Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi P

Czy to jest grzybica pochwy? - pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość Gabi P

Dziewczyny pomóżcie mi stwierdzić, czy to jest grzyb czy nie? 1. Kiedy w ciągu ostatniego pół roku robiłam 2 razy badanie na czystość, to za każdym razem wychodziło mi stopień między 2 a 3. Ginekolog powiedziała, że wszystko jest ok i nic mi nie dała. Mi się jednak wydaje, że prawidłowy wyniki powinien być 1 lub 2, więc jednak nie do końca jest ok i powinna mi coś dać, prawda? 2. Nie mam pieczenia. U mnie po prostu cały czas wydziela się jakaś wydzielina, doktor powiedziała, że to normalne, bo to sprawa indywidualna. Może i tak... 3. Wydzielina ta ma najczęściej kolor lekko żółtawy i tak normalnie to nie śmierdzi, ale jak tak powąchać blisko, to ma taki lekko skiśnięty, kwaśny zapach. Proszę powiedzcie, czy to jest grzyb przy tych objawach?

Nie. Przy grzybicy zapach jest słodkawy, mdły, ostry i b. nieprzyjemny. Naturalne środowisko jest kwaśne i taka woń jest prawidłowa.Widocznie jesteś typem mokrym, który ma to do siebie, że zawsze czuje jakiś śluz.Nie ma się czym martwić jeśli jest, tak jak piszesz - czyli nie swędzi, nie szczypie, nie ma upławów, nie pachnie brzydko. Taka Twoja uroda.

Gość NIE WIEM......
Gabi ja mam tak samo, caly czas mam jakies uplawy... ale jest wszystko ok... tak wiec u niektorych bywa

Gość kasprzacka
a jak robilas te badanie na czystosc????

Gość Gabi P
Badanie na czystość robiłam u pani ginekolog. Po prostu wzięła patyczkiem wydzielinę z pochwy i pielęgniarka ją zbadała i powiedziała jaki jest poziom czystości. A co do wydzieliny ona nie jest serkowata tylko taki śluz tylko trochę gęstniejszy kolor lekko żółty.

Gość również proszę o oświecenie
to się ciesz ,ze wszsytko jest ok , grzybicy nikomu nie polecam ani szukania dziury w całym;-)

Gość kalakalak
odświeżam