Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

Mówię za siebie

Polecane posty

taka dygressja......................... kiedyś też mnie ruszało wszystko co miało c. między nogami........................;) zrobiłem się wybredny :), a może inaczej kazdy musi przez to przejść i trzeba mieć zrozumienie ;) koniec przemądrzałych kwestiii

oooooooooo RH hats...........................i takie tam ;)

Gość ja coheed
lubię nudzić...

fajnie, że jest ktoś kto tak zupełnie bezinteresownie mnie nie lubi RF to była forma przywitania :)

Gość ja coheed
1.nudzę i wydaje mi się, że każdy z chęcią przeczyta co napisałem 2.siedzę tylko na erotycznym, bo na innym nie umiem

i chodzi trop w trop za mną, nie ma odwagi się zaczernić i podać maila................................ jak rzadko :) będe polemizował kobieto, bezinteresowny tchórzu znajdź sobie innego chłopca do bicia, a może interesowny ........................ siedzę tu gdzie mam ochotę i pisze to na co mam ochotę..................by było śmieszniej potraktuję Cię poważnie zauważyłas tytuły tematów?? są takie jakie są i wchodzi każdy kto ma ochotę...........jak i Ty więc jeżeli Cię drażnię po co wchodzisz i i czytasz widocznie coś cię ciągnie............własnie tylko co?????? ja smierdzące gówno omijam a Ty?

Gość ja coheed
-jestem obcesowy i lubię robić przykrość -jeśli ktoś się ze mną nie zgodzi, albo coś na mnie powie to od razu się wyżywam i walę po oczach -nie znoszę krytyki i umiem zrobić chamską aluzję do czyjejś wypowiedzi

Gość To było dobre
(*) Ale nie smaczne deska 🖐️

aha punktujesz mnie........ miło...........aleeeeeeeeeeee mam propozycję załóż topik nie lubię C. i napisz dlaczego z większą przyjemnością się do niego odniosę i pewnie znajdzie sie tam kilka wpisów oprócz Ciebie.....jeżeli nie wiesz nie ma ludzi bez kantów............................... jedni się daja lubić inni nie............widocznie musisz to robić więc rób ale bardziej profesjonalnie i na tym zamykam dyskusję z Toba , było mi miło............oczywiście porozmawiam na ww. topiku........... z poważanem coheed

Gość To było dobre
aleeeeeeeeeeee......... co chłopie jąkasz się czy coooooo..........

Gość a ja lubie
coheeda i basta