Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ładoga

a jak włoski już wrosną...?

Polecane posty

no cóż, mimo codzinnych peelingów i nawilżania - włoski i tak powrastały :o teraz moje pytanie - czy przy dalszych peelingach i nawilżaniu mogą wyjśc na wierzch, czy zabierać się do nich z igłą?

miałam ten sam problem, uzywałam roznych kremów nawilżajacych i tak włoski wrastały....aż kupiłam sobie \"linomag krem\"( na odparzenia dla dzieci) jak dla mnie rewelacja:) i blizny zaczeły schodzic:)

ale smarowałaś przed wrośnięciem? czy \"wyszły\" też te które były pod skórą? drogi ten krem??

krem za ok 6 zł robiłam tak: wyrywałam włoski pensetą(2 godzinki roboty ale spokoj na 2 tygodnie) wiadomo po wyrywaniu penseta bardziej wrastaja... zawsze uzwyałąm szorstkiej gabki do peelingu ale teraz szoruje tylko taka szczotką do drapania plecków:) pozniej zwykły krem nawilzajacy np bambino, nivea na noc ( ma konsystencje masci dlatego tylko na noc) linomag krem - gruba wartwa i tak codziennie :)

a jak włoski wrosną tak czy siak musisz je koniecznie wyciagnac igła inaczej zrobi ci sie zmiana ropna... mi sie tak raz zrobiło i syfka mam do teraz ...na szczescie powoli schodzi ale blizna chyba bedzie ...:(