Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co ja mam

Nienawidze Krystyny Lybackiej

Polecane posty

Gość a co ja mam

Normalna palancica.W normalnym kraju nigdy by nie byla ministrem edukacji...

to sld owska lachudra. okradajaca wczesniej finansujac mlodziezowki SLD z pieniedzy na edukacje. a teraz gdy Min. Giertych to ukrocil to ujadajaca swa odbytnica ze zle sie dzieje w Edukacji. podobnie z innymi resortami. obecny rzad walczy z ta SLDowska zaraza bandycko-zlodziejska to oczywiscie zlodziejaszki ujadaja na rzad i organizuja oglupiajac srodowisko protesty. a trzeba czasu by naprawic to co liberalowie z czerwoncami zepsuli. a gdyby nauczyciele sobie przypomnieli jak to bylo za rzadow np. AWS czy SLD to by nie popierali tych manipulantow z ZNP - lewackiej grupki ludku wybranego.

Gość
no wlasnie smieszy mnie gdy slysze wypowiedzi nauczycieli na ten temat.Gdy Lybacka byla min.edukacji nie slyszelismy waszych protestow odnosnie jej (zeby tylko idiotycznych ale wrecz szkodliwych) i o oplakanych skutkach decyzji.Juz dzis widac ich oplakane skutki...No ale jesli sie ma czerwonych szefow a do tego dostaje nieustannie po lbie komunistyczna propaganda z mediow...?No przeciez trudno sie identyfikowac z oszolomami,zasciankowcami,homofobami i im podobnymi...

Gość
bardzo to inteligentne-jastem z poznania i znam owa \"dobroczynna dzialalnosc\"tej osoby.Trudno znalezc kogos drugiego kto by tak jak ona potrafil szkodzic jakiejs sprawie wlasna glupota.Jej jakos nie osmieszano w komunistycznych mediach...

Gość bardzo to inteligentne
jej dzialanosc nie usprawiedliwia obrazania jej osoby takimi epitetami jak mietek, nie uwazasz?

te lachudry lewackie , ktore naprawde trudno obrazic [ nie ma chyba w j polskim slowa , ktorym mozna je obrazic] wciaz od kilkunastu lat obrazaja tych , ktorzy przeciwstawiaja sie klamstwu i zlodziejstwu wyzywajac ich od oszolomow , zer , ciemnogrodu i innych. a o lewusach to tylko prawda. i nie boje sie linkow wysylanych bo nie mam nic na sumieniu. czas by bali sie nie normalni oszukiwani Ludzie tylko te mendy , ktore oszukuja i okradaja cale rzesze ciezko i uczciwie pracujace. ot co.

Gość
sam staram sie nie uzywac tak \"dosadnego\"jezyka,poniewaz uwazam ze wtedy sie traci na sile wyrazu,a przeciwnik-adwersarz zyskuje przewage.Oni -komunisci robia wiele zla ktore kamufluja pozorami pieknych slow.Tak wielu daje im sie do dzis zwodzic mimo przecwiczenia ich rzadow na wlasnej skorze...

Gość bardzo to inteligentne
nikomu sie nie daje zwodzic, tylko uwazam, ze niezgodne z prawem jest obrazanie kogos w ten sposob. jezeli lybacka obrazila cie, mietku osobiscie, jak ty ja, albo w jakis inny sposob czujesz sie dotkniety, to powiedz wprot, pokaz przyklad. poki co rzucasz bezpodstawnie oskarzeniai. to sie populizm nazywa :P

tak ona i jej podobni ze zlodziejsko- bandyckiej organizacji pod nazawa SLD obraza mnie jako obywatela Rzeczypospolitej swoim sposobem rzadzenia , ktorego owocem jest wszechogarniajaca bieda i demoralizacja oraz oslabianie struktur panstwa min. poprzez drenaz umyslow i talentow. rzad winien z min. mojego mandatu dbac o rozwoj Panstwa z perspektywy a nie dzialac doraznie by oszustwa nie wyszly na wierzch. kazdy czlonek [ z ramienia wysuniety na czolo] SLD to dla mnie osoba , ktora w nawet posredni sposob przyczyniajaca sie do degradacji biologicznej i duchowej Narodu. wiec nie odczuwam krzty szacunku do takich osob a wiec nie uwazam ze obrazam je mnazywajac rzeczy po imieniu. z cala odpowiedzialnoscias za swoje slowa . z powazaniem Mietek Wirażka.

Gość Kate skate
dajesz czadu Mietek:)i dobrze

Gość
szkoda ze tak wielu sposrod nas-Polakow nie rozumie tego co sie tak naprawde w Polsce(i nie tylko u nas) dzieje i \"o co tyle krzyku\"... Historia,historia i jeszcze raz historia.Chyba ze komus obojetne jest to jak wyglada rzeczywistosc i ma w nosie to ze inni go oklamuja sami zbijajac na tych klamstwach przyslowiowa fortune,ale wtedy niech moze lepiej milczy...tak czy owak taka osoba dziala przeciw sobie...proste?...no moze nie dla wszystkich...

Gość a co ja mam
swiete slowa yagon