Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student24

Coś dla studentów

Polecane posty

Gość Student24
Jakby nic sie nie pokazało to po .jpg w adresie trzeba wszystko wykasować

Gość Myslicielka miejska
manganian VII potasu Moze pocieszy CIe to ,ze nie jestes sama. Rowno od 15 dni, cale dnie spedzam nad ksiazkami , a moja jedyna rozrywka to wyjscie do sklepu po napoje energetyczne i jedzenie:) I jeszcze 9 takich dni...a u Ciebie?

Myslicielka miejska--> a co studiujesz?? bo ja mieszkam z dziewczyna z ekonomii, ktora uczyla sie dwa dni a teraz poejchala do domu odpoczac a ja siedze teraz sama w domu i nie wiem , czy tylko ja mam takie chore studia?:(

Gość myslicielka miejska
To to widze ,ze konczymy podobnie:) Ja mam w 18,20 i ostatni 25....oh co to beda za wakacje:)

Gość NIE WIEM......
manganian a Ty co studiujesz ze tak ciezko?

yhhh. ja tez nie cierpie sesji. :O mam jeszcze 2 egzaminy. kurcze i od połowy maja nic tylko nauka. tozto masakra jakas :O

mi zostały jeszcze 4, chociaż nie wiem czy sobie jednego nie odpuszcze... bo mam czas na zdanie go do końca inż... kto po sesji mam wakacje, to ma... ja będę zapierdzielała po lasach i polach do połowy lipca... na ćwiczeniach terenowych... a teraz kawusia i dalej do kucia :/

Gość
No to skoto sie tak pilnie uczycie, co robicie teraz na forum Przeciez rzekomo czasu na nic nie macie, ale jednak na narzekanie zawsze sie znajdzie (dluzsza) chwilka

Gość studentka fajna
hihi.. fajnie by bylo :D

Gość o ja nie mogę
ja mam w pon jeden egzami a w sumie jeszcze 4 i nic nie umiem i od rana zbiram się uczyć i nic. Zawsze się udało jakoś prześlizgnąć przez te egzaminy ale teraz nie wiem co będzie chyba opiernicze bo taki durny materiał że aż się uczyć człowiekowi odechceiwa a jeszczte tak gorąco to już całkiem. Idę się uczyć? (haha)

Gość oszalała
a mnie niech ktoś zmotywuje......piszę pracę magisterską, gonią mnie poważne terminy, a ja jestem leniem..........nie mam do tego głowy, już mam dość hellllp studencka ekipo wszystkima zakuwającym życzę swytrwałości:)

manganian VII potasu -> popieram, nie wiem jak Moniśka, ale ja nie ppotrafie siedzieć 24h na dobe przy książkach... sorry, ale potrzebuje chwilę odpoczynku, chociaż po to, aby coś zjeść!!!