Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piwka

co się ze mną stało?

Polecane posty

dziewczyny za półtora godziny jadę z mężem oraz siostrą i jej chłopakiem n plażę, ale jest mi wstyd sie pokazać w stroju kąpielowm. jestem mamą półrocznika po ciąży zostało mi 15 kg przed ważyłam 54 jstem niska, moje uda są olbrzymie pokryte celulitem, brzych jak w 6 msc ciąży-a do tego flak, cycki wiszą po pas nie mam jak upchać w stanik bo wychodzą mi bkami, dodam ze nie karmię piersia i jak tu zgubić kilogramy od 3 msc sie odchudzm i cwicze ale nic mi nie spada może któraś z was jak zrzucić kilogramy

biedactwo,współczuje Ci ...wiem co to znaczy...albo to olej albo nie jedz jak masz sie zle czuć...ja teraz waże równiutko 54 kg.jestemw 3 miesiącu...jem nawet sporo i boje sie pomyśleć co to bedzie bo jestem niska...

Ja sie też wstydziłam (też mam dziecko w twoim wieku) ale przezwyciężyłam to bo na plaży jest multum róznych figur i to gorszych niż ja ;)

oj wiem co czujesz, mi wprawdzie zostało tylko4 kg. ale skóra na brzuchu z rozstępami wisi, codziennie kombinuje co tu na siebie włożyć bo z moich letnich bluzeczek brzuchol wystaje. Nie wiem czy jest na to sposób ja pije dużo wody,nie ćwicze ale czasem zakladam pas.

Pas zmniejsza troszkę brzucha ale rozstępy są bardziej widoczne i skóra jest zwiodczała....

Gość nie jedz na plaze
:(

to moze zaloz jakas zwiewna letnia sukienke. bedziesz sie czula swobodniej i nie bedzie Ci goraca

Gość jaskowamama
ja po porodzie intensywnie kręciłam hulaj- hop. podobno to daje dobre efekty:) ja nabawiłam sie gigantycznych siniaków na biodrach :) nie przejmuj tam będzie wiele kobitek o rubensowskich kształtach .

do autorki, nie dziwn że się wstydzisz,i powiem ci więcej nic ci nie pomoże, żaden strój i jak nie chcesz robić z siebie pośmiewiska to sobie daruj tą plaże, i weź sie za siebie.

Gość frontra
Ufliczek malutki ale ty wredna osoba jestes, daj sobie spokoj, bo tylko wszedzie jad wpuszczasz, najpierw przeczytaj uwaznie co pisze autorka, przeciez od 3 miesiecy jest na diecie, a po ciazy nie jest tak latwo wrocic do formy, wiec lepiej dodac kilka slow otuchy niz wypisywac takie zgryzliwe teksty jak ty ofermo!

piwki już nie ma tutaj, widac jakoś przecierpiała ale temat jest ok :) urodziłam 2 dziecko 11 lat wstecz, nadal te cholerne rozstępy są, a brzuch wygląda koszmarnie - nie dołuję!! ale mam rade POGÓDŹ SIĘ Z TYM :) nie ma cudów samo nie zniknie a teraz PROBLEM plaży, niedługo też będę musiała iśc na plaże - będę musiała - bo nie sprawi mi to przyjemności :( na ten moment w dupie mam myśli, ze te piękne smukłe sarenki też kiedyś tam będą miały (lub nie) dylematy podobne do naszych więc sobie umyśliłam strój 2-cześciowy: - miseczki usztywniane! - jakieś tam gacie - nieistotne jakie - i pareo na dupsko :P pupcia to była jakies 10 kg wstecz pareo przewiewne, przeźroczyste, można wiązac różnie: - wysoko na szyi - byle się nie udusić :P - wysoko w pasie - brzuszysko nie będzie tak widoczne - wiązanie na biodrach odpada

Gość miki mause
na rozstepy jest dobry vichy lipostrech

Gość trochę luzu dziewczyny
Byłam rok w Irlandii i teraz nie mam już żadnych kompleksów, choć po ciąży wiele jeszcze widać (brzuch flak, rozstępy) to najważniejsze nie przejmować się tym. Kilka dni temu poszłam na basen, w dwu częściowym stroju. jeszcze kiedyś sama widząc taką laskę powiedziałabym o jezu - a teraz mam to w nosie. No więc byłam z dzieckiem (2 latka) na basenie, idziemy po lody, przechodzi dwóch facetów, posłałam im pewne spojrzenie 9 tak żeby sprawdzić czy to jeszcze działa), lekki uśmiech. Razem ze mna mijała ich szczuplutka małolata. Zgadnijcie - za kim się obejrzeli? a że mam dobry słuch usłyszałam jeszcze - niezła dupeczka jak na dzieciatą? głowa do góry dziewczyny - najważniejsza jest pewność siebie i kobiecość a nie te zasrane kilogramy.