Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

Olewka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

łacze się w bólu sesyjnym, przede mna jeszcze dwa egzaminy,ale jeden po drugim,nie wiem jak ja je zdam,niech mnie ktos przytuliiiii....buuuuuuu...:(

a ja przy Starym Mieście.Odległość nie za duża. Nudno mi bo:nie mam pracy i i sie kumuluje,jedna współlokatorka w domu rodzinnym,współlokator na weselu a chłopak śpi :/ A ja se binda czekam aż sąsiedzi dzieciaka odbiorą bo mi podrzucili a on się nie zachował i też się rozespał :/ chyba nudna jestem :)

o tej porze to do parków chyba już tylko na piwo się idzie... może lepiej zostań w domu i się poucz :)

całe szczęście,że sesja mnie nie dotyczny(na szczęscie i niestety-też powód do mega doła:/)

ech to i tak dobrze, że z jednego miasta jesteście.. myślałem że z drugiego końca Polski się umawiacie na spacer :D

nie no ja stolica też... Wejdzie na www.bash.org.pl w dział TOP...polewka :)

masakra,najgorsze jest to,ze mi nic do tego zakutego łba nie wchodzi, denerwuje mnie wszystko i wszedzie,nigdzie nie wyjde bo mam OGROMNE wyrzuty sumienia ze powinanm sie uczyc a nie lazić gdzieś i zbijać bąki, nie pomaga magnez, nic mi nie pomaga,nawet czekolada, chyba padne tu trupem niedlugo...! :(

Jezuniu ludzie ale współczuję sesji... :/ ja ostatnio sie rok temu do matury uczyłam.Czułam się jakbym miała watę w głowie,jakbym była za jakąś szybą..Jak ja w przyszłym roku zacznę sesję odbębniać to będzie jazda,ciekawe jak będę się uczyć po takiej przerwie.

to zarzuć jakąś fajną łacińską nazwą chwasta na 150znaków :D

na 150 znakow akurat nie znam:P ale nazwy lacinskie to pol biedy, lepsze sa nazwy zwiazkow w tych chwastach zawartych. 10-deacetylobakkatyna III , i tysiace innych, swietnie sie to zapamietuje;)

... to o którym parku myślałaś? szczęśliwickim? czy może jakiś skwer?:)

jakie jest prawdopodobienstwo,ze na 70 pytan facet zapyta mnie akurat tych 10 ktorych nie znosze i na ktore nie znam odpowiedzi,bo facet sam na ten temat nic nie wspomnial na wykladach,ale wymaga bo moze,dupek jeden! zaraz sie tu rozpłynę no, jutro pewnie bedzie to samo,poucze sie 15 minut i bede zmeczona jakbym caly dzien przewalała gruz :( nikt mnie nie rozumie,ze sie tego kolesia od ustnego egzaminu cholernie boje,boje sie ze nie trafie w pytania buuuuuuuuuuuuuuuuu... wyje i wyc mi sie chce jeszcze bardziej jak o tym sobie przypomne... :(

Bishop-->lubie park szczesliwicki ale nie chcialo mi sie tam jechac, mam taki maly swer kolo bloku:) juz wrocilam bo zimno:P ale i tak mi to dobzre zrobilo;) Bzyk85---> widze ze ty tez masz ustny?? ech.... dzieki za widomosci o shreku, tez ide:D pewnie bede mega wyrzuty sumienia, ale coz;)

szrek to klasyka... niestety współlokatorzy chcieli za wszelką cenę obejrzeć 60 sekund po raz 60 :D ech chyba trzeba się pouczyć.

Gość Czterotlenek osmu
a ja teraz piję kwas chlebowy, prosto z lodówki