Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębia góra

WAKACJE-ktoś może polecić nocleg w Jastrzębiej Górze?

Polecane posty

Gość jastrzębia góra

wybieram sie tam na wakacje z mężem i synkiem, interesuje mnie czyściutki pokój z łazioenką, do 100 zł/ za dobę.

Gość jastrzębia góra
dzięki, ale nie jestem głupia, w moim pytaniu chodziło raczej o informacje z pierwszej ręki, kogoś kto był na miejscu i widział, i może podzielić się jakąś subiektywną opinią, bo znaleźć adres w google to żaden problem :P

Gość jółzia_pw
polecam pensjonat wojciech:) chcesz wiedzieć coś więcej? pisz na gg10371091

Gość sianożęty
a nie wolałabyś wybrać się do Sianożęt? to koło Kołobrzegu.. naprawdę warto:)

Gość bylam w jastrzebiej
kilka tygodni temu i wystarczy ze wybierzesz sie do pensjonatow ktore nie sa polozene przy ulicy tylko troszke wyzej i bede pokoje po 30 zl/os Dalabym Ci namiary na ten gdzie bylam bo byly bardzo dobre warunki ale nie wzielam od nich zadnego namiaru a nie pamietam jak sie nazywa. Ale tego jest tam tyle ze napewno nie bedzie problemu.

Byłam tam w pensjonacie\"Jacek\", czyściutko, jest dostęp do kuchni. Pokoik ładny ale mały.. Blisko do centrum, do morza ok. 10 min. 4 lata temu płaciłam 100 zł/os. Za dziecko nic. Pensjonat ma swoją strone internetową, znajdziesz przez google. Jednak Jastrzębia to dziura, nie bardzo jest, co robić. Plaża jest trochę kamienista a do morza jest b. wysokie zejście - klifowe. Pozdrawiam.

Gość Gacia_agacia
Daj linka do sianozet,chce tam jechac:)

Gość to nie klif tylko osuwisko
:)

Gość fajne forum
jak z dzieckiem to odradzam Jastrzebia Gore, bo na plaze idzie sie stromymi schodami

Gość no fakt w Jastrzebiej nic
nie ma. Kiepska plaza, czasami bardzo waska, wielkie sterczace skaly w wodzie, "niby klif" i schody na plaze po ktorych mozna niezle zjechac, chociaz jedno zejscie jest bez schodow wiec mozna sie udawac tamtedy. Ale jest to dobre miejsce wypadowe na hel, do slowinskiego parku narodowego (uwaga na komary), mozna sie przejsc na rozewie choc tam oprocz pieknych buczyn na gorze osuwiska nic nie ma. Ale z\ogolnie kiepskie miejsce jesli chcecie tam siedziec caly czas bo te glazy w morzu przy brzegu nie wroza nic dobrego