Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daarek

Czy umowilabys sie z chlopakiem, ktory ma 175 cm wzrostu?

Polecane posty

Gość N6
tylko jak powstaja watki, ile facet powinien miec wzrostu, to dolna granica to 180 :o Ze niby facet musi byc kilka cm wyzszy, i ine bzdury. Wiec sie zastanowcie, bo raz twierdzicie tak, a raz inaczej. A moze znow klamiecie, zeby podniesc niskich facetow na duchu?

Gość madzia123456
Ja mam 183cm a mój chłopak 187cm.

Gość nie zdecydowanie nie
jak dziewczyna ma 160 to ok, chyba ze lubisz takie co maja 180, to juz masz problem. Nie wiem po co takie glupie pytania zadajesz. Jak masz gebe jak niewypal to nawet 180 ci nie pomoze.

Gość 2face
Każdy mówi za siebie ja lubię niskich facetów i już :)) Lubię podleciecić i dać buziaka i nie muszę wspinać się na palce i zadzierać głoowy tak fajnie wtulę się w ramiona ahhhh co tu dużo będe mowic ludzie sa rozni i rozne sa gusty jedni lubia takich drudzy jeszcze innych. Najwazniejsze moim zdaniem jest zaakceptować siebie takim jakim jest i to jest gigantyczny sukces :) wtedy życie nabiera koloru

Gość kolinelle
Wali mnie to, serio Milosc nie wybiera, pojawia sie i koniec, chocby byl bez lewego oka a kochac go bede, to nie wypuszcze Moj chlopak ma 185 cm, ale mialam takiego co byl mojego wzrfostu 163 i gdyby nie okazal sie dupkiem, to bylabym z nim do dzis, jakie to ma znaczenie ... w praktyce zadne

Gość kolinelle
Moze miec gebe jak niewypal a byc szczesliwie zakochany

Gość 2face
kolinelle -- prosto i na temat też tak uważam :)

Gość czlowiek myslacy
oj bo kurde nie czytalem wczesniej no co??:D

Gość N6
ja juz dawno przestalem wierzyc w to, ze w milosci nic sie nie liczy. Zeby miec dziewczyne, trzeba byc idealem i spelniac wszystkie wymogi.

No ja się z takim umawiam ... od ponad 4 lat ... Wydaje mi się, że to jest normalny, średni wzrost. Szczególnie, że sama mierzę poniżej 170cm.

Gość 2face
czlowiek myslacy -- to jak to tak nie ladnie jak już się jest a topicu to trzaaa czytac ;)

Gość czlowiek myslacy
2face no trza ale ja taki urobiony, caly dzien przy komputerze, sniadanie obiad kolacja, no ile mozna:D

Gość 2face
aaaa no to inna sprawa :D