Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takasoebieja

Chlopak chce sie kochac od tylu, a ja sie wstydze bo...

Polecane posty

Gość taka sobiee
a po cholere golisz dupe jak jestes brunetka? delikatne wloski mamy wszyscy na calym ciele, moze u ciemnych sa bardziej widoczne ale to nie powod aby je golic. teraz bedziesz miec krosty i wlosy, idiotka. nie gol ! goli sie cipke, pachy nogi, ewentulanie okolice odbytu bo niektore laski maja tam pelno klakow czy wokol sutkow. ale reszte zostaw! na rekach tez sie golisz? :P jako facet nie zwracam uwagi na krosty ale na cipke w czasie seksu, w nia mam trafic, reszta mi nie przeszkadza.

Gość a wiec prosta sprawa
zmien maszynke na depilator- na dupie zupelnie nie boli. tak jak mowia dziewczyny szorstka gabka, afronis, oliwka. najlepiej balsam svr ale kosztuje 50zl i jest bardzo maly ale super skuteczny, zamiast niego moze byc masc z witamina a. krosty znikna, golenie dupy to najgorszy pomysl jaki mozna miec jak sie ma wrazliwa skore ale teraz masz wybor albo dupa w krostach i kujaca wloskami albo depilator i spokoj przynajmniej na 10dni.

Gość kawowa panna
piling kawowy wygładza idealnie porzysz kawe fusy mieszasz z jakims balsamem nacierasz ciałko i na to folia spozywcza. robie to często i naprawde nic tak nie wygładza nog i pupy. -;) jestem juz uzalezniona od kofeiny-:)

Gość gandrzejość
nie wolno sie wstydzic takich sutuacji milosc cieplo dobro to jest to nalezy z tego korzystac

Gość gość
kup bodystocking z dziurką

Gość gość
A jak będziesz u ginekologa to co nie bedziesz się stydzic.Jak można się wstydzić swego chłopaka ja go mam nawet u gina przy badaniu cipki.

Gość gość
daj mu doopy na ostro.

Gość gość
na te krosty to spróbuj się golić Z włosem a nie POD włos, i mocno kremuj, mi wyskakiwały na wzgórku łonowym właśnie od golenia pod włos (wtedy golarka ścina włoski aż pod skórą, i w efekcie jak odrastają to nie mogąc się wydostać spod skóry robią się takie właśnie krostki) nie gwarantuje że to rozwiąże Twój problem, ale wydaje mi się że powinno zadziałać :)

Gość gość
Kilak dni myj szarym mydłem i zginą.