Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitty kitty

Konkluzja w pracy licencjackiej

Polecane posty

Gość Kitty kitty

Napisałam już całą pracę. Kurna, nawet już bibliografię zrobiłam pod kątem ułożenia nazwisk w porządku alfabetycznym :) Wstęp też juz mam. A jakiejś sensownej konkluzji wymyślić nie mogę!!! No nie i koniec!!!Awrrr!!! Może ktoś mi podpowie co właściwie taka konkluzja powinna zawierać? Nie tak tematycznie jeśli chodzi o treśc pracy, tylko czy może są jakieś reguły dotyczące pisania zakończenia? Promotorka się rozchorowała i nie amm jak jej zapytać, a chciałabym mieć już z głowy tę pracę :) W sumie spotkałam się z opinią że niby ma być napisane to samo co we wstępie tylko inaczej sformułowane ale to nie to :) Byłabym bardzo wdzięczna za podpowiedzi :D

Gość parawie mgr
we wstępie ma być teza pracy - jedno wyróżnione zdanie a w zakończeniu potwierdzenie tej tezy Podaj temat pracy i tezę ... to zobaczymy

We wstępie piszesz co twoja praca ma na celu wykazać, przedstawiasz po krótce co zawierają poszczególne rozdziały i czemu są poświęcone. W zakończeniu piszesz co w pracy udało ci się wykazać, podajesz przykłady potwierdzające założenie. Jaki masz temat pracy?