Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_ponka

muzyka

Polecane posty

Gość to może jeszcze
hehe przypomniał mi się Vaila ICE i Milii Vanilli co spiewali za nich inni murzyni:D to tak z łezką w stronę Informera:D

Gość my stair
a, no tak :D mozna dlugo wymieniac

Gość to może jeszcze
nom dziś jest tylko blink blink spinersy, e bony murzyńskie dupy i dąperinią:D jaki czas taki blichtr

Gość zdala
my stair-nie rozmawiaj ze mna po polsku,ok?Ja ciebie nie obrazam,a ty lejesz wode udajac ze sluchasz tego o czym napisalem.Skoro tak,podaj sklad Led Zeppelin i wymien tytul ich 4 plyty.Prosze tez o nazwisko gotarzysty kihg crimson...teraz tez taki cwaniak?...

Gość my stair
no wlasnie, ale gusta jakby powracaja jednak troche tak fazowo, mnie zastanawia czy ktos kiedys zobaczy cos fascynujacego w takim vanilla ice i jego fryzie :D "i przykuma te kocie ruchy" :D i czy dzisiejszy styl bedzie odbierany tak samo jak ten sprzed dwoch dekad, czy moze laskawiej

Gość to może jeszcze
wydaje mi się że dzisiejsze dzwięki albo ktoś jeszcze bardziej połamie i to co dzieje się teraz będzie na topie albo powrót do korzeni czyli dzisiejszy przerost formy nad treścią pójdzie do komina...na 2 baty babka wróżyła:D

Gość
gitarzysta oczywiscie king crimson.

Gość my stair
yagon, ale za kogo ty mnie masz, jak ci odpowiem to i tak twoje zdanie bedzie ze w necie wyszukalem :D powiem ci szczezre ze nie chce mi sie z toba gadac ;) jak nie rozumiesz o czym tu jest rozmowa w ogole

Gość my stair
moze jeszcze, bullseye :D

Gość my stair
tez spadam i nie karmie wiecej trolli :D 🖐️

Gość to może jeszcze
teraz dje ciągną lata 60te a nawet 70te:P znów retro....Michael Jackson jest w tylu kawałkach że głowa mała i wydaje mi się że zawsze będzie, bez względu na jego niedojrzałe upodobania:D i tak można wymieniać...Dla jednych będzie Jacson dla innych The Beatles..wszyscy sie na czymś wychowali a myśmy dziś pokazali co ukształtowało nasze wyszukane gusta muzyczne:D ja spadam i bez agresji proszę... Dobranoc

Gość
oczywiscie ze nie wiem.Jestem glupcem.Gdybys zamiast gadac od razu podal....nie zdazylbys wyszukac.Teraz napewno poszukales,ale zawsze mozesz odpowiedziec na inne pytania...

Gość kto wie kto wie
ja słucham bardzo różnej muzyki. jeszcze jakieś 3-4 lata temu ograniczałam sie do samego reggae, teraz jest to roots, rock, reggae, punk, punk rock, ska, dub, dancehall, a ost. nawet tzw. inteligentny hip hop typu Fisz 😍 a teraz leci Kult- Krew Boga biedna byłabym gdybym była głucha, wolałabym być ślepa, bo muzyka, to moja jedyna miłość ;)

Gość yoho
pewnie sie wyglpie, ale mi to sie z plutonem kojarzy :D

Gość yoho
no swietna jest :)

Gość yoho
tez tak do lustra spiewasz? :D

Gość dzieci yoho
urode mamy po tatusiu, wiec mozna sie pozachwycac ;):D

Gość yoho
jak po tatusiu to pochowac lustra.. dajcie innym ludziom szanse :o