Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porobiony przez kobiety

Wkurza mnie użalanie się kobiet na..

Polecane posty

Gość p. Justynaaa
Rower, dorośnij:).

Gość rower
p. Justynaaa - ale po co mam sie uczyc? Zeby potem manipulowac kobieta? Zostawie to cwaniakom.

Gość niecałowana
rower w Tobie to nie ma prawie wcale waleczności

Gość rower
kochanka81- nie pamietam jaki dokladnie to skrot, NLP, albo jakos podobnie. p. Justynaaa - jak brakuje argumentow, to najlepiej powiedziec "dorosnij"

Gość p. Justynaaa
Rower, i kobietą, i kolegą, i koleżanką, i pracodawcą, i podwładnymi, i nieznajomym, i dziećmi itp. Manipulujemy ludźmi, a oni nami. Tak było, jest i będzie. A większe korzyści ma ten, kto robi to lepiej. Ważne jest jednak, by tą manipulacją nikogo nie krzywdzić.

Gość oja-T
rower...moj maz nie jest ani maczo, ani wysokim przystojnym brunetem, slowem obiektywnie nie jest to kandydat nadajacy sie na miistera. Poznalismy sie w pubie i to co mnie ujelo ze potrafill fajnie zainicjowac rozmowe bez glupich tekstow, bez stekania, po prostu naturalnie od pytania o zapalniczke rozwinela sie interesujaca rozmowa. Nie bylam w nim zauroczona ale ze wzgledu na to ze fajnie sie nam gadalo umowilam sie z nim a po drugiej randce dalam numer telefonu. Moze to byla jakas manipulacja ale efekt murowany: dzis jestesmy dwuletnim malzenstwem. Generalnie jezeli ja sie mam z kims umowic to: - ma byc czysty i schludny - kulturalny - musi miec humor i miec cos ciekawego do powiedzenia

Gość rower
niecałowana - jakiej walecznosci? Jak dziewczyna chcialaby sie umowic, to by sie zgodzila. O co tu walczyc?

Gość p. Justynaaa
Rower, mi nigdy nie brakuje argumentów. "jakby podszedl maczo to byscie bez problemu daly numer telefonu, a nawet jesli nie, to nie splawilybyscie go po chamsku, bo byscie sie baly, ze was uderzy"...no i popatrz co napisałeś. Czy to ma sens? Dać nr tel. komuś, kto mógłby mnie uderzyć? O nie - takiego chuja to to powinni wykastrować. A przy okazji, jakby taki "maczo" podszedł, to raczej nie z zamiarem zdobycia nr telefonu, a raczej telefonu:). Grunt to kultura osobista - dla mnie to bardzo ważne. Chociaż nie przeczę, że trochę prawdy jest w twierdzeniu, że jak się facet kobiecie wuizualnie od razu spodoba, to obojętnie co by gadał, to i tak nie wpływa na ocenę...

Gość weroni..ka
chodzi o to, że kobiety wyczuwają trochę faaceta wiele świadczy o Tobie jak się zachowujesz, obserują bardzo nie martw się, nie ma zasady przystojny czy nie, musi byś zwyczajnie to coś! i dokładnie wiadomo, że jeśli nie ma elementu, który ujmie i nie sprawi, że nawet nie zacznie się rozmowa...to...lipa. A poza tym ty także ni epodchodzisz do każdej dziewczyny...wiadomo, ze zaczepasz tylko tą, która w jakiś sposób ci odpowiada...

Gość ktoś wyżej napisał
'a po drugiej randce dalam numer telefonu.' buahaha, to żeś mnie rozśmieszyła. Umawialiście się z randki na randkę? A gdyby któreś z Was nie mogło przyjść? To lipa, bo więcej byście się nie spotkali.

Gość oja-T
jak widac bylo to przeznaczenie skoro dzis jest moim mezem:))) P.s moglo sie tez zdarzyc jak mowisz ty:))) kiedys umowilam sie z gosciem, fajny byl dalam mu wiec nr telefonu niestety dzien potem cos mi zaszwankowalo w komorce i musialam komorke. w efekcie moj stary numer poszedl do jakiejs dalekiej ciotki a ja dostalam od ojca nowy telefon:)) Takze ciocia pewnie przez jakis czas miala komorkowego adoratora:))

Gość oja - T co ty gadasz
mężatka o tej porze to je obiad z mężem , jest z rodziną a nie wypisuje sie w temacie umawiania na randki ;)

Gość zaraz napisze że mąż pracuje
:)

Gość oja-T
niestety pracuje:(( a wlasciwie powinien byc w drodze do domu. wtedy jedziemy na obiad do tesciow.

Gość oja-T
niestety pracuje:(( a wlasciwie powinien byc w drodze do domu. wtedy jedziemy na obiad do tesciow. czekanie na niego umilam sobie siedzeniem na forum:))

Gość ehhhhh
pierdoły piszecie, może w takim razie siedźmy wszyscy na kafeterii i narzekajmy że wszyscy faceci to skurwiele albo zniewieściałe ciotki a wszystkie baby to blachary albo takie co mają za wysokie mniemanie o sobie i są podłe :O

Gość łup w gore