Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepisowszczyk.

Czy to że nie popieram pisu...

Polecane posty

Gość niepisowszczyk.

Oznacza iż jestem zgniłym lumpenliberałem z łże elit, stojącym tam gdzie zomo wykształciuchem , burą suką , komuchem a do tego masońskim ateistą?

Gość Polka nie wszech
oczywiście, a jak myślałeś?

Gość woda sodowa
nie, to znaczy, że gdy stałeś w kolejce po rozum, to dla Ciebie go jeszcze nie zabrakło;)

Gość
skad ty to bierzesz kobieto?Zaraz napiszesz ze to zwolennicy PiSu tak cie nazwali.Jezeli chodzi o tzw.wyksztalciuchow-to chyba ich tyle samo w PiS co np.w PO.Nie wiem czy wiesz ze p.prezydent Kaczynski jest profesorem,natomiast Syn Stolarza i Prostej Kobiety-magistrzyna...i kto tu jest wyksztalciuchem...??

Gość yagon mylisz się
Lech Kaczyński nie jest profesorem. Posiada tytuł naukowy doktora, a jedynie był profesorem nadzwyczajnym UG. W kampanii wyborczej używał tytułu profesora, co jest kłamstwem identycznym jak kłamstwo "magistra" Kwaśniewskiego.

Gość
wiedzialem ze ktos z komuchow mnie za to zaatakuje.No chyba smiesz sobie zartowac ze Lech Kaczynski uzywal tytulu profesora w jakiejs kampanii.To wlasnie co napisales/as to jest wlasnie klamstwo identyczne z tym jakim poslugiwal sie Kwach w swojej kampanii,a w czym pilnie sekundowala mu klam Jola:(do dziennikarzy:prosze panstwa,jak wy mozecie mowic,ze moj maz nie ma tytulu magistra?!!!Przeciez ja sama siedzialam przed sala w ktorej bronil pracy magisterskiej\").Dlaczego nie umiecie byc uczciwi??? Doskonale wiem,jaki tytul naukowy ma Lech Kaczynski.Stawia to go duzo duzo wyzej niz Syna Stolarza i Prostej Kobiety,mimo to,to wlasnie ten czlowiek siebie przedstawia jako przywodce ludzi wyksztalconych...To po prostu smieszne,nie?...

Gość yagon mylisz się
Serio

Gość yagon mylisz się
Yagon przecież przed chwilą sam napisałeś, że Kaczyński jest profesorem. A ponieważ "doskonale wiesz,jaki tytul naukowy ma Lech Kaczynski" to ty jesteś zwykłym kłamcą. A Kaczyński używał w kampanii tytułu profesora prawa, może dlatego tak go właśnie tytułujesz.

juz od lat historia pokazuje ze lewactwo gwaltem, mordem i klamstwem zdobywalo wladze. tacy to towarzysze z nienawisci im rozum odbiera a na ewidentne argumenty odpowiadaja demagogia i klamstwem. opluj lewaka to jezeli nie moze Cie uderzyc to sobie czerwoną ścierką czerwoną mordę wytrze i dalej klamie.

i jeszcze jedno : taki Kwaśniewski - mgr Goleń czy inni np. Olechowski i cale to SLD to gdyby Gierek i Jaroszewicz ożyli to to towarzystwo by na latarniach zawislo za to co zrobili Polsce.

Gość yagon mylisz się
Mietek ty bredzisz. Twója wypowiedź jest ciekawa i barwna stylistycznie, ale nie ma w niej treści. To zwykły bełkot zaślepionego nienawiścią człowieka. Ok, Kwaśniewski i SLD to czerwone ścierwa, złodzieje i kłamcy. Ale czy to w jakimkolwiek stopniu usprawiedliwa kłamstwo Kaczyńskiego? Spróbuj zdobyć się na odrobinę obiektywizmu.

Gość niepisowszczyk.
Słuchajcie Pisaki w dupie mam wasze wywody na tematy które zawsze przytaczacie jak ktoś mówi o Kaczyńskim nieprzychylnie to zaraz wtrącacie a kwaśniewski mgr goleń itp. to nalezy do pochodnych "A u was biją murzynów"., Temat miał służyć rozważaniniom że dla Pisu ci którzy się nie zgadzają i nie popierają to lumpelnliberały łże elity wykształciuchy co stoją tam gdzie zomo więc prosze o powrót do głównego nurtu. Bardzo prosze.

Gość niepisowszczyk.
wiecie jeszcze co? bardzo lubie onanizować się gdy słucham seksownego głosu Donalda tuska marzy mi się wtedy by piękny roman giertych wziął mnie brutalnie na siłę na stogi siana.

Gość
jak chcesz ze mna dyskutowac-to przyjmij jakis pulap uczciwosci.Jezeli chcesz mnie cytowac-to cytuj mnie a nie to co tobie wygodne.Pisze wyraznie i po polsku-napisalem prowokacyjnie ze jest profesorem.Mam tobie tlumaczyc wszystko od zera?Wiem dobrze ze jest doktorem,jednak o kims kto byl wykladowca nieraz sie mowi-profesor,mimom ze de facto takiego tytulu nie ma.Podchwycenie przez kogos zaraz tego i zbudowanie nowej klamliwej ideologii przeciw Kaczynskim jest dowodem czy przykladem tego calego swinstwa okolopolitycznego wsrod komuchow.Obaj Kaczynscy sa ludzmi uczciwymi co niektorzy maja im za zle.To cala prawda na ten temat.

Gość żyd i mason
a cała reszta co jest przeciwko nim to komuchy