Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcynka

lody

Polecane posty

aha, no to rozumiem. To jednak kompletnie inna sytuacja. Moja eks juz byla ze mna dlugo, wiedziala ze ja kocham, zreszta sama mowila mi ze kocha mnie. Tak wiec absolutnie nie moglo byc mowy o jakims przypadkowym seksie. I dzieki za slowa otuchy :) Tez mysle, ze gorzej juz nie trafie jesli chodzi o seks, no ale jest problem zeby poznac odpowiednia kobiete, bo z kilkoma juz probowalem i nic nie wychodzilo. No ale to juz inna bajka.

Gość do kiebzań
no tak zupełnie inna, dlatego mówie, że nie rozumiem zachowania Twojej dziewczyny, z moim facetem jestsmy prawie 20 miesiecy razem, kochamy sie i nie ma mowy o takiej blokadzie jaka miałam wcześniej, dla mnie to naturalna część naszego związku, dla Niego również:]wiesz co?;] czasem sie trafia kula w płot kilka razy, zanim trafi sie w dziesiatkę:] myslisz, że ja od razu miałam tak dobrze??;]historie z "moimi byłymi" momenatmi przypominaja niezłe komedie lub filmy grozy...znajdziesz taka z która wyjdzie:]heh, tak to jest:]

Gość dziewcynka
a mam jescze takie pytanie, dziewczyny, w jakiej pozycji robicie loda facetowi? tzn chowacie sie pod kołdre, wypinacie sie tyłeczkiem do niego, pochylacie sie nad jego kutaskiem? i jeszcze jedno, czy dotykacie lub wasz facet dotyka waszego odbytu?

nigdy nie chowam się pod kołdę bo i po co pozycji jest sporo odbyt? zdecydowanie NIE

Gość pozycji jest mnóstwo
a wszytsko zalezy od fantazji i upodobań, na początek proponuję normalnie zasiąść między nogami, podczas gdy partner będzie leżał, ..a jak sie schowasz pod kołdrę to sie kobieto usmażysz...przy tym mozna sie zgrzac uwierz:]