Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowa+

czy uwazacie swojego faceta za ideal?

Polecane posty

Gość uczuciowa+

ze nie ma lepszego na swiecie? jak dlugo z nim jestescie? bo swojego uwazam za idelanego ,znam go od 1,5 roku a jestem od roku i wsyzstko uklada sie cudownie gladko....

Gość skakaneczka
oni sami uważają siebie za ideały ja już tego nie musze robić

Gość juzia-l
idealy sa przeslodzone i nudne. ja wole faceta ktory ma swe wady ale przez to zycie z ni jest tez bardziej ciekawe. moj jest po prostu CZLOWIEKIEM ktorego mimo jego wad pokochalam albo ktory ma wiecej cech pozytywnych ktore kompensuja jego wady

Gość hahahahaahahaha
hahahahahabuhahahaha

Gość ja też uważam
swojego męża za bliskiego ideału.

Gość LLafiryndaaaa
Ideał? Mó Boże, można się załamać idąc do łóżka z ideałem. Wolę być z normalnym facetem, który ma wady i zalety. Najlepiej gdy zalety przewyższają wady. A ideałów nie ma....

Gość gsfgdf
ja swojego nie, od początku nie widziałam w nim ideału, nawet ma wiele cech których u innego nie tolerowałabym, pod innymi względami jest niezwykle cudowny, czego bym nie oczekiwała ot, jest jaki jest, przede wszystkim jest dla mnie bliską duszą i jedyną taką

Gość nie uważam
bo jest normalny. I ja też.

Gość attack
ideal..daleko mu a poza tym obudzmy sie ktos taki nie istnieje..,to musialby byc ktos niemal identyczny do ciebie,ale w innej osobie,czegos takiego nie ma..jestesmy razem ponad rok ale to raczej kawal gnojka niz ideal,ale i tak go kocham..

Gość Blankka
Oczywiscie :) Inaczej bym z nim nie była :P

tak ;) okazywał uczucia, mówił co myśli;) do innych. Oczytabny, inteligentny i ma empatie. Jak coś mówie to rozumie;) Jak to sie mówi jakie baby dookoła taki facet. Na oazie byl temat: namiotu spotkania: wychowanie faceta przez dzieczyny to prawda, kolezanki tez potrafią\"ukształtowac\" wartości, prorytety faceta, to co będzie uwazał za wazne. Szkoda, ze w wiekszosci jets to złe kształtowanie. Jak bab małointeligentna i dojrzała, ma wypacozny umysł- materia, egozim to sie nie dziwie.. dlatego faceci nasiąkać tylko swoją ukochaną, to z nią tworzycie zycie:)