Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszła narzeczona

a to miał być tak piękny wieczór

Polecane posty

w czwartek wybralismy w Kruku pierścionek wieczorem wspaniała kolacja w restauracji,kwiaty,świece,wino,nastrojowa muzyka potem jeszcze wizyty w 2 klubach a on upil sie jak świnia, pojechaliśmy do domu taksówką bo się zataczał aż, chociaż wymiotował całą noc pierścionka oczywiście nie wręczył,rano wyrzuciłam go z domu,okazało się,że tego samego wieczora leci za granicę,gdzie pracuje chociaż mieliśmy iść do moich rodziców ich powiadomić o zaręczynach płakał jak dziecko,próbował całować poszłam do fryzjera,obcięłam te długie włosy które tak lubił,właśnie pakuję jego rzeczy, których nie zdążyłam wywalić wczoraj czuję się oszukana i poniżona musiałam się komuś wyżalić

*a on upil sie jak świnia, pojechaliśmy do domu taksówką bo się zataczał aż, chociaż w klubach trzymał się całkiem nieźle i nie wyglądał na aż tak zamroczonego

Gość bo to jest tak
jak sie mysli, ze sie jest ksiezniczka.

przez cały ten związek mnie tak traktował,właśnie jak księżniczkę

Gość wertyuif
czemu nie dasz mu szansy, czy codziennie sie upija?

nie chcę dać szansy komuś,kto mnie tak upokorzył

Gość szefowa prezesa
dobreee :) pakuj, pakuj :) powodzenia :)

Gość aaa fajnie
Nie ma to jak wieczor pelen niespodzianek

Gość goni.a
a czego oczekiwałaś?

Gość o rajuu
o raju myślę, że jeśli się kocha to się spogląda na takie sytuacje inaczej- jeśli naturalnie są pojedynczym incydentem traktował Cię jak księżniczkę i oh wielka księżniczka się uraziła bo nie dostała tego co tak bardzo chciała terefere spójrz na rzeczywistość- upił się raz-zdarza się wyjechał do pracy- żeby właśnie Tobie księżniczko zapewnić byt po ślubie nie narzekaj i nie rób z igły wideł

Gość daj spokoj ksiezniczko
przestan wyolbrzymiac i daj chlopu szanse. gdzie znajdziesz teraz lepszego? daj mu nauczke oczywiscie, ale nie przekreslaj tego co was laczy! kobieto opanuj sie!

wyrzuciłaś faceta bo się upił ? amajgad, to chyba jednak lepiej, że z tego nic nie będzie, niech sobie chłopak znajdzie normalnie tolerancyjną kobietę

Gość Akane Kenesaka
no i dobrze lepiej ze teraz wyszło z niego szydło z worka poco miałabyś sie męczyś potem całe życie z facetem który nie potrafi kontrolować ile pije

Gość Przesadziłaś trochę

Gość heheheheheheheheheheh
gdyby wszystkie były takie jak ty to 95 % facetów należałoby wywalić z domu :)

a czy każdy facet sie upija tak,że wymiotuje przez balkon? i co,jakby pił codziennie to dopiero jest to powód do zerwania? okłamał mnie,zataił,że wyjeżdża wcześniej

Gość gasfsrt
ale chcial sie oswiadczyc, mial pierscionek, to chyba cos znaczy!! ze rzygal przez balkon, ranyy, kazdemu sie czasem zdarza stracic kontrole, ty jestes taka idealna?? i ze raz cie oklamal? widac mial jakis powod. przeciez sama piszesz, ze do tej pory traktowal cie jak ksiezniczke!!

Gość wspieram
Po pierwsze to rzeczywiscie zachowalas sie troche jak ksiezniczka- nie dostalas pierscionka wtedy kiedy chcialas i Cie szlag trafil, zadzialalas emocjonalnie i pod wplywem impulsu Po drugie to fakt - jest cos nie tak jesli Cie oszukal i nie powiedzial o wyjezdzie- tego musi byc jakis powod- najlepiej to by sie go zapytac- czemu mi nie powiedziales o tym wyjezdzie, na spokojnie, no ale teraz juz na to za pozno Pospieszylas sie ze scieciem wlosow Teraz juz musisz byc konsekwentna zeby nie wyjsc na idiotke (takie sa spoleczne oczekiwania niestety) Troche ostra twoja reakcja ale skoro on Ci nie odpowiadal to po mialabys sie meczyc z kims kto Ci nie odpowiada Mma nadzieje ze szysbko z tego wyjdziesz i ze znajdziesz kogos z kim sie lepiej dopasujesz, pozdrawiam, nie przejmuj sie facetow jest mnostwo:)

Gość .fenoloftaleinka
hahaha bardzo dobrze że go pakujesz! BO GDYBY SIĘ Z TOBĄ ZARĘCZYŁ TO NA PEWNO GORZKO BY ŻAŁOWAŁ! szukaj sobie księciulka z bajki. który będzie robił dla ciebie wszystko jak w zegarku au revoir

nie chodzi o to,ze ja WTEDY chcialam dostac pierścionek-ale po cholere to wszystko zorganizował?przerosła go ta chwila? teraz wypisuje mi ,że im mocniej kocha,tym mocniej rani,ja milczę dzięki Wsparcie

Gość .fenoloftaleinka
i bardzo fajnie że sciełaś wosy, krótkie są niekobiece...boże jaka z ciebie ofiara

niektórzy chyba nie potrafią dojrzale spojrzeć na tą sytuację-ale to pewnie są osoby, któe tolerują ochlejstwo,kłamstwo i niedotrzymywanie słowa i zdrady facet nie dał mi pierścionka w zaręczyny i uchlał się jak zwierzę a to ja jestem księżniczką?śmieszne

nie mam krótkich włosów,są za ramiona głupi typku

Gość wspieram
A nie powinien Ci dac tego pierscionka podczas tej wieczorenj kolacji?na filmach zawsze tak jest chyba nie? kolacja swiecie w restauracji no i oswiadczyny...a Wy poszliscie do klubow, to on chcial Ci dac pierscionek potem w domu, jak to zaplanowaliscie??

Gość .fenoloftaleinka
kobieto to jest życie a nei film! chyba wymagasz żeby wszystko było pięknie wedlug kolejnych punktów w planie, nie zawsze tak jest! z tego co piszesz nie wynika że on chleje na umór notorycznie a skoro po jedym 'wyskoku' kończysz z nim znajomość to chyba coś znaczy...przestać darzyć kogoś uczuciem w jeden wieczór? gratulacje. ciekawe na co poleciałaś, kase, bryke, czy nienaganną aparycje? to co pokazujesz ma nazwę. F.achowe O.bciąganie CH.uja

ty odrynarna dziewucho wyobraź sobie, że facet zaprasza Cie na zareczynowa kolacje jesteście w restauracji,jest świetnie,uroczyście,a on mówi,że ma jeszcze kilka atrakcji na ten wieczór,kilka miejsc,że łazicie po wielu miejscach,wszędzie kupuje Ci kwiaty, a nie dochodzi do finału bo p o drodze uchlewa się jak wieprz nie przestałam go kochać,ale nie wybaczę

Gość .fenoloftaleinka
ty ordynarna dziewucho :D:D mi nie musisz nic tłumaczyć, ani wylewać swoich żali na kafeterii sama sie zastanów czy dobrze zrobiłaś, dlaczego doszło do tego że przegiął, może z nim porozmawiaj? 1 rozmowa. on próbuje sie z tobą skontaktować a ty go olewasz. wyjaśnijcie to sobie, a potem zrobisz co chcesz.

Gość Daria....
Robisz problemy,tu jest Polska,tu się pije,mój chłopak nieraz rzyga po piciu ale nie robie mu wyrzutów bo go kocham takim jaki jest,a za kołnierz nie wylewa.