Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porobiony przez kobiety

Wkurza mnie użalanie się kobiet na..

Polecane posty

Gość p. Justynaaa
Jak kobiety są z dupkami, które nimi pomiatają, to pewnie im to pasuje, a że sobie popiszą jak im ciężko na forum, to tyle ich. Ogólnie myślę, że nie ma co generalizować...Ja spotkałam bardzo wielu facetów bardziej kobiecych niż ja (choć kobieca jestem, a jak!:) ), więc generalizuję, Wy spotkaliście żalące się i narzekające kobiety czy takie, które siebie nie szanują albo szanują aż za bardzo, a facetami gardzą - to też generalizujecie. I czemu ma to służyć??

Gość zimny. Romek
A kbiety co maja najmniej do zaoferowania, i wybujale ego maja najwieksze zale do facetow....dlaczego przystojny , bogaty itd ich nie podrywa....Kobiety czytacie bzdety w stylu Cosmopolitan i macie potem takie wyobrazenie o sobie ze smiech...

Gość zimny. Romek
kochanka81 przykro to sie robi ale jak sie na was patrzy i tylko sie myśli boze gdzie są PRAWDZIWI mężczyżni a nie wymoczki i niedojdy z tępą gadką ta pani niech to zrobi jej podobno brakuje prawdziwych facetow...hmm no wlasnie czyli jakich wedlug was ?

Gość zimny. Romek
gdzie nie napisalem prawdy ?

Gość Piekna Kobietaa
a mnie wkurza ,ze faceci ciagle nazekaja na kobiety!!!!

Gość kochanka marianka
:(

ja już mam PRAWDZIWEGO faceta a śmieszą mnie ci którzy podchodzą do mnie z głupią gadką i chcą bog sam wie czego i do tego nie umieją sie wysłowić ci fajnie jakoś nieczęsto sie trafiają i wtedy sie zastanawiam czy tych fajnych to już prawie nie robią czy jak

\"a śmieszą mnie ci którzy podchodzą do mnie z głupią gadką i chcą bog sam wie czego i do tego nie umieją sie wysłowić\" bo sa niesmiali. Ci, ktorzy podchodza i bez problemu zaczynaja gadke to zwykli podrywacze, w koncu praktyka czyni mistrza. I teraz pytanie, czy wolisz takiego, ktory podrywa raz na jakis czas, czy takiego, ktory ciagle podrywa? I normalna kobieta w zyciu nie wysmieje tak jak ty, kogos, kto nieumiejetnie podrywa, bo wie, ze podryw wiele kosztuje.

A potem normalne kobiety sie dziwka, ze faceci ich nie podrywaja. Czemu sie dziwic? Wystarczy, zeby chociaz raz trafili na osobe twojego pokroju i odechciewa im sie podrywu. Bo na co to komu? Zeby znow zostac wysmianym?

Gość A JAaaaaa
a ja zadnego nigdy nie wysmialam..nawet sama zaczelam incjowac pierwsze spotkania..z obawy ze sie nie doczekam na pierwszy krok chlopaka ktory mi sie spodobal i tak nic z tego :(

Gość p. Justynaaa
Ja się nie wyśmiewam z nieumiejętnego podrywu...w końcuniech się facet uczy, kiedyś wypadałoby... A teraz historia z soboty: jak zawsze knajpiany wieczór, tym razem z koleżanką. Podchodzi chłopaczek i pyta czy może się dosiąść na pół godzinki. Ja na to, że jak na pół godzinki, to może. No i zagaduje: wiecie, ja tu sam przyszłem (?!), ja tu znam dużo ludzi, to moi kumple, chcecie ich poznać? Itp. A co ty taka smutna siedzisz. Trzeba się bawić... Spławiłam go dość szybko. Dajcie spokój. Bez komentarza.

Gość jestem ciekaw
a co mial mowic? chcialbym wiedziec

Gość p. Justynaaa
No bo co innego, jeśli facet trzyma poziom, a np. nie wie co powiedzieć czy jest zmieszany, a co innego jak ktoś jest taki...no nijaki...i tą swoją nijakością próbuje coś zwojować. To się widzi jaki kto jest.

Gość nijaki to znaczy jaki
?

Gość jestem ciekaw
no ale co mial mowic zeby bylo widac ze trzyma poziom ?

Gość p. Justynaaa
Co miał mówić? Może nie co, tylko jak - poprawną polszczyzną:). Ale też mógł się bardziej postarać i nie pleść, co mu ślina na język przyniesie. A tak było. Może komuś to pasuje, to O.K. Ale najbardziej denerwuje mnie, gdy ktoś próbuje mi wmawiać, że jestem smutna. Nigdy nie jestem smutna, szczególnie gdy jestem w towarzystwie, a że nie szczerzę zębów do jakiegoś chłoptasia, bo mu to by pasowało, to wybaczcie...

A ja wiem, że to taki typ podrywu na litość. Ja sama sama ten zły oj oj sroj sroj Na litość biorą/łapią jak kto woli:)

A JAaaaaa - Ty nie wysmialas, ale inne tak. A czlowiek nie ma wypisane na twarzy \"jestem idiotka i cie wysmieje jesli nieumiejetnie zagadasz\" albo \"jestem normalna i na pewno cie nie wysmieje, podejdz smialo\". A jak czlowiek wrazliwy, to ciezko znow zaryzykowac, zeby znow nie dostac.

nie bądzie tacy wiecznie sflustrowani i źli na wszystkich i wszystko bądzcie bardzej na luzie i po prostu sobą :-D :-D

Gość p. Justynaaa
Jaki jest czowiek, to widać po całokształcie...nie tylko po słowach, ale - i nawet bardziej - po gestech, po zachowaniu. A przy okazji - trudno żebym oczekiwała usłyszeć od faceta jakiś tekst. To by było śmieszne. Ale trochę oryginalności by nie zaszkodziło.

kiedyś całkiem niedawno jechałam autobusem do innego miasta bo akurat mi sie zapsuł samochód i autabus przyjechał troche spozniony, ludzie, było tylko pare osób ale rzucili sie dosłownie( co za narod ja nie moge) ja własnie podchodziłam do autobusu i stałam jako ostatnia stała przede mna jakiś chłopak. odwrócił sie jak podeszłam i ustąpił mi miejsca a tak sie pięknie uśmiechnął mówiąć \"prosze\" ze dosłownie az mi dech zaparło( nie mówiąc jaki był przystojny) chce przez to powiedzieć ze czasami wystarczy być zwyczajnie miłym

Gość ostatnia niedziela
no i fajnie tobie było miło że on był miły jemu samemu pewnie też ale ciągu dalszego pewnie nie ma bo każdy ma swoje życie

w tym wypadku nie było ale chodzi mi o to ze to może być fajny początek nie trzeba sie wysilać starczy być miłym no i koniecznie zawsze uśmiechniętym ludzie lubią uśmiechnietych i pogodnych a nie sflustrowańców i wiecznie złych

Gość mentana
Ja sie kiedys umowila z kolesiem (niestety poznnym z czata). koles wysoki, chudy nie bylby nawet tai brzydki gdyby mu z ust nie jechalo na kilometr i do tego miedzy zebami mial jakis kawaek jedzenia. Po 5 minutach mialam ochote zwiewac a ten zaczal sie dobierac do mnie -tu objecie, tu proba pocalunku. FUUUUJ. Zygac mi sie chcialo od niego. Wytrzymalam pol godziny a potem powiedzialam ze musze isc do WC. Poczym ucieklam z tej pozal sie boze randki. Wiecej higieny panowie i wiecej taktu w zachowaniu

Gość ostatnia niedziela
uśmiech uśmiechowi nie równy lepsza naturalna złość niż sztuczna pogodność wszyscy powinni mieć przyklejany uśmiech "jest super...jest super...więc o co ci chodzi"

ależ nie oto chodzi zeby mieć przyklejony uśmiech do twarzy tylko troche znieniać usposobienie i cześciej sie po prostu uśmiechać wtedy i tobie zrobi sie lepiej i lżej :-D