Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkiepytanie...

Okres a basen - można?

Polecane posty

Gość szybkiepytanie...

Dziś mam dostać @ a jestem umówiona na basen. Co zrobić?

Gość szybkiepytanie...
wiem, że to głupie pytanie - ale tampon nie przemoknie?

Gość szybkiepytanie...
dzięki za odpowiedzi:)

Ja bym sie obawiala ze naprawde albo moze przemoknac albo poprostu za gleboko wejdzie i bedzie problem:/

Slyszalam o takich przypadkach dlatego mowie ale sama nie wiem bo nie uzywam ale w wakacje bede musiala chyba zaczac

Gość . . . . . . . . . . .eh . . .
Monika, a gdzie sobie takie hity opowiadają? w toalecie w gimnazjum? Przepraszam, gardłem Ci wyjdzie tampon? Bzdury. Bardzo czesto chodze na basen z tamponem i nic nie przecieka!!!! Jedynym warunkiem jest wymiana przed i wyjęcie po. A takie bajki to sobie można opowiadać jak się w życiu samemu czegoś nie spróbowało. Nie masz doświadczenia to nie strasz.

Kup sobie tampony a aplikatorem (wtedy nie włożysz tampona ani za głeboko ani za płytko), nie spinaj się, powoli i spokojnie zaloż i wal na basen. Na 100% nic się nie stanie, no chyba, że będziesz pływać 3-4 godziny................................. Wtedy wymień po 2h na nowy. Dziękuję za uwagę :-)

Gość sucha scierka
oczywiscie, że tampon przemoknie; u mnie zawsz przemaka, chyba że jstem jakaś nienormalna ale tak na zdrowy rozum - niby dlaczego miałby nie nasiąknąć wodą , przeciez tam ni ma uszczelki i woda do tamponu dochodzi namoknie, ale nie przepuści krwi oczywiscie mowa o godzince-dwóch, w ciągu paru godzin to pewnie i krew by w końcu się przesączyła, rozcieńczona, ale zaczęłaby wyciekać

Gość kalineczka100
chodze na aqua fitness gdzie ciagle jestem w ruchu i tampon nigdy nie przemokl. bezprosrednio przed wejsciem na basen zakladam czysty. jednak jak mnie boli brzuch w pierszych dniach to nie chodze na basen.

Gość . . . . . . . . . . .eh . . .
Przemoknie tzn przepuści, a namkonie tzn nasączy się, ale nie przpuści krwi to chyba jest różnica... Naciągnie chociażby przez sznureczek, który wystaje i chyba rzeczywiście trzeba, by spędzić dzień w wodzie, żeby zaczął brudzić. Także śmiało można chodzić:)

Dlatego omijalam zawsze baseny w czasie okresu mialam pewne obawy ale moze warto sprobowac bo jade na wakacje nad morze wiec przyda sie napewno;)Dzieki

Gość sucha scierka
dla mnie słowo przemoknać odnacza całkowicie napenić się cieczą