lulu lula 0 Napisano Czerwiec 16, 2007 :) ..co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak ona wygląda Napisano Czerwiec 16, 2007 bo nie wiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu lula 0 Napisano Czerwiec 16, 2007 http://www.allegro.pl/item204473934_bgbt01_torebka_damska_batikowa_biala_.html#photo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyy ale batik Napisano Czerwiec 16, 2007 to zupełnie coś innego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak ona wygląda Napisano Czerwiec 16, 2007 ładna....a który kolor chciała byś kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bettiboo 0 Napisano Czerwiec 16, 2007 Moja koleżanka z pracy kupiła taką czerwoną. torebka jest ciekawa, chcociaż materiał jak dla mnie wygląda dość delikatnie, bałabym się, że jak napakuję więcej rzeczy to pasek nie wytrzyma....no i te torebki są wysyłane z zagranicy, na przesyłkę trzeba dosc długo czekać, ponad miesiąc bodajże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Czerwiec 16, 2007 tez zastanawiam sie nad kupieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu lula 0 Napisano Czerwiec 16, 2007 białą albo złota, ale juz i tak tylko pare minut, to nie będę się spieszyć.. pewnie i tak wystawią jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miu_miu 0 Napisano Czerwiec 17, 2007 Ja bym nie kupiła. Nie podoba mi się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach