Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha scierka

OBJAWY PORONIENIA

Polecane posty

Gość sucha scierka

Jak wygląda poronienie ? Sprawa wygląda tak - nie dostałam okrsu, zrobiłam 2 testy - wyszły pozytywnie. A potem, 17 dni po termini, okres się pojawił. Długi i intensywny, z kluchami jakimis , nie wiem, czy to skrzepnięta krew, raczej wyglądało jak śluzowe gluty. Poszłam do lekarza, ale termin miałam dopiero tydzień po zakończeniu tego okresu. Lekarz powiedział , ze jest czysto, ze cyst na jajnikach nie ma (bo to mogła być przyczyna pozytywnego wyniku). Ale jak tak czytam, to poronienie zwykle wygląda tak, że jest jednodniowe, intnsywne krwawienie. U mnie było 8 dni i w sumie jak zwykły okres - plus te kluchy. Miał ktoś coś takiego ?

Gość zalamana82
ja mialam tak przedwczoraj:( 1 dzien porzadnie krwawilam i brzuch mnie bolal! a potem juz sucho tylko brzuch dalej bolal:( a co najlepsze ze w maju nie dostalam okresu,czyli wg mnie nie powinna owu wystapic a tu gin mi mowi ze na poczatku czerwca bylam plodna i wtedy doszlo do zaplodnienia:( poprostu komorka zostala zaplodniona,ale zarodek sie nie zagniezdzil:( masakra

Po poronieniu różnie to bywa jednak najczęściej kwrwawi się dłużej niż przy normalnej miesiączce (a nie na odwrót).Często macica sama się oczyszcza i jeśli poszłaś po tygodniu - to lekarz nie miał czego stwierdzać.Mogło to być poronienie, jak najbardziej - szczególnie, że testy miaaś pozytywne.

Gość sucha scierka
załamana, to miesiaczka jest następstwem owulacji, nie na odwrót ngLka, ddzięki za informację; ni żebym nie ufała lekarzowi, tylko tak zaczęłam szukac po internecie, mało co znalazłam, a jak juz , to raczej o jednodniowym krwawieniu; i bsłam sie , ze coś jest nie tak badania hormonów i tak chcę zrobić, ale tak na dzis chciałam siuspokoić

Wg mnie jest duże prawdopodobieństwoo, że doszło do poronienia. Czasu się nie cofnie więc mogę napisać tylko tyle, że na dzień dzisiejszy to dobra opcja - bo oznacza, że niekoniecznie coś musi Ci dolegać.

Gość sucha scierka
Wiem, bo na obecny stan milsza mi jest swiadomosć, że jestem zdrowa. Szczerze powidziawszy, dopiero zaczynałam się przyzwyczajac do swiadomosci, że jestem w ciąży, wiec jakos szczególnie się do tego embrionu nie przywiązałam. Troche mi na konic było smutno, ale zadna tam tragedia. No i potem zaczęłam poszukiwać. Dzieki jeszcze raz