Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama-to-be

schudnac po ciazy

Polecane posty

Hey Dziewczyny! Jestem 3 tyg przed porodem, \"troszke\"mi sie przytylo (dobilam do 20kg szczerze moowiac, mam 176cm) :) Prawde moowiac jestem naprawde zaklopotana tymi kilogramami - staje na wage u lekarza i widze jakies cyfry, nic nie znaczace bo przeciez w glowie mi sie nie miesci ze to moja waga!!!Czy ktooras ma taki problem? A moze ktooras podrzuci pare rad jak szybko zejsc z ciazowej wagi - zamierzam karmic piersia wiec wiem ze rgorystyczne diety ne wchodza w rachube :( Jak to jest z cwiczeniami? Kiedy mozna np brzuszki robic, biegac etc. Ile po urodzeniu schodzi kg?

Gość Karola z przedszkola
Przytyłam 12,5 kg i 3 tyg po porodzie nie było śladu po nadwadze........nie martw się...schudniesz

Boze 12 kg...Widze sze sie ladnie rozpiescilam :) ale to i tak niezle - w 3 tyg. Troche nadzieja mi wzrosla...

Gość wera1234
Po samym porodzie zjedzie ci od razu 10 kilo !! Ja przytyłam 30 kilo także sie nie przejmuj i od razu 10 mi zeszło po porodzie , a jak szłam do porodu to wazyłam 85 kilo wiec po miałam już 75 i dalsze 15 kilo zeszło mi po paru miesiącach do 60. Nestety dodatkowe 5 kilo zosatło na zawsze.

Gość wera1234
mama to be - i zapomniałam dodac że w ostatnich 2 tygodniach przybralam 5 kilo ale to woda mi się zatrzymała także spokojnie możesz jeszce dobrnąc do 25 kilo.

Wera, to brzmi swietnie, ja tez mam 87kg i nie musze wazyc mniej niz 65, przed ciaza bylo 60 no ale nie wiem czy to kiedykolwiek mozliwe...Od razu lepiej mi

Gość sucha scierka
Nic sie nie martw. Popatrz na heidi klum - w przeciągu paru lat urodziła trójke dzieci i śladu nie zostało fakt, ona ma trenera, który ja pogania do ćwiczeń, ale jak znajdziesz w sobiue dyscyplinę i będziesz ćwiczyć , to nie ma żadnego powodu, żebyś ni wróciła do starej figury a może nawt lepszej

Ja w ciąży przytyłam w sumie 27kg !!! :o ... Po powrocie ze szpitala zostało mi 15kg nadwagi a teraz czyli 3 miesiące po porodzie mam do zrzucenia około 5kg ... tylko ta skóra na brzuchu :o

ja przytylam 26 kg. Po wyjsciu ze szpitala mialam juz do zrzucenia 14 kg. Teraz minelo 2 tyg od porodu i mam juz 12 do zrzucenia. Jestem dobrej mysli. Ciesze sie bo brzuch praktycznie caly sie wciagnal.

Gość Paulababyuk
Hej dziewczyny. Nie zamartwiajcie sie tak ta waga. To przeciez naturalne, ze musimy w tym cudownym czasie nabrac ekstra kilogramow. Najlepsza metoda na szybkie dojscie do siebie po ciazy jest karmienie piersia. Nic tak nie wyciaga z nas jak pijaca mleczko dzidzia. I powiem Wam z wlasnego doswisdczenia, ze lepiej miec podczas ciazy przytyc min 12kg, zeby miec z czego schodzic. Ja urodzilam blizniaki, a przytylam tylko 9 kg i opuszczajac szpital po 12 dniach wygladalam jak cien cclowieka. Wazylam duzo mniej niz przed. Normalna moja waga to 54kg, a po wyjsciu 49kg. Takze dzieeczyny nic tylko zdrowe odzywianie i karmienie piersia lub odciaganie pokarmu. Potem dlugie spacery z bobasem i bedzie super.

Gość gość
ja przytyłam 30 kg z czego 18 kg spadło po wyjsciu ze szpitala,pozostałe 12 zeszły w ok 6 miesiecy od porodu,bez diet,cwiczen,karmienia piersia,do tego zero rozstepów i obwisłej skóry,takze głowa do góry nie jest tak źle