Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze juz facetom

Mam dosc facetów! 3 chlopak w tym roku mnie podrywał a teraz olał

Polecane posty

wiekszosci chodzi chyba tylko o jedno!!! wział do mnie numer umowił sie 3 razy i teraz milczy juz tydzien nie odbiera telefonow a na smsa odpisał ze nie ma czasu bo ma sesje egz.ale godzine czasu to chyba moglby znalezc zeby mi wyjasnic co to ma byc!!! na dodatek jest spod znaku skorpiona a to najgorszsy znak jaki moze miec faect !!!!!!!!!

3 miliardy faceów to oszusci

Gość podszywaczuuu
nie prowadze statystyki oszustow wsrod facetow

podrywał... nie podobałaś się po bliższym poznaniu i olał... ciekawe czy przeżywasz sytuacje kiedy spotkasz się 2 razy z facetem, stwierdzisz że ci nie pasuję... on dalej chce a ty nie odbierasz jego telefonów i czekasz kiedy tylko znudzi się temu natrętowi

Gość cvkbjcl
hehe dobrze powiedziane. ale taka narcystyczna idiotka nie zrozumie jak moze sie komus nie podobac.

Gość garownik
ja tez jestem kulturalny i wolę zniknać bez słowa niż przyznać że laseczka jest beznadziejna

Gość co to są MOTYLKI
moim zdaniem Ty olej daruj sobie mężczyzn, ja tak zrobiłam i na dobre mi to wyszło po prostu niech spadają, realizuj się i odpuść randki męzczyzna to zło :)

Gość co to są MOTYLKI
o to nie musisz się martwić :) przyznaję, ze jeden mnie kiedyś olał i cierpiałam długo, może i do dziś ale teraz to ja mówię im nie a mam komu to mówić :) zazdrośnico