Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniusia_topolka

Brązowooka blondynka?

Polecane posty

Założyłam ten wontek, abyście pomogli mi. Mam ciemną karnację, ciemno-brązowe oczy i ciemne włosy . Chcicłabym przemalowac się na blond, ale niestety nie wiem jaki odcień byłby dla mnie odpowiedni? i jak mialabym pomalowac włosy bez chodzenia do fryzjera, tak, aby wyszedł mi taki kolor jaki oczekuję. Czekam na wasze opinie. pozdrawiam

Gość coparka
najlepiej farba olejna ;) idz do fryzjera, tam sa probki wlosow zafarbowane i przykladaj, zapytaj sie fryzjerki ktory kolor do ciebie pasuje, powinna doradzic

Gość coparka
aha, i zaloz temat w dziale zdrowie i uroda a nie ciaza i porod :O

WONTEK powinien być tam, gdzie jego miejsce. ciekawe, czy zgadniesz gdzie :D a pomalować to można ściany w pokoju, ewentualnie paznokcie, czy kolorowankę :D a a propos pytania to nie rób sobie krzywdy, bo będziesz wyglądać nieciekawie ;)

na ciemnych wlosach nigdy nie osiagniesz efektu platynowego blondu to juz ci moge powiedziec od zaraz chyba ze bedziesz chodzic czesto do fryzjera ,za pierwszym razem to ci wyjda slomiano rude na bank a sama nie eksperymentuj ,tez jestem ciemna brunetka i wiem jak to wychodzi w praktyce\"robienie sie na blondynke\"