Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 justalala30

krem dla 30 sto latki-poradzcie jakis

Polecane posty

Go艣膰 justalala30

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daga777
zalezy jaka masz cere - ja mam sucha z zask贸rniakami - takie kuriozum. Stosuje Xerialine SVR ostatnio i pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justalala30
sucha -ale bez wiekszych problemow-zawsze stosowa艂am nawilzajace -ale zastanawiam sie teraz nad czyms przeciwzmarszczkowym??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daga777
ja tez mam 30 - ale jeszcze nie mysle o przeciwzmarszczkowym.. wole nawil偶a膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam mieszan膮
cer臋 ktora na nosie i czole bardzo si臋 swieci. i mam since pod oczami. a lat mam 28. uzywa艂am r贸znych kremow, ale od 2 m-cy uzywam na dzien takiego kremu z Barwy siarkowa moc, a na noc 偶el pod oczy z Flos Lek na since i obrzmienia, a do twarzy krem dla dzieci babydream - czasami tez tym kremem smaruje sie i w dzien. mam o wiele lepsza cere. g艂adk膮 bez pryszczy since pod oczami sie rozjasnily i skora jest bardziej napieta. czasami tez smaruje twarz oliwka hipp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam mieszan膮
no to ten babydream tez chyba do suchej by艂by dobry bo siarkowa moc to nie za bardzo. s艂ysza艂am, ze kremy przeciwzmarszczkowe maja sk艂膮dniki ktore wlasnie powoduja zmarszczki. i wiecie co, zauwazy艂am ze po tym kremie babydream skora jest bardziej napieta i g艂adsza niz po innych "specjalistycznych' kremach. po tamtych sk贸ra by艂a jakby zm臋czona.

Udost臋pnij ten post