Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kanka

Mąż nie chce iść do pracy

Polecane posty

Co zrobić....... on nie chce iść do pracy, sama utrzymuję nas oboje, a on tylko siedzi i gra w gry komputerowe, na samo słowo praca jest wielka awantura, juz nie wiem co robić, nie chce tak dalej zyć, na dodatek jakis czas temu znalazł sobie panienke przez internet, dzwonił do niej , skarżył się dla niej jaką niedobrą to jestem \"dziewczyną\" -nie przyznał sie ze ma żonę, wydzwaniał do niej, oszukiwał mnie , wyprowadziłam się do rodziców, ale potem wrociłam znowu do niego, obiecywał ,ze do pracy pojdzie, minął miesiac,a on nawet nie mysli o tym by zacząć jej szukać, co robić, czy jest to sytuacja bez wyjścia??

Gość idz z tym na forum sluby i wes
i wesele. Dziewczyny na pewno ci cos doradza pozdrawiam!

Gość oonannaia
mi sie zdaje ze on Cie nie kocha i nie interesuje Go zeby Cie odciazyc i pomoc

Gość hans blackburn
zachowuje sie jak gowniarz zeby kobieta utrymywala faceta , masakra !!! ale coz , pewnie jest przystojny , męski , "zdecydowany" ,"energiczny" , "pewny siebie" i mocno stojacy na nogach" TAKICH PRZECIEŻ FACETOW UWIELBIACIE !!!!

Gość katakumba
co ty pieprzysz hans :O kanka... po pierwsze: dlaczego ty sie wyprowadzilas? Dlaczego jemu nie spakowalas walizek? Ile jesteście po ślubie? Osobście mi się wydaje, że trafiłaś na pasożyta i dopoki nie postawisz go pod sciana, to nie znajdzie sobie zajecia. a pracowal kiedykolwiek? jesli tak, to kiedy stracil prace i dlaczego?

Gość zgadzam sie z hansem

Gość katakumba
taaa, pokaż mi "męskiego" faceta, zdecydowanego itp na urzymaniu zony...

Gość hans blackburn
Tak , meski zdecydowany silny facet ktory potrafi sobie urobic dziewczyne w ten sposob aby ciezko ZASUWALA NA NIEGO i nie miala sily psychicznej aby go KOPNAC W DUPE !!!! 🖐️