Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgf

Właśnie zrobiłam sobie hennę na brwii i jestem załamana - Jak zmyc ją ????

Polecane posty

Gość gfgfgf

wyglądam okropnie do tego zafarbowała mi sie skóra !!!!!!!!!!!!!! ratunku to mi tak zostanie ?????????????????? :(:(:(:(:(:(

patyczek do uszu, namoczony w spirytusie salicylowym i zmywać henne ze skóry.. Zejdzie napewno:)

mydlo i woda,a jesli to nie pomoze to mleczko do demakijazu nalozyc na 5 min na brwi i zmyc

Gość gfgfgf
spirytusem szoruje juz od wczoraj i troszkę zeszło :o JAka ja jestem głupia - nigdy więcej !

Gość gfgfgf
upppppppppp

Gość ffffffikkkaaa
sprobuj sokiem z cytryny-ja tak robie

Gość nie panikuj
Przecież to normalne przez pierwsze dni, zawsze wyglada się jak klaun na początku.

Gość popiol z papierosa
na zmoczona chsteczke - rewelacje!

dokładnie umyj buzie w brwi myj mydlem ...spokojnie .... to tylko takie pierwsze wrażenie ..jutro juz bedzie dobrze:)

Gość sprawdzony sposób
Popiół z papierosa,patyczek do uszu zwilżony wodą nabrać trochę popiołu i pocierać.Brzmi debilnie ale naprawde działa. Pozdrawiam.

Gość izunia-ka
Najlepsza jest pianka do golenia na brwi które sie za bardzo zafarbowaly.Nałóz na kilkanascie minut i zmyj wodą

Gość wik6
oj znam ten problem wystarczylo zebym dala sie namowic innej kosmetryczce na zrobienie brwi a efekt byl piorunujacy myslalam ze babe zabije zrobila mi bardzo ciemne brwi ktore wygladaly okropnie bo jestem blondynka i takie niemalze czarne brwi mi nie pasuja i jeszcze bezczelnie mi wmawiala sze dobrze wygladam wiem jak powinnam wygladac bo juz milam robiona henne tylkko ze u innej kosnetyczki i bylasam zadowolona normalnie wstycdzilam sie wychodzic z domu przez dobry tydzien przed kazdym ewyjsciem malowalam brwi biala kredka zeby jakos rozjasnic je .porazka z niej taka kosmetyczka jak z koziej... trabka i pomyslec ze ona pracuje w gabinecie brrr nigdy wuiecej

Gość kadusia
omg. mam ten sam problem dzis jak wrocilam od kosmetyczki sie zalamalam..;/ ale sprubuje zaraz jeszcze tym spirytusem.. mam nadzieje ze to pomoze,, pozdrawiam;))

Znam ten ból. Kiedyś, gdy dałam się namówić na hennę brwi - mój mąż jak mnie zobaczył powiedział tylko - .....o jezu - oddaj mi Ty okropny borsuku moją piękną żoneczkę