Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa22

koniec okresu przed końcem 7dniowej przerwy? ? ? ? poradzcie!

Polecane posty

Gość malaa22

Jutro biorę pierwszą pigułkę z drugiego opakowania a okres już się skończył dzisiaj?! co teraz?czy ten dzisiejszy dzień bez okresu zanim połkne pigułke nie spowoduje owulacji? może dla was to pytanie będzie smieszne ale napiszcie mi czy to normalne?? kończy sie ktorejs z was okres zanim 7 dniowa przerwa sie skonczy?? please odpowiedzcie mi, nie wiem czy skutecznosc bedzie zachowana:|

Gość Oliwia lepsze
Nie ma znaczenia ile trwa okres, weź tabletkę wtedy kiedy powinnaś

Gość malaa22
no bo ja przerwe mam od poniedzialku, okres dostałam w środę i już nie ma mam nadzieję, że jak normalnie wezmę w poniedziałek to będzie skutecznosc zreszta, ze w ogole pigułki sa skuteczne... bo seksu to sobie bez zabezp nie żałowalismy w tym miesiacu :|

Gość Ulotka parzy
Nie powinni dzieciom tabletek sprzedawać. Dziewczyno ile Ty masz lat, że aż takie problemy z intrpretacją słowa pisanego w ulotce przedstawiasz? Jest wyraźnie napisane, że okres występuje w 7 dniowej przerwie, a nie trwa 7 dni!!! To jest różnica. Poza tym jest również napisane, że w 7 dniowej przerwie jesteś zabepieczona!!! Tak trudno rozwinąć ten świstek papieru i przeczytać?

Gość malaa22
"Ulotka parzy" nie musisz zaraz mnie obrażać, nie jestem małolatą i czytać ze zrozumieniem potrafię, jednak chciałam się upewniić czy to tak napewno jest i zobaczyć jakie doświadczenie z pigułkami tej kwesti mają inne kobiety. Jeśli nie podoba Ci sie topic to po co odpisujesz? Życzę Ci więcej optyzmizmu i sympatii wobec innych.

Gość lokijuhygtfrdesw
Ja mam czasami miesiączkę 6 lub nawet 7dni:-)

Gość Ulotka parzy
"nie wiem czy skuteczność będzie zachowana" raczej świadczy o braku zrozumienia treści ulotki:/ Mój życiowy optymizm psują własnie tego typu wypowiedzi, z których bije rażąca głupota... nie będę pzytaczać cytatów o owluacji i innych, które na to wskazują... Życzę więcej otwartości umysłu przy interpretacji informacji.