurcze, kto wam każe to robić ? jeśli uważacie, że to nic nie da, to nie róbcie tego, ale nie negujcie kogoś kto spróbował. może jej pomogło, może nie, ale to dalej jej prywatna sprawa. a ona nie chciała nikogo zmuszać, żeby to wypróbował, tylko po prostu podzieliła się swoim doświadczeniem. niektórzy ludzie są beznadziejni. jak sami czegoś nie mogą osiągnąć, to zgnoją wszystkich, którym się udało. -.-

przeczytalam ze cellulit sie musi zrolowac toz to bzdura zrolowac t sie moze skora, a nie celllulit, ja stosuje algi do zawijania slim +gimnastyka, jestem zadowolona bo skora jest duzo jedrniejsza , do rozstepow( ciaza niestety zrobila swoje) polecam wyprobowane algi rozjasniajace i kwas kojowy, rzeczywiscie wybielaja i wygladzaja, ach do alg slin ja dodaje troche kawy rozppuszczzlne dla lepszego zapachu, fajnie pachna algi czekoladowe, algi slim zawijam folia, apo zmyciu smaruje masleam shea http://www.estien.pl/na-cellulit-rozstepy-c-1_17.html

Gość miki.............
Ludzie nie czytajcie tych bzdur!!!!!!!!!!!!!!! żeby udowodnić że jej sposób to stek kłamstw spróbowałam ale szybko się wycofałam niestety za póżno przez 3 dni szorowałam delikatnie gąbką mały obszar na którym mam rozstęoy i nie robiłam tego prfzez 12 godz!!! tylko przez2 min i co po 3 dniu pojawiły się na mojej skórze jakieś chrosty skóra zaczęła mnie piec i skłora jest cała zaczerwieniona a przecież to tylko 2min

Matko, co za głupoty. :D:D:D:D Dobrze, że nie napisałaś, żeś się szczotką ryżową masowała przez 3 godziny :O Przecież rozstępy to blizny. Musiałabyś sobie skórę zetrzeć, żeby się ich pozbyć, a piszesz, że nie było ran. :O 🖐️

wow pozbyć się cellulitu i rozstępów w trzy dni to jest chyba jakiś rekord, ale to musiało boleć. ja jednak jestem zdania, że lepiej jest stopniowo i umiarkowanie, a nie tek nagle. Bo jak w przysłowiu co nagle to po diable. Ja wiecie masażyk, ćwiczenia, peelingi i jakoś daje radę. Ale czasem trzeba "wytoczyć ostrzejsze działo" wiecie jakiś laser czy coś innego. Znam świetne miejsce, gdzie można pozbyć się rozstępów, jakby któraś z was chciała namiary to piszcie na priva to się podzielę,

Gość annni
nie chce mi sie wiezyc ze w 3 dni idzie pozbyc sie rozstepow a jak ja mam sie ich pozbyc?