Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaaa

od kiedy niemowlak w spacerowce na plasko???????

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaaaaaa

moj synek ma dwa miesiące i obawiam sie ze niedlugo jego gondola bedzie za mala!!!!!!!!!az sama jestem w szoku. ostatnio widzialam mama ktora swoje dzieciątko wozi w spacerowce rozlozonej na plasko. mysle ze to moze byc dobre roziazanie gdy Szymek wyrosnie juz z gondoli , tylko pytanie czy mozna i od kiedy wozic niemowle w spacerowce, dodam ze nie rozklada sie ona calkowicie na plasko

Gość asia...........81
Moja malutka za kilka dni konczy 3 miesiace, i juz wyrosla z gondoli, od dobrego tygodnia woze ja na plasko w spacerowce i powiem ze tak nawet jej sie bardziej podoba. Pozdrawiam

ja woziłam i synka i wożę teraz córke od początku bez gondoli- bo jak dla mnie jest to zbędny wydatek- a zupelnie płasko nie będzie nigdy- zreszto nie jest to wskazane nawet ze względu na ulewanie

Gość justaaaaaaaaaaaaa

Hmmmm,moj ma 5 miesiecy i jeszcze sie swietnie czuje w gondoli bebe conforta.Nigdy nie ulewał,wiec ten problem nie nie dotyczył.Dokupiłam pod materacyk taki specjalny \"podnosnik\" (oczywiscie tez b.confort) i gdy nie spi ustawiam mu tak ok.30 stopniową górke i sobie patrzy.Przyznam,ze juz musle o przełozeniu siedziska spacerowego,ale zal mi rozstac sie z gondolą,tym atrybutem \"dzidziusiostwa\" :D

Wiesz ,ja też mam bebe conforta gondole i mam nadzieje ,że mała dojezdzi w niej chociaż do 5 -go miesiąca..... Już jest taka długa ,że obawiam się. Przy pierwszym dziecku miałam wózek bebe car i to bez tej sztywnej gondoli i jakoś synkowi nic się nie działo,jeżeli ta spacerówka ma dobre amortyzatory to czemu nie...

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie nie ma dobrych amortyzatorow przynajmniej mi sie tak wydaje bo kazda dziure synek czuje( narazie mu sie to podoba) a mam wozek jane nomad

Mysle jackpocie,ze gdyby nie to,iz dzieci trzymaja nozki na zabke,to dawno by sie nie miesciły :D Do 5 miesiaca pociagniesz;-),moj ma w zasadzie juz 5 i pół,waga 8 kilo i luzik:) w gondolce wzgledny ma:)

Ciekawre czy przypadnie jej do gustu spacerowe siedzisko?Wiadomo ,że ono kładzie się razem z podnóżkiem..... Justa...jane ma Regulowane tylne zawieszenie to może nie bedzie tak żle...

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiem ci szczerze ze nawet nie wiem jaka jest roznica w tym zawieszeniu wiem jedynie jak je zmienic

Gość ODSWIEZAMMM

Gość SanSan
ja wozilam do konca 5 miesiaca, pozniej przeszlam na spacerowke a oparcie czasami podnosilam o 1 stopien