Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sosnowiczanka

Jestem z Sosnowca i jestem z tego dumna!!!

Polecane posty

Gość krrzycho
jak pracowałem w niemczech mieszkał ze mna typ w pokoju z sosnowca ale jajcarz i spoko typ

Gość Mandrea
a czemu sie nikt z sosnowca nie wpisuje?? Wiadomo mnostwo Sosnowiczan w swiat pojechalo i to fajni ludzie sa:)

Gość FranekDmuchanek
Ja osobiście nie jestem z Sosnowca, ale pracuje z ludźmi z Sosnowca i każdy ich lubi. Są the best. Więc miasto też jest na pewno super. W przyszłym tygodniu tam będę to się przekonam :)

Gość Buhahaaaa
Sosnowiec-piękne miasto, nowoczesny dworzec, kobitki gorące, dużo barów, dużo zieleni ;) Czegóż chcieć więcej??

SOSNOWIEC , BEDZIN , CZELADZ ! Moje miasto nie lezy na slasku , moje miasto lezy w Zaglebiu Dabrowskim !

Gość Sosnowiczanka
Brawo!!!!!!!!!! ZAGŁĘBIE NAJLEPSZE JEST!!!!!!!!

Gość Ferdynas
W sosnowcu super knajpa jest Seven sie zwie

Gość kurnachatka
no sosnowiec jest wyczepisty. jak przejdziesz przez centrum ciemną nocą i nie dostaniesz z buta w twarz to jesteś :classic_cool: o obrzeżach miasta nie będę sę wypowiadać

eeeeeee tam - przejezdzalam i nie dostalam. za to na pograniczach slaskich jak nie mowisz gwara to i owszem - znajomym oklepali twarzyczki bejzbolami...

Gość a ja jestem z ....
Ja mieszkam w Rudzie Śl. ... mam przyjaciólkę z Sosnowca i jest fantastyczną dziewczyną :D Nie rozumiem dlaczego ludzie z Sosnowca uważani są za osoby niemiłe itp.... W każdym mieście są tacy i tacy. Całusy dla Sosonowca :):):)

Gość Olimpia El
Pozdro dla Sosnowca od Olimpii :D Olimpia Elbląg! Legia Warszawa! Zagłebie Sosnowiec!

Pewnie,że trzeba mieć paszport.Przecież nie będzie nam swołocz przyjeżdżać kiedy chce.

Gość Mocherka
A mnie się podoba Katedra w Sosnowcu i przyjeżdżam tam w każdą niedziele, w Świętym Tomaszu też jest super, bardzo uduchowiony ksiądz, takie piękne kazania zawsze wygłasza... A egzorcysta z Sosnowca pomógł mojej rodzinie, bo tylko ja byłam wierząca, a teraz wszysyc razem co niedziele jeździmy na msze do Sosnowca.... Sosnowiec miastem zbawienia!!! A tak wogóle jestem z Częstochwy...

Gość Kurka Wodna 30
Ja uwazam ze w sosnowcu jest wiele ciekawych miejsc, a nie tylko katedra i koscioly.Mocherko. Moze zechcesz caly sosnowiec obejsc. Goraco polecam

Gość Sosnowiec jest the best
Mnie się tam w Sosnowcu podoba, mieszkam od urodzenia. Szczególnie polecam park na Silecu na spacerki, a także na Środuli i na Kazimierzu, gdzie są zwierzątka przepiękne. A pozatym miejsce święte, bo papież u nas był :P, nawet pod oknem mym :)

Gość Zagłębie
Ja co prawda nie z Sosnowca, a z Czeladzi, ale kocham Sosnowiec - super knajpy!!! A My Zagłębiacy to jedna rodzina!!!!!!!!! ;)

Gość A MOZE KTORAS
... srali muchy bedzie wiosna...

Gość Zagłębie
A może któraś, widać że nie z Zagłębia jesteś bo tam tacy prostacy nie mieszkają !!!!!!

Gość ło matko ....
Brawo za odwage. Nie mam paszporty wiec sie do sosnowca nie wybieram

Gość Sosnowiczanka
Hmmm, zawsze do owdażnych należałam i nie wstydze się mojego miasta ;)

Gość Sosnowiczanka
od trzech lat mieszkam na dworcu w sosnowcu . dobrze mi tu . niedaleo od dworca sie pod sosna wysikam a i podrozni tu chojni czasem nawet ze szynka kanapaka dadza wiec juz sie zzylam z tym dworcem i czuje sie Sosnowiczankom.

Gość Sosnowiczanka
Prosze się pode mnie nie podszywać, co za beznadziejni ludzie!!!!!!!!!!! Do roboty jak nie macie co robić, bo nie ma kto w Polsce pracować. He he he.

Gość Mieszkam w Sosnowcu
Ja tekże jestem z Sosnowca i jestem z tego dumna. MIeszkam na Zagórzu :)

Gość Ludziska
sosnowiczanie helooooooooooooo. jestescie tam??? Polecccie jakies super knajpy w Sosnowcu

Gość suri25
Polecam Seven. Hi hi hi hi.

Gość KrzyśBeznadziej
Minimum, Zakręcona

Gość Swirka mirka
a jak podobaly Wam sie tegoroczne dni sosnowca.I kiedy nastepne bezplatne koncerty??

Gość Kobieco
... tak, to prawda, tam są najpiękniejsze dziewczyny na świecie, a przynajmniej ta jedna, jedyna, wyjątkowa. P. S. Pozdrawiam Ciebie cieplutko, Marto... P.

No cóż, można być dumnym z Sosnowca, są różne zboczenia, prawda? ;) A tak na serio-serio i bez przymrużenia oka: Małopolanka z wyboru, Ślązaczka z urodzenia pozdrawia! Nawet ludzi z Sosnowca ;)