Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAAAlicja z krainy czarów

Koniec związku

Polecane posty

Mój roczny związek właśnie sie zakończył. Faceci to świnie....

Ło matko :( I znowu ktoś komu świat się skończył na jednym facecie :o przeca tego kwiatu jest pół światu :) Dziewczyno życie jest piękne i miliony facetów na nim do usidlenia :)

Gość a.g.iiii...
własnie tego kwiatu pół swiatu, jak to ja zawsze mowie jak nie ten to bedzie inny i to zapewne lepszy.

Ten był niby- najlepszy ze wszystkich:-( Kurcze, życie jest beznadziejne....

Gość a.g.iiii...
Teraz tak Ci sie wydaje. po za tym w czym był taki najlepszy> ? Bo napewno nie w tym ze Cie zostawił.

Był ogólnie inny niż cała reszta - całokształt, okazał sie jednak taką samą świnią....

Mając 30 lat i dziecko? Wątpię....

Gość a.g.iiii...
Masz 30 lat. wiec powinnaś chyba juz wiedziec ze są jeszcze inni , porządni. Powiem Ci ze jesli był by naprawde taki cudowny to nie okazłby sie swinia, a na poczatku to kazdy jest cudowny. Trzymaj sie kobieto i uszy do góry, zapewne tak miało byc , moze dopiero za jakis czas poznasz tego własciwego. A czy ty czasem nie oakujesz sie w takie dziwne związki na własne życzenie????????

Gość horencjus
a co on zrobil? 🌼

Co zrobił? A poznał sobie laske przez internet......

Gość horencjus
no to rzeczywiscie olej gościa. co za podła świnia, skurwysyn jebany, fajna dziewczynę miał a innej sobie zaczął szukać. nie warto nawet płakać po tym chuju. trzymaj się Alicjo :)

Postaram się ale....... :-(

Gość nie się czym przejmować
Masz 30 lat i dziecko Moja mama byla w takiej samej sytuacji :miala 31 lat i dziecko 9 letnie czyli mnie:)i znalazla sobie faceta i sa szczesliwi razem do dzis a to juz bylo prawie 14 lat temu:) Na swiecie wbrew pozorom jest mnostwo mezczyzn ktorzy sa w podobnej sytuacji jak ty albo sie rozwodza albo cos nie wyszlo, na pewno kogos znajdziesz i to w najbardziej nieoczekiwanym momencie ja sama zakonczylam prawie 3letni zwiazek, to bylo jak zaczynanie zycia od nowa, okazauje sie w zyciu wszsstko sie dzieje po cos, po zeby bylo lepiej teraz mam fantastycznego faceta!!!!!!!!!!!!!tamtego nawet porownac sie nie da, a jak na niego teraz patrze to sie tylko zastanawiam Boże co ja w nim widzialam!!!!!i jest mi wstyd, a wtedy taka zakochana bylam trzymaj sie, kiedy sie czloweik wyswobodzi ze zwiazku to jest cudowny okres tyle mozliwosci sie przed Toba otwiera poznasz mnostwo wspanialych ludzi i sie wyimprezujesz, to WOLNOŚĆ moja droga:)doceń to:)pozdrawiam serdecznie

Gość ajajajaj
Poza tym pomysl sobie co by bylo jakbys byla bardzo niesmiala, tak jak ja np. wtedy ciezko by bylo znaleźć faceta. a ty na pewno nie jestes niesmiala wiec sobie kogos znajdziesz. a ja co mam zrobic :(

Gość rok to wcale nie jest dlugo
.ledwo kolesia pznasz przez ten czas..........moj sie skonczyl po 4,5 i zyje.

Nie jestem nieśmiała, ale to itak nie zmienia faktu, że faceci nie lecą na babki z dzieckiem, nawet jak jakoś względnie wyglądają....

Gość nie się czym przejmować
O rany a Ty ciągle swoje bla bla bla już Ci pisalam ze przeciez sa faceci w podobnej sytuacji do Twojej moja mama zwiazala sie z facetem ktory tez mial dziecko z poprzedniego zwiazku, wiec nie biadol FACECI NIE LECA NA BABY KTORA ZRZEDZA I BIADOLA a nie na te ktore maja dziecko