Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdsoiphdipoghd

Boje sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jdsoiphdipoghd

Mialam juz 2 raz stosunek przerywany. Wiem ze to jest malo biespieczne ale jednak :( stało sie. Ja nie chcialam ale chlopak wzial mnie na sile :( boje sie ze jestem w ciazy. Ale pocieszam sie ze moze mam dni bezpłodne.. Moja mama mi powiedziala ze 10 dni od czasu okresu jest sie bezpłodnym. Czyli wyglondalo by na to ze to byly bezpłodne. Strasznie sie boje, ja mam dopiero 17 lat :( Blagam pomozcie.. co mam zrobic?

Gość sałata lodowa
prowokacja ale słodka

Gość ja też jestem w trakcie
wyglondalo by na to ze to byly bezpłodne. :O :O WYGLONDA na to ,że jestes jeszcze smarkata.....

Gość jdsoiphdipoghd
to były dnui bezpłodne skoro nie milelo 10 dni od poczatku okresu? prosze pomozcie:(

Gość a co to są dni bezpłodne
chodzi Ci chyba o dni niepłodne:) A to czy miałaś te dni zależy od długości cyklu, przy krótkich może się zdarzyć, że owulacja następuje już kilka dni po okresie.

Gość todosik
byc moze to nie prowokacja luidzie!! dzisiejsze 17-latki nie sa zbyt rozgarniete:D wiec tak: 10 dni to uogolnienie moze sie to zmieniac i zalezy od wielu czynnikow ale jednak uznane jest to za srednia zwaz rowniez na to ze plemniek potrafi przezyc w macicy ok 3 dni wiec teoretycznie nie powinno sioe juz uprawiac sexu 7 dni po rozpoczeciu cyklu! t To tyle! pozdrawiam

Gość jdsoiphdipoghd
nie umiem tego obliczyc :(

Gość blehhhhhhhhh
Jak Cie wział siła to na policje niech mama gwałt zgłosi, a nie bzdety wypisujesz. Prowokacja jak nic!

Gość jdsoiphdipoghd
okres mialam przez ok. 8 dni

Gość jdsoiphdipoghd
To nie był gwałt ;/

Gość todosik
to znaczy ze jestes jebnieta kretynka! niech ci twoj chlopak obliczy moze jest bardziej rozgarniety niz ty , choc watpie w to!!

Gość jdsoiphdipoghd
no tak bo nie kazdy jest tak przeruchany i doswiadczony jak Ty co? pF. pierd** sie.

Gość blehhhhhhhhh
Jak się bierze za seks to niestety trzeba myśleć. Pomóc to Cie teraz może własna cierpliwość w oczekiwaniu na okres. Na przyszłość weż się za lekcje i skup szczególnie na biologii, a potem dawaj dupy jakiemuś frajerowi.

Gość jdsoiphdipoghd
nastepny raz napewno pomysle:( wiem ze zle zrobilam i zaluje tego bardzo. Tylko ze mój zal nic tu teraz nie pomorze... Chcialabym tylko zeby ktos mi pomógł obliczyc te dni czy mogly byc niepłodne.. i czy est jakas szansa ze nie jestem w ciazy? :(

Gość jdsoiphdipoghd
niewiem czy to ma jakies znaczenie. Ale mialam jeszcze takie brudzenia po okresie w czasie stosunku..

Gość blehhhhhhhhh
Jak się ma 17 lat to juz się przebrnęło parę klasy z matematyki...:/ Podały Ci dziewczyny link to z niego skorzytaj, a jak nie to zapytaj mamy skoro ona tak się doskonale zna na liczbach i dniach cyklu.

Gość eh jejku
Ile dni trwa Twój cykli. Jeśli 28, a okres miałaś przez 8 dni to między 10-16 dniem miałaś dni płodne. Oczywiście plus minus. Jeśli uprawiałas sex 9 czy 10 dnia po okresie to jest duze prawdopodbienstwo ciązy ze wzgledu na żywtoność plemników do 3 dni..

Gość realnie i rozsadnie-m
taka mlodziez madra ze o malo holenderskiego jajka nie zniesie, a tak prstej sprawy nie kuma, a gdzie awaryjne prezerwatywy, durne siksy nawet nie potrafia czytac swoich super gazet bravo czy dziewczyna

Gość jdsoiphdipoghd
myslalam ze wy chociaz mi pomorzecie. Widocznie jestem w tej ciazy. Juz nie zawracal nikomu gliowy zrobie co mam zrobiuc.

Gość jdsoiphdipoghd
stosunek mialam w 8 dniu po rozpoczeciu okresu.

Gość eh jejku
A co masz zrobic? Napisałam Ci jak mogło być, ale nie znam długości Twoich cykli...? Zacznij od podstaw czyli poznania własnego organizmu, potem zapoznaj się metodami antykoncpecji a dopiero później idź do łóżka... I może pogadaj z mamą?

Gość eh jejku
Jak długie masz cykle?????

Gość realnie i rozsadnie-m
w czym ci mamy pomoc, bylas glupia to po co sie jeszcze chwalisz

Gość jdsoiphdipoghd
nie chce gadac z mama. Mam nadzieje ze nie jestem.. swiat mi sie zawalił...

Gość jdsoiphdipoghd
niewiem jakie mam cykle.. mam w miare regularnie jak dostane 7 lipca to nastepny mma 8 czerwiec..

Gość eh jejku
No, ale pytałas mamy o dni płodne i nieplodne... Mogłas jeszcze pomyśleć o tabletce PO...

Gość nie stać cię
moze lepiej jej nie oceniać zbyt pochopnie