Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica Alba......

Jak patrze na zdjęcia Jessici Alby to ..

Polecane posty

Gość Jessica Alba......
Chyba Wam sie od ciągłych diet w głowach poprzestawiało , albo utknęłyście umysłami w czasach Rubensa...

Gość ja się sobie bardziej
💤

Gość Jessica Alba......
Mam duże D, nosze bardotki więc D mi pasuje , w normalnych stanikach zazwyczaj D/E. I ja jestem płaska anorektyczka?!:D hehe

Gość jesico alboooo
nie mowisz ze masz duze piersi tylko ze w sam raz .jakbys miala duze to bys mowila ze masz duze wiec nie kręć

Gość Jessica Alba......
Do kogo te wyzwiska i po co...??? Myślałam ,że na tym forum można normalnie pogadać:/ Jednak baby sie nigdy nie zgodza..;P Pozdrawiam normalne:*

Gość jesico alboooo
nie mowisz ze masz duze piersi tylko ze w sam raz .jakbys miala duze to bys mowila ze masz duze wiec nie kręć

Gość jesico alboooo
a ta szmata co pisze do mnie ze mam nieumytą to jest nienormalna. to moze tobie sledziem zalatuje twoja..??????????

Gość Jessica Alba......
Mam dość duże piersi i mi sie takie podobają, jestem wysoka więc nie wyglądają one na aż takie ogromne jak np.gdyby je miała dziewczyna o wzroscie 160..Zreszta co sie wszystkie przyczepiłyście do moich cycków, są jakie są..Świat sie nie zmieni od tego czy mam D czy A..:/albo czy mam pod biustem 75 czy 78:P

Gość Jessica Alba......
LEczcie sie wszystkie idiotki nie ma z kim pogadac tutaj:( jednak mam piersi E ale sie ciesze ze wielkie bo male to są do niczego.żegnam

Gość Jessica Alba......
To u góry to podszyw:/

Gość weźcie się leczcie
Jessico poczułaś się pewnie jak prawidziwa Jessica teraz:D Wyzywanie, mówienie czy masz duzy biust czy nie, weryfikowanie Twojej wagi, itp:D Prawda ze kiepsko?:) Kurka, na tym forum jakieś dziwne babsztyle siedzą:O

Gość Jessica Alba......
ale też racja:)

Gość Jessica Alba......
Szczerze mówiąc nigdy nie myslałam ,że mam jakąś super figure ale ten topik mnie podbudował:P heh nie ma jak to czepianie sie do każdej czesci ciała, a na punkcie cycków to już macie obsesje:P Ja tam sie sobie podobam , chociaż jeszcze 3 kg chciałabym zrzucic i kondycje poprawic, (juz widze oburzenie tych co mnie maja za anorektyczke:D). Heh rzeczywiscie poczułam sie jak gwiazda:D heh

Gość ja się sobie bardziej
moim zdanierm masz figure ok, na pewno nie anoreksja a jak trzy kilo zrzucisz to na bank bedzie jeszcze lepiej pozdro i fajne masz cycki ;)

Gość Jessica Alba......
straszne masz cycki bo dwa obwisle worki wiszące:(

Gość Jessica Alba......
jak mozna miec takie wielgasne cyce ,pewno wygladasz jak dolly parton:(

Gość Jessica Alba......
czy masz większe ni z doda cycyki..pytam z ciekawosci??odpowiedz szczerze..bo doda ma D też.

Gość Jessica Alba......
Ja się sobie bardziej---> Dzięki:) Miło z kim normalnym pogadać, bo tu większośc z tego co widze przyszła skorzystac z tego ,ze ich nikt nie widzi i ponabijac sie z innych;P A to,że mam anoreksje miało słuzyc chyba temu ,zebym zaczeła sie obzerac i utyła jak świnia:P Dajcie sobie spokój z tymi podszywami i mam nadzieje,ze jeszcze bardziej Was wkurzy ,ze cycków wcale nie mam obwisłych ,ale na to trzeba pracować.

Gość Jessica Alba......
Jestem od niej wyższa ,ale wyglądamy podobnie (tylko pod względem biustu)

Gość Jessica Alba......
Nie jak Dolly Parton:P Adriana Lima ma tyle wzrostu co ja i też D chyba, ona raczej nie wygląda jak Dolly Parton:P Oj dziewczyny, skad w Was tyle zawiści?

Gość FGFGF
adriana lima ma D????HAHAHAHHAHAAHAHAH DOWCIP DNIA..... LUDZIE...ADRIANA JEST ZUPELNIE PLASKA CO WIDAC NA FOTACH NA PLAZY...CHYBA ZE SE SILIKONY WSTAWILA..

Gość Do autorki topiku
Ta dyskusja zaczyna się robić chora :O Nic tu już ciekawego do czytania nie widze prócz pierwszej i drugiej strony. Co mnie obchodzą wymiary forumowiczek których nawet na oczy nie widziałam.

Gość nmanmf
a ja siebie akceptuje i nie chcialabym wygladac jak ona :)

Gość Jessica Alba......
Nawet dla mnie ta rozmowa straciła sens..Na koniec tylko powiem ,że Lima ma silikony,wiec moze widziałas stare zdjecie. Nic wiecej juz i sie nie chce mówić na ten temat.

Gość do alby jessicki
masz cyce jak doda?haha wiele ci brakuje do niej plaskaczu.dodam a DD A NIE D i wieksze od ciebie 100 razy ma cyce wiec sie nie chwal ze masz duze

Gość Jessica Alba......
Heh dobijacie mnie:D

alba nie pierwszy raz dostaje tytul najseksowniejszej kobiety swiata wiec zwolennikow jej urody jest duzo, ale ja ich entuzjazmu nie podzielam i jak dla mnie ona jest przecietna i nie ma w sobie nic co przyciagnelo by moja uwage. podoba mi sie zupelnie inny typ kobiet, alba jest dla mnie nijaka

Gość Niki.
Tez nie wiem, co w niej takiego szczegolnego. W tych jasnych wlosach to jeszcze ladnie wyglada, ale w ciemnych? Nic nadzwyczajnego. W zyciu bym sie z nia nie zamienila, no chyba ze na zawartosc portfela, he he he

To miał być topik o Albie, a nie o wymiarach Autorki tego wątku.:( Ten topik udowodnił mi, że Wy rzeczywiście macie jakąś chorą obsesję na punkcie biustu.:classic_cool: